Justin Bieber feat. BJ ;)

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

DiamentowaDusza pisze:Widzę Obrońcy Bibera się znależli i "fani" ?
Nie, nie jestem ani fanem Biebera, ani obrońcą Biebera, ani obrońcą krzyża. Zachowuję neutralny stosunek. Aczkolwiek, jak już wspomniałam, pewne kwestie mnie irytują. Dajmy na to pomysł wydania biografii. Pozostawię bez komentarza.
Scrooge pisze:Widzę, że Ty zaliczasz się do tych dla których BJ to świętość i nie potrafisz podejść do boskiego Jona z przymrużeniem oka...
Dokładnie. Wyluzuj, diamenciku, bo Ci jeszcze żyłka pierdząca pęknie.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Post autor: DiamentowaDusza »

alniac pisze:Dokładnie. Wyluzuj, diamenciku, bo Ci jeszcze żyłka pierdząca pęknie.
O mnie się nie martw,jestem 100% spokojna,cierpliwa i mam swoje zdanie którego nie zmienię.
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

DiamentowaDusza pisze:Nie,BJ to nie jest dla mnie świętość ale to że non stop wszędzie piszą o Biberze to już jest niesmaczne.Robić z chłopaczka mega gwiazde i pisać wszędzie o Nim to żenada.Ok,ma swoje 5 minut i jego 5 czy 10 minut szybko znikną.
Myślisz że mnie nie wkurza to że Bońki nie mogą nagrać b.dobrej płyty?Jasne że wkurza ale pogodziłam się z tym i mnie to sra czy będą na pierwszym miejscu i czy zdobędą serce innych ludzi.Ważne jest to że robią to co kochają,i dla nich ważniejsze jest pojechać w trasę i spotkać się z fanami niż pojawiać się na okładkach gazet,pudelków,czy robić durnowate sesje by stać się number 1.
Weź pod uwagę również fakt, że te 10 czy 15 lat temu, kiedy Jon i pozostali byli piękni i młodzi też byli rozchwytywani przez gazetki typu Bravo. Też ciągle o nich mówiono, puszczano wszelakie programy o nich na MTV itp. To się nazywa punkt kulminacyjny zainteresowania mediów. Bon Jovi to przeszło, Bieber też przejdzie.
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

alniac pisze:Weź pod uwagę również fakt, że te 10 czy 15 lat temu, kiedy Jon i pozostali byli piękni i młodzi też byli rozchwytywani przez gazetki typu Bravo. Też ciągle o nich mówiono, puszczano wszelakie programy o nich na MTV itp. To się nazywa punkt kulminacyjny zainteresowania mediów. Bon Jovi to przeszło, Bieber też przejdzie.
O jedno tylko spytam :P
Czy Bońkom uderzyła kiedykolwiek od tego szumu sodówka?Bo ja tego nie mogę stwierdzić gdyż dopiero 10lat słucham tego zespołu a wcześniej to ja nie zajmowałam się muzyką raczej bawieniem się i biciem kolegów w piaskownicy :D
Bo u Bibera to jasne że sodówka mu odwaliła.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Kobieto to tylko muzyka... Bieber się nie pcha, to ludzie go chcą, czy to on piszę te artykuły na pudelku i w gazetach, czy to on nabija sobie setki milionów obejrzeń na YT, czy to on kupuje swoje płyty? Trochę dystansu :D w końcu to showbiznes - rozrywka ;)
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Może i nie uderzyła im sodówka do głowy, ale swoje świetliste lata wielkiej sławy mieli. Seks, narkotyki i rock and roll też były.
DiamentowaDusza pisze:Bo u Bibera to jasne że sodówka mu odwaliła.
Nie on pierwszy i nie ostatni.
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Scrooge pisze:Kobieto to tylko muzyka... Bieber się nie pcha, to ludzie go

Dla mnie dzisiejszy szoł biznes oraz ludzie to jedno wielkie gówno tak samo jak Ci co zamiast posłuchać klasyki wolą słuchac to co jest modne i nudne czyli : Biber,Farna,Tokio Hotel itp.
Tak samo dotyczy się to tych wszystkich Vma i innych gal.
Totalne Ścierwo.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No a Bon Jovi zawsze wybierali tą ścierwowatą część show biznesu z wielką kasą :D dokładnie tą samą do której należy Bieber, myślałem, że się trochę tu pośmiejemy, ale znowu dał o sobie znać brak dystansu do BJ występujący wśród części userów tego forum ;/
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

O ile dobrze wiem Bon Jovi to muzyka, a muzyka to szołbiznes. Jeśli szołbiznes i ludzie w nim to gówno, to wynika z tego, że wg Ciebie Bon Jovi to też gówno. Mylisz się w zeznaniach, albo za bardzo chcesz wymyślić coś inteligentnego, co by nas zatkało, oszołomiło, tudzież położyło na łopatki. Cóż, nie wychodzi Ci to zbytnio.
DiamentowaDusza pisze:Tak samo dotyczy się to tych wszystkich Vma i innych gal.
To już zapomniałaś, że Twoje ukochane Bon Jovi występowało na VMA? Ba, było nominowane do statuetek (być może jakieś wygrali, nie pamiętam).
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Ja pitole! Zgraliście się jak Bolek i Lolek :whoeva:
Chodzi mi o to że teraz szoł biznes to gówno gdzie popularnością cieszy się Biber, i inne dziadostwa które miną za rok,dwa.Co do VMA i innych gal to mówię o tych od 3 lat.Bo to co teraz się dzieje to nie gala Vma z nagrodami tylko jakieś widowisko dla małolatów i maniaków takiej szmacianej muzyki.
alniac pisze:Mylisz się w zeznaniach, albo za bardzo chcesz wymyślić coś inteligentnego, co by nas zatkało, oszołomiło, tudzież położyło na łopatki. Cóż, nie wychodzi Ci to zbytnio.
Po kit mi wasze zatkanie i położenie na łopatki.Po prostu pisze to co myślę i tyle.
Nawet nie mam zamiaru czymś oszołomić bo zawsze byłam,jestem i będe szczera i pisała co o tym wszystkim sądze. :PPPP
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Czy na ostatnich Grammy nie grali BJ ;) i to 3 piosenki ;)

i zapowiadał ich występ kto???? BIEBER :D i jeszcze zapomniał nazwy czy coś w tym stylu xD
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Czy na ostatnich Grammy nie grali BJ i to 3 piosenki

[ Dodano: 2010-09-16, 21:44 ]
i zapowiadał ich kto???? BIEBER
Przepraszam Cię Scrooge, ale ja zaprzestałam oglądania od A do Z jakichkolwiek Grammy czy VMA ;]
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

DiamentowaDusza pisze:Co do VMA i innych gal to mówię o tych od 3 lat
A mogę się dowiedzieć, jaka była gala VMA z 2006r.?
DiamentowaDusza pisze:Po prostu pisze to co myślę i tyle.
To fajny masz tok myślenia...

Finito, koniec wycieczek osobistych.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

http://www.youtube.com/watch#!v=31UCPeX ... re=related
Bieber mylący Bon Jovi z Beyonce :D czy to aby na pewno przypadek, że wybrano właśnie jego? :P :P :P ;)
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

alniac pisze:A mogę się dowiedzieć, jakie była gala VMA z 2006r.?
JAJA sobie robisz? Nie obchodzi mnie to !!
To fajny masz tok myślenia...
Każdy inaczej myśli i ma zdanie na dany temat.
Zablokowany

Wróć do „Dyskusja ogólna”