Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Zlot fanów Bon Jovi
Moderator:Bodzio
Jeśli jest ktoś kto chce i może pojawić się 7 lutego w Toruniu a nie dostał dzisiaj bądź wczoraj ode mnie wiadomości to niech mnie o tym poinformuje. Zlot coraz bliżej a my ciągle nie wiemy kto przyjedzie a musimy to wiedzieć już TERAZ! Także bardzo prosze te osoby o odpowiedz

Ja równieżjest torun i sie ciesze!!

Im bliżej zlotu tym bardziej się go boje...no ale cóż...
Notka dot. zlotu ze stronki bonjovi.komnata.pl
Notka dot. zlotu ze stronki bonjovi.komnata.pl
Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości...prosze do mnie:D
Organizatorzy podali więcej szczegółów na temat zjazdu w Toruniu. Otóż tak jak było zapowiadane odbędzie się on 7 lutego. Zainteresowanych prosimy o stawienie się tego dnia o godzinie 15 pod pomnikiem Mikołaja Kopernika na Rynku Staromiejskim w Toruniu. W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt z organizatorami.
-
- It's My Life
- Kontakt:
no wlasnie juz po zlocie i to jest bardzo dobre pytanie gdzie i kiedy??
najlepiej najszybciej i obojetnie gdzie
No bylo suuuuuuuuuuuper. Kto byl to moze potwierdzic. Byl to moj co prawda dopiero drugi zlot, ale z tego co czytalem i bylem (na jednym wczesniej ) to ten byl najlepszy, nie tylko ze ludzi bylo sporo bo bylo cos oklo 15 (jak dobrze pamietam, a z tym bywalo roznie ). Ogladalismy na projektorze koncert Crush Tour z DVD i oczywiscie sobie pospiwalismy i potanczylismy. Beda zdjecia ze zlotu (tylko sd najpierw musze zobaczyc te zdjecia zanim na komnacie opubilkujesz ) i nawet byl przeprowadzany wywiad wsrod uczestnikow (w tym ze mna) i wlascicielem bunkra. Na poczatku troche ciezko sie bylo znalezc na dworu, no ale poswiecilem sie i chodzilem w samej podkoszulce BJ po dworcu ( ludziska sie troche dziwnie na mnie patrzyli ), no ale jakos sie udalo. No i jeden bar w toruniu prosze unikac (tam nas juz nie lubia ) nie jaki gines (tak sie czyta nie pamietam jak sie pisze). W syumie zanim trafilismy do bunkra to troche torunia pozwidzalimy, nawet ladne to miasto tylko pogoda nie byla do zwiedzania (z sd bedziemy chyba do konca zycia pamietali spacer po moscie w deszczu i wichurze). A pozniej trafilismy do bunkra i bylo coraz lepiej. Bawilismy sie super. Tylko niestety wszystko co dobre musi sie skonczyc. No i podroz do domu nie byla by taka zla gdyby nie ten cholerny bol glowy . Trzeba to jak najszybciej powtorzyc i nastepnym razem moze bedzie jeszcze wiecej fanow i bedzie lepsza zabawa.
chyba dzies juz to widzialem
najlepiej najszybciej i obojetnie gdzie

No bylo suuuuuuuuuuuper. Kto byl to moze potwierdzic. Byl to moj co prawda dopiero drugi zlot, ale z tego co czytalem i bylem (na jednym wczesniej ) to ten byl najlepszy, nie tylko ze ludzi bylo sporo bo bylo cos oklo 15 (jak dobrze pamietam, a z tym bywalo roznie ). Ogladalismy na projektorze koncert Crush Tour z DVD i oczywiscie sobie pospiwalismy i potanczylismy. Beda zdjecia ze zlotu (tylko sd najpierw musze zobaczyc te zdjecia zanim na komnacie opubilkujesz ) i nawet byl przeprowadzany wywiad wsrod uczestnikow (w tym ze mna) i wlascicielem bunkra. Na poczatku troche ciezko sie bylo znalezc na dworu, no ale poswiecilem sie i chodzilem w samej podkoszulce BJ po dworcu ( ludziska sie troche dziwnie na mnie patrzyli ), no ale jakos sie udalo. No i jeden bar w toruniu prosze unikac (tam nas juz nie lubia ) nie jaki gines (tak sie czyta nie pamietam jak sie pisze). W syumie zanim trafilismy do bunkra to troche torunia pozwidzalimy, nawet ladne to miasto tylko pogoda nie byla do zwiedzania (z sd bedziemy chyba do konca zycia pamietali spacer po moscie w deszczu i wichurze). A pozniej trafilismy do bunkra i bylo coraz lepiej. Bawilismy sie super. Tylko niestety wszystko co dobre musi sie skonczyc. No i podroz do domu nie byla by taka zla gdyby nie ten cholerny bol glowy . Trzeba to jak najszybciej powtorzyc i nastepnym razem moze bedzie jeszcze wiecej fanow i bedzie lepsza zabawa.
chyba dzies juz to widzialem

-
- Wild In The Streets
- Kontakt:
-
- Little Bit Of Soul
Zawsze podziwiałem ochotę ludzi do przyjeżdżania na zloty i brak ochoty do ich organizowania.. A tu proszę postawa godna naśladowaniaRumi Matsumoto pisze:ZRÓBMY ZLOT W STOLICY CO??? BĘDZIE FAJNIE, ZOBACZYCIEALBO PRZEBIERZMY SIĘ ZA BON JOVI (W LATACH 80-TYCH)