JBJ and...
Moderator: Mod's Team
- wiki525
- It's My Life
JBJ and...
Proponuje aby w tym temacie zamieszczać zdjęcia Jona ze sławnymi aktorami, piosenkarzami, sportowcami itd. Ja dodam zdjęcie/zdjęcia które jak zobaczyłam to dostałam zawału z wrażenia A mianowicie jest na nim Jon i Sylvester Stallone Mój ulubiony aktor ipiosenkarz na jednym zdjęciu
- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
So I save a prayer
When I need it the most
To the Father,Son
And the Holy Ghost
And sign it from a sinner
With no name
When I need it the most
To the Father,Son
And the Holy Ghost
And sign it from a sinner
With no name
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Jak widzę tych starych znajomych to zawsze mi się przypomina anegdota którą opowiadał Matthew jak to Jon nauczył go pokory opowiadając o pustych pomarańczowych krzesełkach w Knoxville, do których grali w latach 90.
Zabawne jest potem zestawienie tego z wypowiedzią że chce wyprzedać pustynię, więcej niż raz. Eh, gdzie ta pokora?
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Czepne się, bo to, ze ktoś chce zdobywac szczyty nie oznacza od razu braku szacunku i pokory do przeszłości czy drogi jaką musi odbyć.prezes1 pisze:Obrazek
Jak widzę tych starych znajomych to zawsze mi się przypomina anegdota którą opowiadał Matthew jak to Jon nauczył go pokory opowiadając o pustych pomarańczowych krzesełkach w Knoxville, do których grali w latach 90.
Zabawne jest potem zestawienie tego z wypowiedzią że chce wyprzedać pustynię, więcej niż raz. Eh, gdzie ta pokora?
Synergia obu to to chyba idealne połączenie
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Czepianie się dla samego czepiania chyba nie ma sensu?Adrian pisze:Czepnę się, ze ktoś chce zdobywac szczyty nie oznacza od razu braku szacunku i pokory do przeszłości czy drogi jaką musi odbyć.
Bo rozumiem że pamiętasz kontekst tej wypowiedzi(z roku 2000)? Każdy fan jest ważny, nawet ta garstka na stadionie Knoxville. To uczy pokory. Wtedy Jon jeszcze nie wyprzedawał stadionów w USA a nawet hal. Czy teraz Jon zagra gdziekolwiek, dajmy na to - dla 10tys osób?
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- Margaretka
- It's My Life
1998 - MTV Europe Music Awards i takie sympatyczne spotkanie:
Steven Tyler, bracia Hanson i Jon: http://www.youtube.com/watch?v=JJ9rQUT63hU
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Super, nigdy nie widziałam tego zdjęcia! Hansonowie...ahhh lata młodości się przypominająMargaretka pisze:1998 - MTV Europe Music Awards i takie sympatyczne spotkanie:
Obrazek
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Lol. Zastanawia mnie skąd to Twoje ciągłe hejterstwo do Jona.prezes1 pisze:Czepianie się dla samego czepiania chyba nie ma sensu?Adrian pisze:Czepnę się, ze ktoś chce zdobywac szczyty nie oznacza od razu braku szacunku i pokory do przeszłości czy drogi jaką musi odbyć.
Bo rozumiem że pamiętasz kontekst tej wypowiedzi(z roku 2000)? Każdy fan jest ważny, nawet ta garstka na stadionie Knoxville. To uczy pokory. Wtedy Jon jeszcze nie wyprzedawał stadionów w USA a nawet hal. Czy teraz Jon zagra gdziekolwiek, dajmy na to - dla 10tys osób?
Co do wywiadu to oczywi ście pamiętam dobrze
W latach 90tych nie wyprzedawał stadionów i hal ;> Jesteś pewny? Ok. dla przykładu "Jones Beach Theatre Wantagh 32,586 / 32,586"
Mówisz o Jonie, któremu już w latach 80tych zarzucano gwiazdorstwo i megalomanie. Od początku mówił, że chce być taki jak Stonesi czy Beatelsi.
Kurde Prezes wiesz dobrze, że hale w USA to 10-20 tys i dają tam świetne koncerty więc skąd to prowokacyjne i irracjonalne pytanie?
Połączenie Jona megalomani która ma od początku kariery + pokory do ciężkiej pracy i szacunku dla innych (stąd m.in nieodwoływanie koncertów, granie z naderwanymi ścięgnami itp) zaprowadziło go tu gdzie jest i pozwoliło nagrać takie płyty jakie nagrali.
Odczuwam jakiś bezsensowny ból tyłka odnośnie Jona i przez to podajesz jakieś wyssane z palca argumenty. Każdy Ci obaliłem. A co gorsza wiem, że wiesz iż piszesz nieprawdę, bo znasz ten zespół i jego historie jak niemal nikt inny. Wiesz za co Jon dostał wpiernicz od Sabo, wiesz o co się pokłócili z Metalliką no chyba nie przez pokore Jona Jednak mimo tego robisz obraz Jona na jakiegoś tyrana w dniu dzisiejszym. Po co ? Nie znam odpowiedzi. Tyle w temacie.
Ambicja + Pokora tworzy osoby chętne do ciężkiej pracy, ale również szacunku do innych. Bardzo zdrowy schemat. Dzięki któemu dostajemy genialny koncert na PGE któy jest lepszy niż np w Stuttgarcie gdzie było 2x tyle ludu. Zamykam ten wątek.
Wracając do głównego tematu:
JBJ & M.Douglas & C.Zeta-Jones
JBJ & P.McCartney
JBJ & S.Wonder & C.Dion
JBJ & D.Craig
JBJ & B.Obama
JBJ & Edge & Springsteen & Bono
JBJ & B.Clinton
JBJ % Clinton & Bono
JBJ & Bono & Justin
JBJ & Bono
JBJ & B.Willis
Ok. Generalnei dużo tego
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Jon z moim idolem, troche nieoryginalny co prawda, ale po 1977 roku nic lepszego nie bedzie
o jeszcze z moimi dwoma idolami (patrz zdjęcie na ścianie)
o jeszcze z moimi dwoma idolami (patrz zdjęcie na ścianie)
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Din_Winter
- Have A Nice Day
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
JBJ, Matt Bongiovi & John Bongiovi Senior (1990)
Rod Stewart & JBJ (sierpień 1997)
Matthew McConaughey & JBJ (kwiecień 2000)
Matthew McConaughey, JBJ & Harvey Keitel (sierpień 2000)
Mr Kozlowski, JBJ & Harvey Keitel (sierpień 2000)
Michael Douglas & JBJ (wrzesień 2000)
Ed Norton, Salma Hayek & JBJ (październik 2001)
Scott Stapp (Creed), John Rzeznik (Goo Goo Dolls) & JBJ (grudzień 2001)
Rob Thomas & JBJ (luty 2002)
Diana Krall, Rob Thomas, JBJ, Billy Joel, RS, Paul Reiser, Stevie Wonder, Tony Bennett, Garth Brooks (luty 2002)
Spongebob, JBJ & James Gandolfini (październik 2004)
JBJ & John Mayer (grudzień 2004)
JBJ & Tony Hawk (październik 2008)
sir Paul McCartney & JBJ (sierpień 2012)
Pete Townshend & JBJ (grudzień 2012)
Rod Stewart & JBJ (sierpień 1997)
Matthew McConaughey & JBJ (kwiecień 2000)
Matthew McConaughey, JBJ & Harvey Keitel (sierpień 2000)
Mr Kozlowski, JBJ & Harvey Keitel (sierpień 2000)
Michael Douglas & JBJ (wrzesień 2000)
Ed Norton, Salma Hayek & JBJ (październik 2001)
Scott Stapp (Creed), John Rzeznik (Goo Goo Dolls) & JBJ (grudzień 2001)
Rob Thomas & JBJ (luty 2002)
Diana Krall, Rob Thomas, JBJ, Billy Joel, RS, Paul Reiser, Stevie Wonder, Tony Bennett, Garth Brooks (luty 2002)
Spongebob, JBJ & James Gandolfini (październik 2004)
JBJ & John Mayer (grudzień 2004)
JBJ & Tony Hawk (październik 2008)
sir Paul McCartney & JBJ (sierpień 2012)
Pete Townshend & JBJ (grudzień 2012)
Witam. W związku z jakże interesującymi wpisami które dziś wyczytałem w kilku tematach na forum postanowiłem na moment przerwać wakacje i wrzucić coś od siebie odpowiadając na kilka rzeczy jednocześnie.
"Proponuje aby w tym temacie zamieszczać zdjęcia Jona ze sławnymi aktorami, piosenkarzami, sportowcami itd"
Więc ja proponuję:
Richie Sambora & JBJ
http://www.flickr.com/photos/hardcoresh ... otostream/
A dla wszystkich którzy troszkę zapomnieli kto był, jest i zawsze będzie gitarzystą ZESPOŁU BON JOVI
Have a nice day
Wesołych Świąt wszystkim.
"Proponuje aby w tym temacie zamieszczać zdjęcia Jona ze sławnymi aktorami, piosenkarzami, sportowcami itd"
Więc ja proponuję:
Richie Sambora & JBJ
http://www.flickr.com/photos/hardcoresh ... otostream/
A dla wszystkich którzy troszkę zapomnieli kto był, jest i zawsze będzie gitarzystą ZESPOŁU BON JOVI
Have a nice day
Wesołych Świąt wszystkim.