Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
HAND na Popliście!
Moderator:Marcjanna
nie dziwie się zachwytowi Maciborka
jakbyscie słuchali przez dwie godziny CODZIENNIE piosnek "gwiazd" pokroju mandaryny i piaska no i innym których w większości nie znam to też byście byli tak zachwyceni
oj RMF sie stacza niestety, a pomyśleć że kiedyś to była zupełnie przyzwoita stacja
w każdym razie głosujmy może wyskoczy na miejsce pierwsze
jakbyscie słuchali przez dwie godziny CODZIENNIE piosnek "gwiazd" pokroju mandaryny i piaska no i innym których w większości nie znam to też byście byli tak zachwyceni
oj RMF sie stacza niestety, a pomyśleć że kiedyś to była zupełnie przyzwoita stacja
w każdym razie głosujmy może wyskoczy na miejsce pierwsze
Krótko mówiąc, jeżeli dobrze pojdzie to Have A Nice Day może stać się przebojem rmf fm, świetnie, tak trzymać!!
dzięki temu cześciej będą puszczane kawałki Bon Jovi w radiu, poniewaz wzrosnie zainteresowanie BJ, a ja już zauwazylem że jak sie przedstawiaja te gwiazdy przed piosenkami...to słysze często Jona, raz nawet Richie sie przedstawiał i zapraszał do słuchania radia rmf fm hehe!!!

ale czy tak naprawdę o to chodzi żeby Have a nice day stało się przebojem RMF ?!
chyba nie bardzo, no może jedynie pomóc w zaproszeniu chlopaków na koncert do Polski
chociaż w to niestety przestałam już wierzyć, a więc jakie ma to bardziej wymierne skutki?!
chyba żadne
a o chodzi tak naprawdę ?1... otóż o to żeby prawdziwi fani byli zadowoleni
ja za takiego się uważam, a Have a nice day wg mnie nie jest szczytem ich możliwości niestety.
jest fajne...i tyle
stać ich na pewno na więcej
pojawiając sie w RMF na liście która ma w nazwie POP wcale nie jest szczytem moich radości
gdyby zagrali HAND w ANTYRADIu to by było coś, ale niestety tam ich nie słyszałam nigdy
chyba nie bardzo, no może jedynie pomóc w zaproszeniu chlopaków na koncert do Polski
chociaż w to niestety przestałam już wierzyć, a więc jakie ma to bardziej wymierne skutki?!
chyba żadne
a o chodzi tak naprawdę ?1... otóż o to żeby prawdziwi fani byli zadowoleni
ja za takiego się uważam, a Have a nice day wg mnie nie jest szczytem ich możliwości niestety.
jest fajne...i tyle
stać ich na pewno na więcej
pojawiając sie w RMF na liście która ma w nazwie POP wcale nie jest szczytem moich radości
gdyby zagrali HAND w ANTYRADIu to by było coś, ale niestety tam ich nie słyszałam nigdy

Ej...ludzie bez jaj, choć w nazwie jej POP to nie oznacza że jest to tylko i wyłącznie muzyka Popowa, POP ma wiele znaczeń dla niektórych tutaj udostępnie troszke informacji że muzyka popowa zrodziła sie z muzyki popularnej...i nie widze przeszkód aby utwór have a nice day był na tej liście i zajmował pierwsze miejsca...i niezależnie czy jest to rmf fm czy jakieś tam antyradio...
zdaje mi sie że część z was zapomniała że Bon Jovi to zespół rockowy...a przynajmniej kiedyś był taki, bo w tej chwili pewne ich dokonania mogą przeczyć tej tezie.
mandaryna posłużyła mi tylko jako przykład a kwiatuszków takich jak ona jest tam niestety więcej
plastikowa panna nie stoi na przeszkodzie problem w tym że nie lubie jak BJ przebywa w podobnym towarzystwie i za niedługo będzie z nią kojarzone
a antyradio to nie "jakieś tam" radio tylko najlepsza stacja rockowa jaką znam. i i kamień mi z serca spadł ze jednak Have a nice day tam grają.
choć ja niestety nie miałam okazji zeby go tam posłuchać
mandaryna posłużyła mi tylko jako przykład a kwiatuszków takich jak ona jest tam niestety więcej
plastikowa panna nie stoi na przeszkodzie problem w tym że nie lubie jak BJ przebywa w podobnym towarzystwie i za niedługo będzie z nią kojarzone

a antyradio to nie "jakieś tam" radio tylko najlepsza stacja rockowa jaką znam. i i kamień mi z serca spadł ze jednak Have a nice day tam grają.
choć ja niestety nie miałam okazji zeby go tam posłuchać
wiecie co...skończmy tematy gdzie maja puszczac Bon Jovi...najwazniejsze aby byli popularni...i najwazniejsze ze grają rocka, jak to powiedział Maciborek..."powrót rock&rolla" a inni "artysci" mnie nie interesuja i co ze sobą prezentuja...a przedewszystkim guzik mnie to opchodzi w jakich radiach są puszczani...dopiero jak oni sami czyli BJ zaczną śpiewać piosenki typu "jesteś szalona" to można sie wtedy zacząc martwić...ja nie zmienie swojego zdania!!