Największy Hejter Forum! - Głosowanie ;)

Wszystkie sprawy dotyczące fanów nie pasujące do innych kategorii.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Największy Hejter Forum! - Głosowanie ;)

Post autor: Adrian »

Witajcie. Jak Sam Bora wspomniał w jednym temacie mamy 32 strony narzekania. Generalnie forum wydaje się od dłuższego czasu być dosyć hejterskiem forum. Pewnie dla wielu do krytyka a nie hejterstwo, ale tutaj wchodzi kwestia oceny.

Proponuję zabawę z przymrużeniem oka. Wybierzmy Top3 hejterów forum!

Zabawmy się z przymrużeniem oka jak widza nas inni forumowicze. Bez spiny i agresji, ale tak dla naszej wiadomości. Możemy dostać z boku bardzo cenną informację jak postrzegają nas inni (szczególnie w przeciwnego obozu).

Proponuje aby były takie same zasady jak w przypadku forumowicza roku. Każdy podaje według siebie 3 największych hejterów zespołu z forum. Można pisać uzasadnienia, bo to będzie cenne dla nas. Jednak proszę o rzeczowe opinie a nie wyzwiska.

Ja zabawię się w Ewe? z Randki w ciemno, aby opisać proponowanych kandydatów. Są to opisy na bazie ostatnich bardziej charakterystycznych negatywnych/hejterskich (ocena nalezy do was) opinii umieszczonych na forum. Oczywiście pomijam pochlebne opinie bo w tym temacie skupiamy się na narzekaniu na różne elementy związane z zespołem.
Oczywiście w temacie można wrzucać swoje opinie i dyskusje, ale proponuje bez chamstwa. Niech to będzie edukacyjny temat. Moje opinie starałem się napisać na bazie tego co sami kandydaci napisali na forum w ostatnich dniach.

Sylwetki kilku kandydatów:

Adrian - atakuje stare wydawnictwa zespołu wywyższając nowe i tym prowadząc do akceptacji obniżania poziomu wydawnictw zespołu. Przez takich hejterów dobrego grania zespół myśli, że idzie w dobrą stronę. Rzuca informacjami o zespole bez podawania źródła informacji co może świadczyć, ze manipuluje faktami próbując bronic obecne BJ.

bartekbb23 - szlag go trafia, że front men spalił sobie głos fajkami, ogranicza prawdopodobnie resztę panów przy tworzeniu płyty dlatego dostajemy coś co mu (i innym ) się średnio podoba. Na scenie widzi często znudzonego Jona nie wie czy mu się w ogóle chce. Uważa, że Jon niszczy obecne setlisty.

Studentimb - nie może się pogodzić się z faktem, że Jon to nie Bruce. Daleko mu do zajebistości Bruca zarówno scenicznie jak i artystycznie. Dlatego też nie powinien już więcej nic robić, bo tylko naraża się na pośmiewisko. Scenicznie jest pozerem i miernie gra. Wszystko co robi na scenie jest wyreżyserowane i sztuczne aż się rzygać chcę. Prorokuje najsłabszą płytę i trasę. Generalnie nowości zalatują kupą. Jeszcze chyba nigdy nie czuł takiej odrazy do tego zespołu jak w chwili obecnej. (stan na 2013-01-13). Do Gdańska na koncert Bon Jovi za darmo by nie pojechał.

TheRock - uważa, że wykonania live Because We Can są "żałosne". Nie sądził, że kiedykolwiek doczeka się takiego chłamu od Bon Jovi na koncercie. Uważa, że wykonując piosenki Bon Jovi wyglądają jak popieprzony boysband. Nowe piosenki są dla niego totalnym shitem. Jon dla niego totalnie zagubił pewność siebie i jest spięty. Uważa, że ma prawo narzekać i hejtować jeżeli w jego opinii BJ grają nie tak jak w jego opinii i odczuci powinni.

Scrooge - jest zadowolony z tego, ze pozbył się biletów na koncert w Gdańsku. Nowe setlisty tylko go utwierdzają w słuszności swojej decyzji. Prognozuje, ze idąc Idolową drogą Bon Jovi będą najstarszym boysbandem świata. Generalnie na scenie Jon jest żenujący. Ruchy żenujące, pajacyki żenujące, a za najbardziej żenujące uważa podskakiwanie z jedna reką uniesioną do góry.

Sobol_77 - Jon zaczyna go przerażać. Śledząc setlistę z Montrealu tylko się wkur...ł a z każdym utworem jego złość i zażenowanie rosło. Chciałby aby Samborze ktoś odda jaja, a Jonowi wokal, bo w takiej formie nie chce mu się ich oglądać. Uważa, że Nowy album Bon Jovi może być najgorszy w karierze (gorszy nawet od LHighway które wyleciało przez okno).Ten album BJ mógłby w ogóle nie powstać jak i kilka ostatnich - i nie zmartwiłby się specjalnie. Bon Jovi od lat nie słucha dla Jona... bo stał się on śmieszną karykaturą samego siebie. Po 23 latach słuchania BJ już w nich nie wierzy.

Tomkier - uważa, że obecnie głos Jona nadaje się tylko do nowych utworów. Uważa nowe piosenki za nieskomplikowane. W klubie sobie Jon radzie, ale Tomkier czuje koncertową porażkę w powietrzu w Gdańsku. Uważa, ze Jon trzyma zespół w łańcuchach na scenę i powinien je poluzować.

Oczywiście jeżeli nie podejdziecie do tematu z dystansem i zacznie się rozpiernicz to sam poproszę o usunięcie tematu.

Zaczynam przyjmować zestawienia 3 hejterów ;) W zalezności od tego jak temat ruszy tak ogłoszę następną rudne.
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2013, o 14:43 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Jeżeli to miało być śmieszne to nie wyszło :p A co do opisu Twojej osoby jako hejtera to nie wiem co hejtujesz, bo ten opis totalnie tego nie dotyczy - opis hejtera zaczynasz od słowa "broni".

Tak poza tym, przerażasz mnie Adrian, fani, antyfani, hejterzy... myślę, że znalazłbyś wspólny język z fanami Biebera...

[ Dodano: 2013-02-17, 15:26 ]
P.S. rozumiem, że jeśli chcę wygrać to mam zacząć "hejtować" jeszcze bardziej? Byłem forowiczem roku to może i fajnie byłoby też zgarnąć kolejny tytuł ;]
EVENo

Post autor: EVENo »

Ale jak to? Hejterzy mają mieć swój konkurs a prawdziwi fani nie? Tu są jeszcze prawdziwi fani na dobre i na złe!!!!!!!!!!!!!11111111oneoneonejedenjedenjeden
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Ja proponuję konkurs na najbardziej zaślepionego fanatyka JBJ, chociaż obawiam się, że mielibyśmy jednego faworyta, z którym nikt inny nie miałby szans :)

Proponuję zmienić temat tego wątku na LINCZ nad osobami, które mają odmienne poglądy niż Adrian.

Gratuluję Adi, kilka dni temu dałeś najbardziej żenującego newsa w historii tej witryny, teraz dalej ciągniesz swoją prywatę, tym razem pod postacią tego śmiesznego konkursu, który jedyne co może spowodować to jeszcze większe konflikty i wojny na tym forum, bo zaraz zacznie się seria ataków na wymienione osoby, która spowoduje kontrataki zaatakowanych. GENIUSZ!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Scrooge pisze:Jeżeli to miało być śmieszne to nie wyszło :p A co do opisu Twojej osoby jako hejtera to nie wiem co hejtujesz, bo ten opis totalnie tego nie dotyczy - opis hejtera zaczynasz od słowa "broni".

Tak poza tym, przerażasz mnie Adrian, fani, antyfani, hejterzy... myślę, że znalazłbyś wspólny język z fanami Biebera...

[ Dodano: 2013-02-17, 15:26 ]
P.S. rozumiem, że jeśli chcę wygrać to mam zacząć "hejtować" jeszcze bardziej? Byłem forowiczem roku to może i fajnie byłoby też zgarnąć kolejny tytuł ;]
Ok. Poprawiłem opis swojej osoby. Pasuje? Ciężko jest pisać samemu o sobie ;)
Hejtuje stare wydawnictwa. Mówie, ze tekst Livina/ Born TBMB jest bardzo prosty i generalnie 95% piosenek po 2000 ma zdecydowanie lepsze teksty. Pokazuje średnie recenzje TDays i KTF, które tutaj są uwielbiane. To chyba się nadaje ;>

Nie tylko z fanami Bibera ;)

Jak zaczniesz hejtować nieszczerze to będzie to karykaturalne i raczej masz mniejsze szanse wygrać w mojej opinii.
Ale jak to? Hejterzy mają mieć swój konkurs a prawdziwi fani nie? Tu są jeszcze prawdziwi fani na dobre i na złe!!!!!!!!!!!!!11111111oneoneonejedenjedenjeden
Jak się przyjmie temat to można jeszcze wrzucić największy fan i fanatyk forum ;)

Ale poczekajmy na reakcje odnośnie tego tematu ;P
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Hehe, a ja tam się uśmiałem, ale Adrian mnie posumowałeś :).
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Scrooge pisze: Gratuluję Adi, kilka dni temu dałeś najbardziej żenującego newsa w historii tej witryny, teraz dalej ciągniesz swoją prywatę, tym razem pod postacią tego śmiesznego konkursu, który jedyne co może spowodować to jeszcze większe konflikty i wojny na tym forum, bo zaraz zacznie się seria ataków na wymienione osoby, która spowoduje kontrataki zaatakowanych. GENIUSZ!
No właśnie chodzi o to żeby oczyścić atmosferę wokół osób i forum i żeby każdy miał możliwość popatrzenia na siebie w krzywym zwierciadle.

Myślę, ze jak ktoś przeczyta to co wstawiłem to już może odczuć, ze taka osoba pisze momentami ostro o zespole. Może za ostro? Może być to impuls do zmian, zastanowienia się, refleksji, albo do utwierdzenia się w swoim zdaniu. Wybór należy do tych osób.
Proponuję zmienić temat tego wątku na LINCZ nad osobami, które mają odmienne poglądy niż Adrian.
Hmm. Ale ja się z kilkoma wypowiedziami osób które tutaj zamieściłem zgadzam ;> Scrooge przeczytaj jeszcze raz. Nie o to tu chodzi ;)
I napisałem, ze jak przerodzi się to w jakiś "LINCZ" to poproszę o usunięcie tematu. Licze, ze będzie on jednak motywem do oczyszczenia atmosfery.
KondZik

Post autor: KondZik »

Opisy są niezłe :P Jak z Ukryta prawda, dlaczego ja itd :PPP
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Jestem zawiedziony Adrian, moje hejtowanie opisałeś jakbym był jakąś ciotą, a nie hejterem. No nic... może coś wygram w końcu.

Jak już taki temat dałeś, to proponuje dorzucić Rattiego, pisać nie pisze od dawna, ale pewnie mu się też nowa twóczość bon jovi nie podoba... o ile w ogóle cokolwiek o niej wie. A hejterem był tu zawsze największym, ten tytuł należy się jemu bez żadnego konkursu.
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

bartekbb23 pisze: Jak już taki temat dałeś, to proponuje dorzucić Rattiego, pisać nie pisze od dawna, ale pewnie mu się też nowa twóczość bon jovi nie podoba... o ile w ogóle cokolwiek o niej wie. A hejterem był tu zawsze największym, ten tytuł należy się jemu bez żadnego konkursu.
Hehe, fakt :). Wczoraj z nim pisałem, co nie co wie o nowym "osiągnięciu" Bon Jovi :).
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

aaa... zapomniałbym. żeby hejt był lepszy to muszę napisać :

JON CHU JOVI
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

bartekbb23 pisze:Jestem zawiedziony Adrian, moje hejtowanie opisałeś jakbym był jakąś ciotą, a nie hejterem. No nic... może coś wygram w końcu.
Hahaha. Przez Ciebie wylałem przez telefon jak to przeczytałem ;)
Ale musze przyznać, zę strasznie ciężko było coś na Ciebie napisać ;>

bartekbb23 pisze: Jak już taki temat dałeś, to proponuje dorzucić Rattiego, pisać nie pisze od dawna, ale pewnie mu się też nowa twóczość bon jovi nie podoba... o ile w ogóle cokolwiek o niej wie. A hejterem był tu zawsze największym, ten tytuł należy się jemu bez żadnego konkursu.
Pisałem ostatnie wypowiedzi bo są najbardziej aktualne. Może Rattie się zmienił?? O nieobecnych nie piszemy, bo to jest nagroda aktualna ;)
Dlatego Twoje szanse kiedyś na wygraną byłyby większe niż dziś w dobie kiedy bronisz często ostatnio zespołu ;)

poza rtym temat ma jakoś poruszyć i zmusić do refleksji czy to co piszemy faktycznie wyraża to co czujemy i jeśli tak to jest sens tracić czas na forum zespołu którego np nienawidzimy albo nas wk*wia. Rattiego póki co nie ma w przestrzeni forumowej od dłuższego czasu.
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2013, o 15:37 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

A głosowanie oficjalnie czy na priv? :)
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

A głosowanie oficjalnie czy na priv? :)
Priv ;)
Myśle, że możemy też głosować na siebie, bo sami wiemy najlepiej czy to co piszemy to piszemy np żeby sobie wyłądować negatywne emocje itp. Może lubimy hejtować.
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Poszło :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fanforum”