Koszulka BJ

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
radeknyc1
Save a Prayer
Save a Prayer

Koszulka BJ

Post autor: radeknyc1 »

Witam.
Nie wiecie gdzie lub w jakim sklepie można kupić koszulkę lub gadżety Bon Jovi w Rzeszowie albo w Krakowie?
Select
I Believe
I Believe

Post autor: Select »

Koszulki w sklepach muzycznych. W Krakowie sa w centrum na Florianskiej i Grodzkiej. Jezeli nie ma w sklepach zawsze mozesz sprobowac urobic sprzedawce zeby zamowil ;] Jezeli sie nie uda zawsze zostaje allegro, ebay itp. Z gadzetami moze byc ciezej, sadze ze predzej w internecie je kupisz niz gdzies w Polsce.
radeknyc1
Save a Prayer
Save a Prayer

Dzięki :))

[ Dodano: 2011-06-27, 20:19 ]
A nie wiesz jaka cena?
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Z gadżetami w sklepach jest tak, że sprzedawcom nie opłaca się ich zamawiać ( tak mi powiedział jeden Pan w Olsztynie). Najszybciej upolujesz coś na allegro.Często można znaleźć różne perełki. Sporo też jest w sklepie internetowym http://www.rockmetalshop.pl
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

Największa kopalnią gadżetów BJ jest eBay. Sama zamawiałam tam koszulki za pośrednictwem kolegi. Niestety na eBay'u głównie funkcjonuje międzynarodowa płatność PayPal i to jest jedynym minusem.
Cóż, możesz też przekopać Allegro, a w najgorszym przypadku zamówić własną zaprojektowaną koszulkę u jakiegoś sprzedawcy tak jak zrobiłam to ja. Jestem zadowolona.
Select
I Believe
I Believe

Post autor: Select »

Bonjova pisze:Z gadżetami w sklepach jest tak, że sprzedawcom nie opłaca się ich zamawiać ( tak mi powiedział jeden Pan w Olsztynie). Najszybciej upolujesz coś na allegro.Często można znaleźć różne perełki. Sporo też jest w sklepie internetowym http://www.rockmetalshop.pl
Mi pan na juz wyzej wymienionej ulicy Grodzkiej w Krakowie sam zaproponowal ze moglby zamowic koszulke, podal tez numer na ktory moglbym zadzwonic w razie czego ;] Dodal tez ze mial koszulki BJ ale sie wyprzedaly. Czyzby jacys anonimowi fani xD ?

Co do Rock Metal Shop, prawda, jest tam sporo koszulek, ale moim zdaniem te z najfajniejszymi wzorami maja okrutnie zawyzone ceny xD
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

Jest jeszcze kropa.pl, ale koszulki z tego sklepu to kwestia gustu. Według mnie mają zbyt małe nadruki. Jak mi przyszła koszulka z VH, to myślałam, że pojadę tam i osobiście pozagryzam, ale jeśli jesteś w stanie wydać 30-40 zł na koszulkę z prasowanką 15cmx15cm, to twój wybór ;)

Taka dygresja - proponuję spojrzeć na nazwę przedmiotu. Widać, że się znają ;)
http://www.kropa.pl/product-pol-56775-K ... -BITH.html
missiorek
It's My Life
It's My Life

Post autor: missiorek »

Na allegro można znaleźć koszulki z dowolnym nadrukiem (full color) za 30 zł - nadruk max 30x40 cm, ja osobiście już kupiłam 5 takich.

A myślę że zrobić w PS czy nawet znaleźć w internecie taki obrazek jaki nam pasuje a nie taki jaki narzucają producenci koszulek to dodatkowe urozmaicenie ;)
radeknyc1
Save a Prayer
Save a Prayer

A nie wiecie gdzie można kupić coś z Bon Jovi w Rzymie?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”