![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Nie tylko - znaczy, że jego coraz gorszy głos, styl muzyczny, który jest z roku na rok coraz gorszy, jego zarozumiałość. Dużo, by wymieniać... Ogólnie nie lubię go już od jakiegoś czasu.
 Nie tylko - znaczy, że jego coraz gorszy głos, styl muzyczny, który jest z roku na rok coraz gorszy, jego zarozumiałość. Dużo, by wymieniać... Ogólnie nie lubię go już od jakiegoś czasu.Jesteś na  forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
	Co¶ fajnego ;)...
Moderator:daroo
- 
				Mateusz Staniszewski
- Wild In The Streets
- 
				Mateusz Staniszewski
- Wild In The Streets
- 
				CRUSHynka
- Wild In The Streets
- Kontakt:
Jego styl muzycznyMateusz Staniszewski pisze:Oczywiście, że mi się nie podoba. Raczej można by powiedzieć, że coś mi się podobaNie tylko - znaczy, że jego coraz gorszy głos, styl muzyczny, który jest z roku na rok coraz gorszy, jego zarozumiałość. Dużo, by wymieniać... Ogólnie nie lubię go już od jakiegoś czasu.
 Ciekawa sprawa, mnie się zawsze wydawało, że płyty BJ tworzy ktoś więcej, niż tylko Jon...
  Ciekawa sprawa, mnie się zawsze wydawało, że płyty BJ tworzy ktoś więcej, niż tylko Jon...- 
				Mateusz Staniszewski
- Wild In The Streets
- 
				Mateusz Staniszewski
- Wild In The Streets
- 
				Mateusz Staniszewski
- Wild In The Streets
 .Powinien zacząć słuchać Haliny Kunickiej,żeby Cię zadowolić?
 .Powinien zacząć słuchać Haliny Kunickiej,żeby Cię zadowolić? A mówiąc styl miałem na myśli niewypały z Bounca...
 A mówiąc styl miałem na myśli niewypały z Bounca... Jon spiewa caly czas tak samo dobrze.
 Jon spiewa caly czas tak samo dobrze.