Teledysk "Because we Can"

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ROCKSTAR
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ KTF TD
Kontakt:

Post autor: ROCKSTAR »

bartekbb23 pisze:Jak już się bawili w takie historie to naprawdę, Jon mógł sprężyć dupę i pojawić się w paru innych sceneriach, a kolejne części tej historyjki mogły być w klipach do innych utworów. Narzeka, że robienie teledysków to nuda. No co się dziwić, że go to nudzi, skoro jego udział kończy się na tym, że udaje, że śpiewa do mikrofonu. Jakby sam wziął udział w jakiejś historyjce czy coś takiego może by mu się nie znudziło, wielki aktor, w filmach gra, ale do klipu mu się nie chce zagrać.
No wlasnie... Tak sie tutaj podniecacie tym teledyskiem i kolejnymi wersjami bez sensu, ale chyba juz zapomnieliscie o czyms takim jak Destination Anywhere (Movie) ?

http://www.youtube.com/watch?v=LX5RwchmpnU

Pelna wersja... 50 minut.... Jon Bon Jovi, Demi Moore, Kevin Bacon...

TO JEST HISTORIA.... doprawiona narracja i naprawde dobra gra aktorska- nie tylko Jona ( plus muzyka z plyty rzecz jasna)!

Popatrzcie i pomyslcie co to by bylo, gdyby taki pomysl znalazl miejsce przy okazji premiery "What About Now"? A potem odpalcie sobie raz jeszcze na youtube kolejna wersje teledysku do BWC i... Sami wyciagnijcie wnioski...

Ja wciaz wierze w ten nowy album, wciaz podtrzymuje pozytywna opinie o pierwszym singlu, wiele sobie obiecuje po nowych piosenkach... Ale ten teledysk- jestem coraz bardziej na "NIE"....
Dorota
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Dorota »

A ja nie powiedziałabym, że tym razem się nie postarali… Fakt, może teledyski do różnych piosenek byłyby lepsze, ale i tak ten ich pomysł z 4 klipami do jednej piosenki nie jest zły. W założeniu bardzo ciekawy i całkiem kreatywny. Moim zdaniem na szybko robili wiele teledysków, szczególnie ostatnio, ale że ten jest zrobiony byle jak to bym się nie zgodziła. Może i zespół będzie stał ciągle w tym samym miejscu, ale jednak fabuła będzie się rozwijać – widzieliśmy przecież dopiero pierwszą z trzech części. Ja myślę, że intencje były bardzo dobre, a i wykonanie nie takie najgorsze. Ta oficjalna wersja jest zrobiona świetnie, ta wersja wczorajsza faktycznie już trochę gorzej, ale i tak nie ma tragedii. Mnie dużo bardziej martwi ich ostatnia twórczość muzyczna…

PS. A znając umiejętności aktorskie Jona to już wolę, żeby został przy mikrofonie i udawał, że śpiewa. Co akurat w Because We Can całkiem fajnie mu wychodzi.

[ Dodano: 2013-02-13, 11:50 ]
ROCKSTAR pisze:
bartekbb23 pisze:Jak już się bawili w takie historie to naprawdę, Jon mógł sprężyć dupę i pojawić się w paru innych sceneriach, a kolejne części tej historyjki mogły być w klipach do innych utworów. Narzeka, że robienie teledysków to nuda. No co się dziwić, że go to nudzi, skoro jego udział kończy się na tym, że udaje, że śpiewa do mikrofonu. Jakby sam wziął udział w jakiejś historyjce czy coś takiego może by mu się nie znudziło, wielki aktor, w filmach gra, ale do klipu mu się nie chce zagrać.
No wlasnie... Tak sie tutaj podniecacie tym teledyskiem i kolejnymi wersjami bez sensu, ale chyba juz zapomnieliscie o czyms takim jak Destination Anywhere (Movie) ?

http://www.youtube.com/watch?v=LX5RwchmpnU

Pelna wersja... 50 minut.... Jon Bon Jovi, Demi Moore, Kevin Bacon...

TO JEST HISTORIA.... doprawiona narracja i naprawde dobra gra aktorska- nie tylko Jona ( plus muzyka z plyty rzecz jasna)!

Popatrzcie i pomyslcie co to by bylo, gdyby taki pomysl znalazl miejsce przy okazji premiery "What About Now"? A potem odpalcie sobie raz jeszcze na youtube kolejna wersje teledysku do BWC i... Sami wyciagnijcie wnioski...

Ja wciaz wierze w ten nowy album, wciaz podtrzymuje pozytywna opinie o pierwszym singlu, wiele sobie obiecuje po nowych piosenkach... Ale ten teledysk- jestem coraz bardziej na "NIE"....
Wszystko super, ale problem w tym, że Jon trochę się zmienił w ciągu tych kilkunastu lat i nie wydaje mi się, żeby chciało mu się w coś takiego bawić. Destination Anywhere jest fantastyczne jako projekt artystyczny i powtórzenie czegoś takiego z zespołem byłoby świetne, ale myślę, że już nie na tym etapie, na którym znajduje się teraz Bon Jovi. Na etapie, moim zdaniem, trochę wypalenia. Jak dla mnie pomysł z czterema teledyskami, czy pomysł z okładką, to i tak dużo. I powtórzę jeszcze raz – dla mnie większy problem stanowi muzyka niż ten jeden klip. Osobiście wcale nie oczekuję od nich jakichś super akcji, wystarczyłoby gdyby nagrali dobry album i dawali dobre koncerty. Cała reszta to już tylko dodatek, lepszy czy gorszy, ale jednak dodatek. Takie moje zdanie…
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Dorota pisze:
PS. A znając umiejętności aktorskie Jona to już wolę, żeby został przy mikrofonie i udawał, że śpiewa.
No, niestety, fajnie jest od czasu do czasu popatrzeć na niego na filmach, ale delektować się tym nie można...
Natomiast w teledyskach wypada całkiem ok

Obrazek ;)
KondZik

Post autor: KondZik »

Gdzie ten nowy klip ?!?! Ja się pytam gdzie.

[ Dodano: 2013-02-26, 12:20 ]
Ta strona http://www.mtv.com/artists/bon-jovi/ pod wideo Because We Can act 2 podaje, że będzie dostępne dziś o 9.00 am ET.
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

Astrid Act:2... Po co do jasnej cholery wydawać kasę na trzy wersje klipu do jednej piosenki średnich lotów? Nie mogliby zainwestować tych pieniędzy w lepszego producenta... chociażby?
BTW ta blondyna z tatuażem na samym początku ma brzydki brzuch :lol:
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

Teledysk jest fajnie zrobiony, no ale nie jest ciekawy...A blondyna z tatuażem to jest dobra sztunia, chyba brzydkich brzuchów nie widziałaś ;]
KondZik

kejt93bub pisze:Teledysk jest fajnie zrobiony, no ale nie jest ciekawy...A blondyna z tatuażem to jest dobra sztunia, chyba brzydkich brzuchów nie widziałaś ;]
Dziewczyny się nam rozkręcają :D
Siedze i czekam na dalszą rozmowe :))

A teledysk lipa, czekam na wersje z blondyneczką.
Awatar użytkownika
dobek994
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: dobek994 »

A mi ta wersja póki co się najbardziej podoba. Ciekawe dlaczego :D Plus fajne nawiązanie do tego tańca, że tak powiem deża wi
I'll never grow up, and I'll never grow old
Blame it on the love of rock n' roll!

https://www.facebook.com/bandmoonshiners/
EVENo

Post autor: EVENo »

"Fabuła": bubel, tanizna, chłam, dziadostwo, fuszerka, kaszana, kicz, lichota, lipa, miernota, szmira, śmiecie, tandeta.

Ale blondyna z piórami coraz bardziej mi się podoba, powinna mieć osobny teledysk.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

EVENo pisze:"Fabuła": bubel, tanizna, chłam, dziadostwo, fuszerka, kaszana, kicz, lichota, lipa, miernota, szmira, śmiecie, tandeta.
Pięknie przepisane ze stronki z synonimami :)) ale zapomniałeś o badziewiu ;)
http://synonimy.ux.pl/multimatch.php?wo ... l&search=1
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2013, o 18:24 przez Damned, łącznie zmieniany 1 raz.
KondZik

EVENo pisze:"Fabuła": bubel, tanizna, chłam, dziadostwo, fuszerka, kaszana, kicz, lichota, lipa, miernota, szmira, śmiecie, tandeta.

Ale blondyna z piórami coraz bardziej mi się podoba, powinna mieć osobny teledysk.
No oby oby :D

[ Dodano: 2013-02-26, 19:25 ]
Damned pisze:
Pięknie przepisane ze stronki z synonimami :)) ale zapomniałeś o badziewiu ;)
http://synonimy.ux.pl/multimatch.php?wo ... l&search=1
No jeszcze kilka innych też ale przyznam że mnie EVENo rozczarwał. Chyba zaczyna jak BJ iść na łatwizne :P
usunięty użytkownik 4858

EVENo pisze: Ale blondyna z piórami coraz bardziej mi się podoba, powinna mieć osobny teledysk.
mówisz, masz: to raczej nie BJ wymyslili pióra
http://vimeo.com/51795418
muzyka Beirut "A Sunday Smile"

[ Dodano: 2013-02-26, 19:34 ]
kejt93bub pisze:Teledysk jest fajnie zrobiony, no ale nie jest ciekawy...A blondyna z tatuażem to jest dobra sztunia, chyba brzydkich brzuchów nie widziałaś ;]
Emily jest rzekłbym chuda, różnie to wychodzi
Obrazek

mój lubiony brzuch Emily:
Obrazek
Obrazek

nogi ma lepsze:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2013, o 18:57 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

No ta brunetka już ma ładniejszy brzuszek :D
Rozchodzi mi si o to, że blondie ma nieładnie umięśniony ten brzuch :D

Poprawka: albo zła gra świateł, albo ta pani, jak napisał Tomker, jest chuda i widać jej... kości? :D
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2013, o 18:48 przez misstwisted, łącznie zmieniany 1 raz.
usunięty użytkownik 4858

misstwisted pisze:
No ta brunetka już ma ładniejszy brzuszek :D
Rozchodzi mi si o to, że blondie ma nieładnie umięśniony ten brzuch :D
no żebra po prostu ma:
Obrazek
KondZik

Ale to spojrzenie ma 100 razy lepsze niż ta druga. Jest intrygujące :))
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”