Podpisałam z poczucia solidarności, ale nawet nie łudze się, że przyniesie to jakiekolwiek efekty. Po prostu większość stacji radiowych jest nastawiona na granie tego, co aktualnie jest na topie, bo z tego są pieniądze. Czysta komercja; nie ma tam miejsca na sentymenty i dobrą, wyszukaną muzykę. Z resztą nie znam nikogo, kto by słuchał Radia Zet czy RMF FM w domu, ot tak. To jest dobra muzyka do posłuchania przez kilka, góra kilkanascie minut w drodze do pracy czy na chilloutowym grillu ze znajomymi.
Jeśli nawet o Bon Jovi zapewne słyszeli, to o solowych projektach Richiego można sobie pomarzyć

Jedynie w Trójce (z tych popularnych) grają jeszcze to, co chcą, a nie to co przynosi kasę.
U mnie jeśli tylko nie leci plyta, słucham radia Bon Jovi Always, a dla urozmaicenia polecam ponownie Absolute Classic Rock. Brytyjskie radio, gdzie można usłyszeć naprawdę dobre rockowe kawałki. Jest duża różnorodność i zupełnie inne nastawienie do Bon Jovi - zresztą to oni puszczali live z koncertu w Hide Parku w tym roku. Wspomnę tylko, że do tej pory słyszałam z BJ min: Wanted, LYOP, Bad Name, Bad Medicine, Bed of Roses, Always, Keep The Faith, Sleep When Im Dead, a ostatnio nawet Get Ready!

Nie ma co, trzymają poziom.
A tak na końcu witam ponownie po tej dłuuuugiej przerwie, tęskniłam

"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."