Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
HAND na Popliście!
Moderator:Marcjanna
-
- It's My Life
-
- Save A Prayer
Glosujmy na mile dni !!! (i dzikie noce he he )
Siweta racja Twister - 5 miejsce na liscie toz prawie hanba ! 
Trza nam sie bardziej starac by nasza ulubiona kapela zdobyla szczyty list przebojow - chocby z jednego wzgledu - zawsze gdy slysze utwory Bon Jovisiow w radio czuje lepiej i jest to zupelnie inne uczucie anizeli wtedy gdy odpalam je z plyty.
Macie podobne wrazenia
Okay - a wiec do roboty !

Trza nam sie bardziej starac by nasza ulubiona kapela zdobyla szczyty list przebojow - chocby z jednego wzgledu - zawsze gdy slysze utwory Bon Jovisiow w radio czuje lepiej i jest to zupelnie inne uczucie anizeli wtedy gdy odpalam je z plyty.
Macie podobne wrazenia

Okay - a wiec do roboty !
-
- It's My Life
-
- It's My Life
Re: Glosujmy na mile dni !!! (i dzikie noce he he )
nie, całkiem inneDuncan Idaho pisze: Macie podobne wrazenia![]()

-
- Wild In The Streets
- Kontakt:
Ja też mam takie miłe uczucie, gdy w radiu grają BJ. Oprócz tych momentów, gdy zamiast na pierwszym są na piątym XD. Ale musimy być zdyscyplinowani, bo wiecie, jak raz się nie weźmiemy, to poleci z listy (Thank You For Loving Me zdarzyło się zlecieć z pierwszego miejsca poza listę *-*). A tego nie chcemy :].
-
- It's My Life
Hańba zmniejszyła objętość-Bon Jovi dzisiaj znów na drugim.... Teraz głosować, głosować, głosować, bo szczyt blisko
W końcu chcemy być dumni z "przeboju roku" w postaci "Have A Nice Day", nie? (pewnie marzenia, ale cóż... pomarzyć można.... chyba żeby naprawdę jakiś miracle się zdarzył i BJ pobili wszystkich na głowę, ja tam i tak KTF i wciąż w nich wierzę)
A, i tak sobie jeszcze pomyślałam na końcu.... że w sumie bardziej warto poświęcić się głosowaniu na BJ na Popliście/tudzież innych, niż tracić energię i nerwy na rozstrząsanie tematu Mandaryny, no nie? Chyba przynajmniej część forumowiczów przyzna mi rację.....

W końcu chcemy być dumni z "przeboju roku" w postaci "Have A Nice Day", nie? (pewnie marzenia, ale cóż... pomarzyć można.... chyba żeby naprawdę jakiś miracle się zdarzył i BJ pobili wszystkich na głowę, ja tam i tak KTF i wciąż w nich wierzę)
A, i tak sobie jeszcze pomyślałam na końcu.... że w sumie bardziej warto poświęcić się głosowaniu na BJ na Popliście/tudzież innych, niż tracić energię i nerwy na rozstrząsanie tematu Mandaryny, no nie? Chyba przynajmniej część forumowiczów przyzna mi rację.....
-
- I Believe
-
- Save A Prayer
Hurra - 1 miejsce dla Bonjovisiow !

Moze rzeczywiscie ta jesien a pozniej i zima bedzie nasza a z glosnikow dudnic bedzie przyjemnie muzyka ktora kochamy - tworzac mily kontrast dla warunkow atmosferyczych panujacych na zewnatrz

Oby tak dalej - oddajcie glos na mile dni ! (to powinno byc motto rmf.fm he he )