Dlaczego ciągle BJ?
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
BJ bardzo się zmienili. I nie mówię tylko o różnicy, która jest między tym co tworzyli na początku swojej kariery, a tym co dostaliśmy wraz z płytą Crush. Mówię też o zmianie, która teraz nastąpiła, bo dla mnie znów jest w nich coś nowego, innego niż wcześniej. Grają teraz zupełnie odmienną muzykę, a mimo to ja nadal mam ochotę ich słuchać i nigdy nie potrafię uznać, że jestem tym znudzona. Ciągle moim marzeniem jest ujrzeć ich na żywo na koncercie i nawet na chwile ta chęć we mnie nie słabnie. I to jest chyba to "coś" co dalej mnie przy nich trzyma jako wielką fankę 
-
- Little Bit Of Soul
- Ulubiona płyta: Keep the faith
[quote="Sharmi"]Za muzyke jaką tworzą <piękne ballady,ostre rockowe no czasem pop-rockowe albo country-rockowe piosenki> za teksty za wiare...za wszystko i no przedewszystkim za radosc jaką nam dają swoimi piosenkami,koncertami,płytami..../quote]
nic dodać nic ująć
już 15 lat jestem im wierna i pewnie do końca pozostanie przy najmniej sentyment. Na początku było zaurocznie Jonem potem fascynacja brzmieniem a teraz chyba najbardziej przemawiają do mnie teksty nieraz przepełnione mnóstwem optymizmu i pogodnym spojrzeniem na świat 
nic dodać nic ująć
No man is an island...
-
- It's My Life
- Kontakt:
* za muzykę i to, że wciąż grają
* z sentymentem - pierwsze rockowe piosenki
które us?ysza?am, jak mia?am 8 lat
* za teksty [szczególnie na TD, KTF, YGII]
które sama t?umaczy?am.
* z sentymentem - pierwsze rockowe piosenki
które us?ysza?am, jak mia?am 8 lat
* za teksty [szczególnie na TD, KTF, YGII]
które sama t?umaczy?am.
www.korowiow.mp3.wp.pl
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
- DefLeppard
- It's My Life
- gnjovi
- I Believe
- Ulubiona płyta: New Jersey
Dlaczego wciąż Bon Jovi?niezłe pytanko.Od ponad 21 lat gdy po raz pierwszy usłyszałem Livin'on a prayer na vinylu jestem pod wrażeniem.To nie jest sentyment to po prostu mimo wszystkich mód innych rodzajów muzyki Bon Jovi jest i będzie nr 1.Ze względu na muzykę i z perspektywy lat na teksty które są naprawdę rewelacyjne.Mimo iż niestety jak dla mnie Jon coraz bardziej ma "dziwne"pomysły muzyczne i nie rusza się na scenie jak tego życzyłbym sobie (patrz Mick Jagger starszy o prawie 20 lat!)to ze względu na chociażby najlepszą dla mnie płytę New Jersey oraz inne np. Keep the Faith. These Days . Slippery when wet, Bon Jovi będzie najlepszym rockowym zespołem dla mnie i mam nadzieje nie tylko dla mnie chociaż w Polsce niestety niedocenianym (ponad 120mln płyt!!).
Here in Dry Conty
the Promise has run dry
Where nobody cries
And no one's getting out of here alive
Here in Dry Conty
the Promise has run dry
Where nobody cries
And no one's getting out of here alive
SOMEDAY I'LL BE SATURDAY NIGHT