Justin Bieber feat. BJ ;)

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Btw. diamentowa ;) tak lukam na twojego lasta i kurde no, jak ktoś kto słucha aguilery, britney spears, cheryl cole może aż tak gardzić Bieberem i show biznesem xD - hipokryzja?:P
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Hahahahah :D Znowu błąd w zeznaniach. Ktoś tu próbuje wykreować drugiego siebie. No, diamentowa, mogłaś chociaż wybrać postać bardziej ciekawą. :)
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Ja też słucham Christiny czy Britney, ale jednak Bieber wywołuje u mnie zdecydowanie negatywne uczucia :P
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Się czepiacie chłopaka, za chwilę przejdzie mutację, dostanie zarostu i się skończy się xD Dajcie mu żyć i się cieszyć chwilą! Bo jak pokazują przykłady z przeszłości "słodcy chłopcy" bardzo rzadko radzą sobie jako dorośli mężczyźni, żeby daleko nie szukać Macaulay Culkin ;) ZAZDROŚNICY ! :D
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

EVENo pisze:Temat ten jest najwyraźniej przeznaczony nie tylko dla normalnych ludzi. W związku z tym przetłumaczę ten tekst na język pokemonów:

Od razoOo zaznacHam=P $che temat n!e I!e$t $chadną proffokacI!ą – a to cHy podeI!dz!ec!e do tego z p$ChymroOo$chen!em oka=P cHy te$ch na poffa$chn!e to I!oOo$ch Wa$Ch ffybuUr=)=]

No ff!enc ff trakc!e rozmoffy z Bartk!em padło ha$ło Bon Jov! – B!eber=)=] Pomyślc!e $am! ff$Chy$cy ma$Chymy o ff!elk!m h!c!e z oOodz!ałem Bon Jov! -> B!eber to gffarancI!a $oOokce$oOo=P naI!gorent$Che men$k!e nazff!$ko od k!lkoOo m!e$!ency=)=] I tak chłopacy n!e graI!ą tego cIoO chce ff!enk$Chość z na$ ! peffn!e I!oOo$ch n!e zagraI!ą=)=]=)=]=)=] $koro !dą ff pop to n!ech to zrob!ą ff ff!elk!m $tyloOo=)=] Ponadto oboOo PanuUff ff!ele łącHy:

Jon latał po ffytffuUrn!ach ! ffypromoffał $!en p$Chez rad!o=P dz!ś mamy doben InternetoOo ff!enc B!eber ffypromoffał $!en za pomocą YooOo ToOobe=P - obaI! maI!ą $łodk!e boOoźk!=P cIoOfn!I!c!e $!en k!lka lat ff$tecH=P ta fryzoOora np=)=] z ery BooOonce cHy HAND -> Jon ffyglądał I!ak $tar$Chy brat B!ebera=)=] Kap!talny pomy$ł na teledy$k=P a naffet 2=)=] Zale$chn!e od $tyl!zacI!! ! popraffek na Jon!e:

oOon!ffer$alny pocHątek Jon ! JoOo$t!n p$Chyb!I!aI!ą $ob!e p!ątken ! roOo$ChaI!ą na m!a$to / !mprezen=P a na$tenpn!e zale$chn!e od ffer$I!!: a) Jon gra $tar$Chego brata -> rffą pary młod$Cha + $tar$Cha $!o$tra=P b) Jon gra oI!ca -> rffą matk! z cuUrkam! :D

- B!eber to poOop!lek U$hera=P ktuUry z kole! dob$Che zna Samboren=P ktuUry grał oOo n!ego $oluUffken na I!ednym ffy$tenp!e :D Taka ff$puUłpraca to ko$Chyśc! dla oboOo $tron=)=] Jon by $!en p$Chypomn!ał młodym dz!ec!akom=P a p$Chec!e$ch to głuUffn!e młodz!e$ch gło$oOoI!e na l!$tach p$CheboI!uUff -> poffruUt na $alony :D JoOo$t!n by $!en po raz koleI!ny pokazał z k!mś $tar$Chym=P a kto ff!e mo$che otffo$Chyłoby moOo to drogen to poprockoOo bo ff końcIoOOo n!e bendz!e ff!ecHn!e $łodk!m dz!ec!acHk!em=P muUgłby $!en p$Chek$Chtałc!ć ff $ł!taśnego boOontoffn!ka z g!tarą ! poffalcHyć o elektorat z Jona$ Brother$ :D
Zmarłem :D :D :D
EVENo

Post autor: EVENo »

Zmarłem :D :D :D
Czytam te odpowiedzi i dopiero na czwartej stronie ktoś to docenił. Dziękuje PePe. ;]
Zgraliście się jak Bolek i Lolek :whoeva:
Zrobili teorię spiskową, mam nawet jej plany. Spiskowali przeciwko tobie już od 2008r., bo wiedzieli, że dwa lata później zarejestrujesz się tu i wypowiesz się w tym temacie. Uciekaj do schronu! Przepraszam Scrooge, że Was wydałem.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Za taką zdradę muszę niestety Cię zawiesić w prawach członka Błazen Team, przykro mi, zawiodłem się na Tobie :(
EVENo

Scrooge pisze:Za taką zdradę muszę niestety Cię zawiesić w prawach członka Błazen Team, przykro mi, zawiodłem się na Tobie
A kto powiedział, że ty tu rządzisz? :D Najpierw głosowanie powinno być :P
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Jestem samozwańcem :P
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Post autor: DiamentowaDusza »

Scrooge pisze:Btw. diamentowa tak lukam na twojego lasta i kurde no, jak ktoś kto słucha aguilery, britney spears, cheryl cole może aż tak gardzić Bieberem i show biznesem xD - hipokryzja?:P
Chociaż nie są ścierwem jak Biber i mają jakąś charyzme.Czepiasz się zawsze,nie ważne w jakim temacie.Nudny jesteś i chcesz stać się nie wiadomo jaką gwiazdeczką tego forum.
EVENo

Chociaż nie są ścierwem jak Biber i mają jakąś charyzme.Czepiasz się zawsze,nie ważne w jakim temacie.Nudny jesteś i chcesz stać się nie wiadomo jaką gwiazdeczką tego forum.
Eeeee... zwolnij siostro. Scrooge już jest gwiazdą tego forum i nazywanie go nudnym jest złym pomysłem. Za obrazę osób tak sławnych jak Scrooge można wylądować na Pudelku. Mogę zrobić nawet artykuł o tym.

Scrooge bezlitośnie obrażony!
Kontrowersyjna gwiazda Portalu Bon Jovi Always - Scrooge - została bezlitośnie obrażona przez antyfankę Justina Biebera - DiamentowąDuszę. "Nudny jesteś i chcesz stać się nie wiadomo jaką gwiazdeczką tego forum." Sam poszkodowany w tej sprawie jak na razie milczy, ale możemy sie spodziewać, że doprowadzi to do wielkiej wojny pomiędzy tymi użytkownikami.
DiamentowaDusza musi liczyć się również z tym, że Scrooge od miesiąca należy do Błazen Team, więc jego członkowie na pewno postawią się za gwiazdą forum.
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

EVENo pisze:Eeeee... zwolnij siostro. Scrooge już jest gwiazdą tego forum i nazywanie go nudnym jest złym pomysłem. Za obrazę osób tak sławnych jak Scrooge można wylądować na Pudelku. Mogę zrobić nawet artykuł o tym.

Scrooge bezlitośnie obrażony!
Kontrowersyjna gwiazda Portalu Bon Jovi Always - Scrooge - została bezlitośnie obrażona przez antyfankę Justina Biebera - DiamentowąDuszę. "Nudny jesteś i chcesz stać się nie wiadomo jaką gwiazdeczką tego forum." Sam poszkodowany w tej sprawie jak na razie milczy, ale możemy sie spodziewać, że doprowadzi to do wielkiej wojny pomiędzy tymi użytkownikami.
DiamentowaDusza musi liczyć się również z tym, że Scrooge od miesiąca należy do Błazen Team, więc jego członkowie na pewno postawią się za gwiazdą forum.

weź daj se siana :)
EVENo

bartekbb23 pisze:weź daj se siana :)
Sorki ludzie, ale wróciłem właśnie z placu, przegraliśmy mecz, graliśmy kalecznie, muszę się gdzieś "wyżyć" :P
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

DiamentowaDusza pisze:
Scrooge pisze:Btw. diamentowa tak lukam na twojego lasta i kurde no, jak ktoś kto słucha aguilery, britney spears, cheryl cole może aż tak gardzić Bieberem i show biznesem xD - hipokryzja?:P
Toś mi dosrała... to Ty się czepiasz, po co się wypowiadasz w temacie o Bieberze skoro nie możesz na niego patrzeć... zaprzeczasz sama sobie ;) My sobie żartujemy a Ty się pienisz, a jak zabrakło argumentów to zaczynasz wycieczki osobiste, nie bądź śmieszna ;)

P.S. Dla mnie Britney, Aguilera, czy Bieber to jedno i to samo, bym się nie zdziwił gdyby mieli wspólnych managerów, wytwórnie i ludzi od promocji :D A co do charyzmy to przepraszam wg. jakiej miary ją mierzysz? ;)

Zakładamy Gwiazdeczki Team? :D
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Post autor: DiamentowaDusza »

Scrooge pisze:nie bądź śmieszna
Ja jestem śmieszna?
Dla mnie to żenujące że na tak fajnym forum o świetnej grupie pojawia się taki głupi temat.
Na szczęscie Bon Jovi nie zagra i nie będzie mieć cokolwiek związanego z Biberem bo znając opinie Jona na niektóre gwiazdy można być spokojnym.

A Ty Scrooge, dalej błaznuj.
Zablokowany

Wróć do „Dyskusja ogólna”