DLACZEGO (...)?
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Kupicha źle tego nie wykonał i widać, że dawał z siebie wszystko co najlepsze. To czy się komuś podoba czy nie to już dalsza kwestia.
Co do opinii, że lepiej to wykonał od Jona... Hmm niech się kiedyś zbliży do tego wykonania, to ma u mnie piwo.
http://www.youtube.com/watch?v=GU-jq3Cwhso#
Myślę, że Kupicha jest dobrą osobą dla tych co chcieliby zmienić Jona na innego wokalistę. Wszakże w opinii opiniotwórczych gazet śpiewa od niego lepiej
Ave
Co do opinii, że lepiej to wykonał od Jona... Hmm niech się kiedyś zbliży do tego wykonania, to ma u mnie piwo.
Myślę, że Kupicha jest dobrą osobą dla tych co chcieliby zmienić Jona na innego wokalistę. Wszakże w opinii opiniotwórczych gazet śpiewa od niego lepiej
Ave
Muza z podkładu.Sin666 pisze:Co do opinii, że lepiej to wykonał od Jona... Hmm niech się kiedyś zbliży do tego wykonania, to ma u mnie piwo.
- Alicia 478
- It's My Life
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Wydaje mi się, że właściwie chodzi o to, iż Jon naprawdę śpiewa lepiej od Kupichy. Dużo lepiej.bartekbb23 pisze:tak narzekacie na jona jako wokaliste, ale jak ktoś śmiał napisać, że kupicha lepiej to od Jona zaśpiewał to wielcy obrońcy nagle, ale hipokryzja ^^'.Alicia 478 pisze:Dla mnie to wykonanie jest śmieszne , a to że wykonał to lepiej niż Jon jeszcze bardziej
- DiamentowaDusza
- It's My Life
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Czyli 'Nie mam pojęcia jak on śpiewa, ale na pewno chujowo'DiamentowaDusza pisze:Ja ocenię głos live Kupichy 18 września u mnie w mieście.Ale jak zaśpiewa coś BJ to nie wiem czy to zniose.
Dla mnie to może on ma jakiś tam głos ale lepiej niech się nie bierze za piosenki których zbytnio nie umie śpiewać.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
-
- Keep The Faith
Gdy Feel grał u mnie w miescie (a było to jakies 2 lata temu, czyli świezo po ich sukcesach) to nie mialam zastrzeżen co do spiewu wokalisty. Nie pamiętam natomiast, zeby jakakolwiek inna kapela wywolała takie poruszenie w Jastrzębiu! Stadion wypełniony po brzegi, mimo że zagrali tyyyle kawałkow, ze niemal wszystkie powtorzyli na bisie 

"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
aa dokładnie. gdy mówię 'Bon Jovi' to slysze: a co ON gra? lub inne tego typu teksty... ignorancja po prostuAgata BJ pisze:Wielu z moich znajomych reaguje na pytanie o nich "aaa, ja też GO lubię!". Okazuje się, że większość ludzi zna tylko Jona oraz "It's my life". Na tym ich wiedza o BJ się kończy.

- DiamentowaDusza
- It's My Life
Byłam,zobaczyłam,oceniłam i stwierdzam że fajnie jak Feel z Bon Jovi nagraliby jakiś utwór.
Postawa Jona i Piotrka na scenie jest prawie identyczna.
Śpiew Kupichy live jest dobry,ma fajny kontakt z publicznością i nizłe show robi.
Nie zaśpiewał nic z repertuaru Bońków ale na bis zaśpiewał "Feel" Wiliamsa i nawet fajnie mu to wyszło.
Śpiew Kupichy live jest dobry,ma fajny kontakt z publicznością i nizłe show robi.
Nie zaśpiewał nic z repertuaru Bońków ale na bis zaśpiewał "Feel" Wiliamsa i nawet fajnie mu to wyszło.
Po 1... Bon Jovi to zespół,DiamentowaDusza pisze:Byłam,zobaczyłam,oceniłam i stwierdzam że fajnie jak Feel z Bon Jovi nagraliby jakiś utwór.
po 2 to zespół rockowy,
po 3 wokal z zacisniętym gardłem, sztuczny jak blondyna w białych kozaczkach.
Podsumowanie:
NIE dla takich porównań, pozdrawiam

kondzik pisze:DiamentowaDusza napisał/a:
Byłam,zobaczyłam,oceniłam i stwierdzam że fajnie jak Feel z Bon Jovi nagraliby jakiś utwór.
Po 1... Bon Jovi to zespół,
po 2 to zespół rockowy,
Podsumowanie:
Nie wiem czy chciałeś zabłysnąć.. ale jeżeli tak to chyba nie wyszło
Usilnie szukam gdzie koleżanka napisała, że Bon Jovi to nie zespół i jakoś nie widzę, zespół rockowy z założenia, tak samo jak Feel z założenie jest zespołem rockowym

bartekbb23 pisze:kondzik pisze:DiamentowaDusza napisał/a:
Po 1... Bon Jovi to zespół,
po 2 to zespół rockowy,
Podsumowanie:
Nie wiem czy chciałeś zabłysnąć.. ale jeżeli tak to chyba nie wyszło![]()
Usilnie szukam gdzie koleżanka napisała, że Bon Jovi to nie zespół i jakoś nie widzę, zespół rockowy z założenia, tak samo jak Feel z założenie jest zespołem rockowymA Jon to od paru lat nie śpiewa z zaciśniętym gardłem?
Ech i po co takie odpowiedzi, nic nie wnoszące, byle tylko dopiec komuś.
Nie chce nikomu dopiec i mam nadzieje ze tak mnie kolezanka nie zrozumiala, a jesli to zwracam honor. Po prostu porownywanie Jona do Kupichy i ze fajnie jakby cos razem nagrali to dla mnie troche bezsens, a zdanie wlasne moge miec
Jon spiewa nosowo, z troche zacisnietym glosem ale bardziej ze wzgledu na wiek i stan głosu. Natomiast Kupiche slyszalem kiedys jak spiewal normalnym naturalnym glosem i nie trawie takie sztucznego głosu i wiele osob tez tak uwaza. Dla mnie Feel zespolem rockowym NIE JEST i nie slyszalem ich rockowego kawałka, nawet głupia wikipedia okresla ich jako zespol popowy.
- DiamentowaDusza
- It's My Life