Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Acces All Areas
Moderator:Marcjanna
Jestem normalnie pod wielkim ale to naprawde wielkim wrażeniem, obejzalem sobie wczoraj wieczorem w całości 6 części które zostaly juz zamieszczone na oficjalnej stronce...oprócz Bon Jovi tam jest pełno gwiazd...Cher, Elton John, Jimmy Page...i wielu wielu innych...mnóstwo, np. podobał mi się moment, kiedy Brian May...popijał sobie ostro piwko z Richim Samborą, wspaniały film, wspaniałe urywki z wspaniałych koncertów, kulisy...według mnie najlepszej trasy koncertowej Bon Jovi - "The Jersey Syndicate" 

-
- It's My Life
Współczuję-hey, c'est la vie....
(po przejściach z moim kompem mogę tylko radzić w takich sytuacjach, żeby nie odgryzać w pasji pokręteł od głośników ani nie przegryzać kabla od myszki, bo zębów szkoda
.
A tak wracając do topicu: też obejrzałam wszystkie 6 części Access i zgadzam się z daroo-film jest naprawdę wyczesany. I faktycznie, ile gwiazd się tam przewija... A wygłupy chłopaków z BJ zasługują normalnie na Oscara
. I faktycznie, Jersey Syndicate to jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza, trasa BJ-promująca moim zdaniem jedną z najlepszych płyt w dorobku chłopaków....
(po przejściach z moim kompem mogę tylko radzić w takich sytuacjach, żeby nie odgryzać w pasji pokręteł od głośników ani nie przegryzać kabla od myszki, bo zębów szkoda

A tak wracając do topicu: też obejrzałam wszystkie 6 części Access i zgadzam się z daroo-film jest naprawdę wyczesany. I faktycznie, ile gwiazd się tam przewija... A wygłupy chłopaków z BJ zasługują normalnie na Oscara