witw pisze:I I'LL SLEEP WHEN I'M DEAD(na tym teledysku pokazują sobowtóra Jona z ery KEEP THE FAITH)
to do tych piosenek są teledyski?? Nawet nie wiedziałam
Każdy teledysk ma coś fajnego w sobie
To nie jest sobowtór (o ile się nie mylę, bo dawno nie widziałam tego teledysku), ale figura woskowa. Proponuję wejść na stronę podaną przez Adriana, włączyć równolegle youtube.com, a jeszcze sporo rzeczy Cię zaskoczy
Wielki dzięki.
LTM i TAALSong nie widziałem, ale She DKM i BOG tak
A BOG za cholerę nie pasuje do tytułu, bo chyba tylko ślepy nie widzi tam scen z YGuns
[ Dodano: 2008-10-08, 21:00 ]
To nie jest sobowtór (o ile się nie mylę, bo dawno nie widziałam tego teledysku), ale figura woskowa.
Taa a ja pamiętam jak z kimś rozmawialiśmy, że Jon na jednym zdjęciu w ksiażeczce z Box-setu wygląda jak anemik i, że straszne zdjęcie jego tam dali. Sambora23 nas uświadomił, że to figura woskowa, ale miałem wtedy polew
1. Have a nice day
2. It's My Life
3. Living on a prayer
5. Everyday
6. One Wild Night
7. Thank You For Loving Me
8. Always
9. Born to be my baby
10. (You want to ) Make a Memory
11. Say It Isn't So
12. Runaway
13. Only Lonely
14. She Don't Know Me
15. Blaze Of Glory
15. Lie To Me
16. This Ain't A Love Song
17. Welcome To Wherever You Are
18. Who Says You Can't Go Home?
19. Lost Highway
20. All About Lovin' You
21. Thank You For Loving Me
22. Bed of Roses
23. Wanted Dead or Alive
24. You give love a bad name
25. Never Say Goodbye
Ja ciągle nie rozumiem, o co chodzi w tym wątku? Adrian podał adres strony, gdzie są wypisane wszystkie teledyski, a Wy ciągle robicie jakieś niepełne spisy i coś wyliczacie. Może warto przeczytać poprzednie posty i zajrzeć pod podane linki?
Ja ciągle nie rozumiem, o co chodzi w tym wątku? Adrian podał adres strony, gdzie są wypisane wszystkie teledyski, a Wy ciągle robicie jakieś niepełne spisy i coś wyliczacie. Może warto przeczytać poprzednie posty i zajrzeć pod podane linki?
Na CD 1 macie wszystkie oficjalne teledyski do każdej z płyt a na drugim rożne wersje, które pokazywane w telewizji były przy jakiś specjalnych okazjach + teledyski gościnne itp.
Ojejku ale wy marudzicie ludzie chcą sie przydać i z dobrej woli piszą jakie oni mają czy znają no to dobrze że Adrian podał ten link ale każdy chce sie na coś przydać...
Wydaje mi się, że obok Def Leppard, Bon Jovi jest jedyną kapelą która od samego początku kariery robiła dobre ..baaa świetne teledyski. Tak jest w zasadzie po dziś dzień Mój ulubiony BJ to I believe. Piosenka również super.
Słuchajcie może jednak warto byłoby wrzucić tu pełną listę teledysków BJ. Link Adriana już od dawna nie działa a z całą pewnością są jeszcze tacy, którzy nie widzieli jeszcze wszystkich teledysków. Ja sama nie podejmę się tego zadania, bo pewnie mnóstwo bym opuściła. Wczoraj na przykład dokonałam odkrycia na miarę XXI w., że do Good Guys Don't Always Wear White powstał teledysk i to całkiem niezły na dodatek
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes