"Zresztą płyta "TLFR" dostała nagrode za płyte nagraną w jakimś nowym formacie" Tylkko za to mogła dostać nagrode, bo ogolnie jest zenująco słaba pod każdym niemal względemSwoją droga słuchanie na słuchawkach czy dobrym sprzęcie jest zupełnie czym innym niż puszczenie piosenki na winampie.
Bon Jovi od dawna inwestują w najnowsze technologie i nagywają w róznych technologiach. Zresztą płyta "TLFR" dostała nagrode za płyte nagraną w jakimś nowym formacie. Sam kiedyś się zdziwiłem jak póściłem "It's My Life" na słuchawkach. Pierwszy raz dostrzegłem wtedy dźwięki któych normalnie nie słychać.
Ja mam sprzet odpowiedni do słuchania muzyki, a mimo to słysze "jazda". To , ze sprzęt odgrywa ważna role, wie zapewne kazdy z nas. Adrian jak bedziesz kupował te słuchawki to zwróć uwagę na moc bass'ów, bo niektóre słuchwaki nadają sie jedynie do techniawy i disco-polo
A co do winampa. Adrian on nie ma zbytnio wpływu na jakość muzyki (choc są programy leprze i gorsze). Jeżeli masz dobrą kartę dzwiękową, odpowiednie głośniki i cichutki komputer, to też idzie muzyki posłuchać bez przeszkód
. :mrgreen:Kiedys inwestowali w dobre texty a nie w technologie i wychodzilo im to na lepsze.