Justin Bieber feat. BJ ;)
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
ZmarłemEVENo pisze:Temat ten jest najwyraźniej przeznaczony nie tylko dla normalnych ludzi. W związku z tym przetłumaczę ten tekst na język pokemonów:
Od razoOo zaznacHam=P $che temat n!e I!e$t $chadną proffokacI!ą – a to cHy podeI!dz!ec!e do tego z p$ChymroOo$chen!em oka=P cHy te$ch na poffa$chn!e to I!oOo$ch Wa$Ch ffybuUr=)=]
No ff!enc ff trakc!e rozmoffy z Bartk!em padło ha$ło Bon Jov! – B!eber=)=] Pomyślc!e $am! ff$Chy$cy ma$Chymy o ff!elk!m h!c!e z oOodz!ałem Bon Jov! -> B!eber to gffarancI!a $oOokce$oOo=P naI!gorent$Che men$k!e nazff!$ko od k!lkoOo m!e$!ency=)=] I tak chłopacy n!e graI!ą tego cIoO chce ff!enk$Chość z na$ ! peffn!e I!oOo$ch n!e zagraI!ą=)=]=)=]=)=] $koro !dą ff pop to n!ech to zrob!ą ff ff!elk!m $tyloOo=)=] Ponadto oboOo PanuUff ff!ele łącHy:
Jon latał po ffytffuUrn!ach ! ffypromoffał $!en p$Chez rad!o=P dz!ś mamy doben InternetoOo ff!enc B!eber ffypromoffał $!en za pomocą YooOo ToOobe=P - obaI! maI!ą $łodk!e boOoźk!=P cIoOfn!I!c!e $!en k!lka lat ff$tecH=P ta fryzoOora np=)=] z ery BooOonce cHy HAND -> Jon ffyglądał I!ak $tar$Chy brat B!ebera=)=] Kap!talny pomy$ł na teledy$k=P a naffet 2=)=] Zale$chn!e od $tyl!zacI!! ! popraffek na Jon!e:
oOon!ffer$alny pocHątek Jon ! JoOo$t!n p$Chyb!I!aI!ą $ob!e p!ątken ! roOo$ChaI!ą na m!a$to / !mprezen=P a na$tenpn!e zale$chn!e od ffer$I!!: a) Jon gra $tar$Chego brata -> rffą pary młod$Cha + $tar$Cha $!o$tra=P b) Jon gra oI!ca -> rffą matk! z cuUrkam!
- B!eber to poOop!lek U$hera=P ktuUry z kole! dob$Che zna Samboren=P ktuUry grał oOo n!ego $oluUffken na I!ednym ffy$tenp!eTaka ff$puUłpraca to ko$Chyśc! dla oboOo $tron=)=] Jon by $!en p$Chypomn!ał młodym dz!ec!akom=P a p$Chec!e$ch to głuUffn!e młodz!e$ch gło$oOoI!e na l!$tach p$CheboI!uUff -> poffruUt na $alony
JoOo$t!n by $!en po raz koleI!ny pokazał z k!mś $tar$Chym=P a kto ff!e mo$che otffo$Chyłoby moOo to drogen to poprockoOo bo ff końcIoOOo n!e bendz!e ff!ecHn!e $łodk!m dz!ec!acHk!em=P muUgłby $!en p$Chek$Chtałc!ć ff $ł!taśnego boOontoffn!ka z g!tarą ! poffalcHyć o elektorat z Jona$ Brother$
Czytam te odpowiedzi i dopiero na czwartej stronie ktoś to docenił. Dziękuje PePe.Zmarłem![]()
![]()
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Zrobili teorię spiskową, mam nawet jej plany. Spiskowali przeciwko tobie już od 2008r., bo wiedzieli, że dwa lata później zarejestrujesz się tu i wypowiesz się w tym temacie. Uciekaj do schronu! Przepraszam Scrooge, że Was wydałem.Zgraliście się jak Bolek i Lolek
- DiamentowaDusza
- It's My Life
Chociaż nie są ścierwem jak Biber i mają jakąś charyzme.Czepiasz się zawsze,nie ważne w jakim temacie.Nudny jesteś i chcesz stać się nie wiadomo jaką gwiazdeczką tego forum.Scrooge pisze:Btw. diamentowa tak lukam na twojego lasta i kurde no, jak ktoś kto słucha aguilery, britney spears, cheryl cole może aż tak gardzić Bieberem i show biznesem xD - hipokryzja?:P
Eeeee... zwolnij siostro. Scrooge już jest gwiazdą tego forum i nazywanie go nudnym jest złym pomysłem. Za obrazę osób tak sławnych jak Scrooge można wylądować na Pudelku. Mogę zrobić nawet artykuł o tym.Chociaż nie są ścierwem jak Biber i mają jakąś charyzme.Czepiasz się zawsze,nie ważne w jakim temacie.Nudny jesteś i chcesz stać się nie wiadomo jaką gwiazdeczką tego forum.
Scrooge bezlitośnie obrażony!
Kontrowersyjna gwiazda Portalu Bon Jovi Always - Scrooge - została bezlitośnie obrażona przez antyfankę Justina Biebera - DiamentowąDuszę. "Nudny jesteś i chcesz stać się nie wiadomo jaką gwiazdeczką tego forum." Sam poszkodowany w tej sprawie jak na razie milczy, ale możemy sie spodziewać, że doprowadzi to do wielkiej wojny pomiędzy tymi użytkownikami.
DiamentowaDusza musi liczyć się również z tym, że Scrooge od miesiąca należy do Błazen Team, więc jego członkowie na pewno postawią się za gwiazdą forum.
EVENo pisze:Eeeee... zwolnij siostro. Scrooge już jest gwiazdą tego forum i nazywanie go nudnym jest złym pomysłem. Za obrazę osób tak sławnych jak Scrooge można wylądować na Pudelku. Mogę zrobić nawet artykuł o tym.
Scrooge bezlitośnie obrażony!
Kontrowersyjna gwiazda Portalu Bon Jovi Always - Scrooge - została bezlitośnie obrażona przez antyfankę Justina Biebera - DiamentowąDuszę. "Nudny jesteś i chcesz stać się nie wiadomo jaką gwiazdeczką tego forum." Sam poszkodowany w tej sprawie jak na razie milczy, ale możemy sie spodziewać, że doprowadzi to do wielkiej wojny pomiędzy tymi użytkownikami.
DiamentowaDusza musi liczyć się również z tym, że Scrooge od miesiąca należy do Błazen Team, więc jego członkowie na pewno postawią się za gwiazdą forum.
weź daj se siana
Toś mi dosrała... to Ty się czepiasz, po co się wypowiadasz w temacie o Bieberze skoro nie możesz na niego patrzeć... zaprzeczasz sama sobieDiamentowaDusza pisze:Chociaż nie są ścierwem jak Biber i mają jakąś charyzme.Czepiasz się zawsze,nie ważne w jakim temacie.Nudny jesteś i chcesz stać się nie wiadomo jaką gwiazdeczką tego forum.Scrooge pisze:Btw. diamentowa tak lukam na twojego lasta i kurde no, jak ktoś kto słucha aguilery, britney spears, cheryl cole może aż tak gardzić Bieberem i show biznesem xD - hipokryzja?:P
P.S. Dla mnie Britney, Aguilera, czy Bieber to jedno i to samo, bym się nie zdziwił gdyby mieli wspólnych managerów, wytwórnie i ludzi od promocji
Zakładamy Gwiazdeczki Team?
- DiamentowaDusza
- It's My Life
Ja jestem śmieszna?Scrooge pisze:nie bądź śmieszna
Dla mnie to żenujące że na tak fajnym forum o świetnej grupie pojawia się taki głupi temat.
Na szczęscie Bon Jovi nie zagra i nie będzie mieć cokolwiek związanego z Biberem bo znając opinie Jona na niektóre gwiazdy można być spokojnym.
A Ty Scrooge, dalej błaznuj.