Welcome To Wherever You Are - Videoclip

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Welcome To Wherever You Are - Videoclip

Post autor: jovi »

Ze źródeł Cr@showskich wiadomo mi że człowiek będący we Wrześni ujrzał teledysk Welcome na stacji viva niemieckiej i dzis może będzie powtorka :P teledysku mi niestety nie opisał ale zachęcił do ogladania vivy po 14 :P poźniej kontakt się urwał :P (czyt. poszedłem spać :P)
ot i zabrałem Cr@showi temat - ciekawe czy wybaczy :P
C'mon
Cr@sH
Moderator
Moderator
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Cr@sH »

no pewnei ze wybaczy jak bym sie mogl na jova gniewac ;]

a co do teledysku to powinine byc dzisiaj okolo 14.10 (bo wczoraj lecial jakos 22.40 a program zaczynal sie 22.30) ale lepiej ogladac od 14 bo nigdy ni wiadomo;]

a co do samego teledysku to calego niestety nie widzialem i bylem rozpraszany :D no rzecz sie dzieje gdzies na jakies ulicy (gra tam zespol) jakas historai tam pewnie byla tylko jak pisalem bylem rozpraszany wiec dzisiaj bede siedzial od 14 i ogladal uwaznie :)
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Ehh, że też nie mam Vivy niemieckiej.... No dobra, ja osobiście skomentuję teledysk, jak trafi do Vivy Polska, czyli zapewne gdzieś tak w okolicach Gwiazdki *-*.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

uff kamien spadl mi z serca :P misiek wybaczy i wszyscy hapi i kim bylby Cr@sh gdyby nie zaliterkowal dla jova :) hehe
C'mon
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Właśnie obejrzałam WTWYA :) Faktycznie o 14:10 puścili. I jestem pod ogromnym wrażeniem clipu. Nie byłam do tej pory zbyt zadowolona, że właśnie tę piosenkę wybrali na następny singiel, ale teledysk w pełni mi to rekompensuje! Najlepszy od czasu...nie wiem od jakiego czasu :P Ale naprawdę strasznie mi się podoba.
Najbardziej podoba mi się scena kiedy Jon mija samego siebie na ulicy. I jeszcze na końcu...jak ludzie stoją na ulicy i się tak jakby przemieniają w innych ludzi :mrgreen: Super!
A ujęcia przy moście (na Manhattanie?!) też budzą we mnie pozytywne odczucia :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Joas.300
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Joas.300 »

Ja nie moge ale mam szczęście. Tylko weszłam na forum przeczytałam że o koło 14 na vivie może będzie leciało welcome , włączyłam telewizor no i na stępnym teledyskiem był właśnie teledysk bon jovi...

A co do samego teledysku to chyba będę go musiała jeszcze raz obejżeć no bo tak po pierwszym razie trudno mi ocenić ale źle nie jest

A myślałam że tżeba będzie czekać aż będzie na vivie polskiej
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Well, w takim razie, po tak pozytywnych recenzjach nowego klipu przestaję się bać momentu, w którym wreszcie dopadnę ów rzeczony WTWYA na Vivie Polskiej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Teledysk fajny, ale bde musiał go jeszcze raz zobaczyć. ?adne zdjęcia okolic. ?adne przejścia i znikanie ludzi.
Pippo
Moderator
Moderator
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Pippo »

Co za pech, mam niemiecka vive plus a wydawalo mi sie ze ogladam zwykla vive niemiecka:P Wydawalo sie, poniewaz kiedys informowaliscie, ze beda urywki koncertu z Amsterdamu oraz kilka teledyskow Bon Jovi na niemieckiej vivie. I udalo mi sie dortwac to na tej vivie, ktora teraz ogladam, wiec nie rozumiem o co tu chodzi, oprucz tego ze to nie jest "ta" viva. Puenta? Nie obejrzalem jeszcze teledysku WTWYA :P. Jesli wiedzialby ktos o ktorej na vive plus moglby byc ten teledysk, niech pisze duzymi literami tutaj na forum lub do mnie na privie. :)
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No, jeśli już jesteśmy przy informowaniu na temat WTWYA-wie ktoś, kiedy klip będzie dostępny na www.bonjovi.com?
A co do informowania na temat tych urywków z Amsterdamu itd.-mnie od początku coś nie grało, bo wiem, że właśnie na Vivie Plus leci Get The Clip Special różnych artystów, co sprostowałam w komentarzech :lol: .
Awatar użytkownika
Marcja
Administrator
Administrator
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul
Kontakt:

Post autor: Marcja »

O tym ze klip bedzie na Vivie informowalismy w czwartek. Podalismy takze godziny emisji programu.

http://bonjovi.pl/index.php?inf=788
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Pippo chyba miał na myśli-z tego co ja bynajmniej wywnioskowałam-dwugodzinny blok programowy o BJ 1.11.2005 na Vivie Plus (urywki z Amsterdamu plus Bon Jovi Get The Clip Special)*-*.... Wziął najwyraźniej Vivę niemiecką za Vivę Plus i tyle...
Awatar użytkownika
Sandra1988
It's My Life
It's My Life

Post autor: Sandra1988 »

No a u mnie skleroza oczywiście nie zawiodła i jak zwykle zapomniałam ale jak mogłoby być inaczej... :( Ale mam nadzieje że jeszce sie znudze sie tym teledyskiem...chociaż nimi chyba nie da sie znudzić nie??? :D
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Sandra1988 pisze:No a u mnie skleroza oczywiście nie zawiodła i jak zwykle zapomniałam ale jak mogłoby być inaczej... :(
Nie martw się. U mnie byłoby to samo, gdybym nie wpadła na, jakże genialny, pomysł nastawienia przypomnienia w swoim telefonie komórkowym :D :mrgreen:
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatiana »

Kurcze, dlaczego ja nie mam VIVY niemieckiej :?: :?: Juz bym widziala ten klip, a tak trzeba czekac az bedzie na VIVIE Plus, albo moze na jakims innym programie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”