Welcome To Wherever You Are - Videoclip
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Może i się nie zowie-w takim razie za pomyłkę przepraszam :mrgreen: . W każdymbądź razie gdzieś tam rejestrowałam się, kodu ode mnie nie wymagano, i ja teledyski mogę oglądać w pełnych wersjach
. Agata, a kiedy się rejestrowałaś? Tak mniej więcej?
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Hmmm... skoro to był rok 2002, a w moim przypadku moment w którym się stałki dorobiłam.... czyli ten właśnie się kończący,Agata BJ pisze:Powiem Ci, że...było to daaaaawno. Jak tylko kupiłam "Bounce", czyli w okolicach jej wydania właśnie - rok 2002 na pewno.
Skoro nie było to American XS...to gdzieś Ty się bidulko zarejestrowała tak bez kodu fartownie?Hehe.
Bo innego wyjścia to tu nie widzę. Kodu ode moi nie wymagali na stówę, a jakoś wszystkie teledyski i Access widziałam bez problemu, w całkowitej całości XD.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Teledysk udalo mi sie (nareszczcie) w calosci zobaczyc! Podobal mi sie .Jest inny niz te jakie mozemy ogladac w TV a i sam Jon zniewala!!( ten usmiech.....
)
Co do stronki chlopakoow to sie zarejestrowalam i zalogowaalam ale teledyskoow nie moge ogladca .Poprostu jak jakis wybieram to ( po wybrabiu programu i predkosci) pojawia sie okienko i napis stop. Nie wiem czemu a szkoda!!:(( co do kodu ( z Bounce) to juz nie jest on potrzebny!:)
Co do stronki chlopakoow to sie zarejestrowalam i zalogowaalam ale teledyskoow nie moge ogladca .Poprostu jak jakis wybieram to ( po wybrabiu programu i predkosci) pojawia sie okienko i napis stop. Nie wiem czemu a szkoda!!:(( co do kodu ( z Bounce) to juz nie jest on potrzebny!:)
Come
As you are
As you were
As I want you to be
As a friend
As a friend
†''D''[*]
As you are
As you were
As I want you to be
As a friend
As a friend