22 sierpnia ukaże się druga płyta Mandaryny - rodzimej wykonawczyni muzyki dance.
Żona Michała Wiśniewskiego debiutowała w zeszłym roku płytą "mandaryna.com", którą promował singel "Here I Go Again". Pracę nad nowym longplayem artystka rozpoczęła na początku bieżącego roku.
Zapowiedzią zbliżającego się wydawnictwa zatytułowanego "Mandarynkowy sen" jest singiel "Ev’ry Night", pretendujący również do nagrody Bursztynowego Słowika i Słowika Publiczności podczas festiwalu Sopot 2005. Przy okazji nagrywania nowej płyty Mandaryna po raz kolejny pracowała z producentami Haraldem Retingerem i Uli Fisherem.
Na nowym albumie znajdą się zarówno premierowe kompozycje jak i sprawdzone covery w zupełnie nowych, często zaskakujących wersjach. Obok "Ev’ry Night" na płycie znajdą się również: cover piosenki zespołu 2+1 "Windą do nieba", "A Spaceman Come Travelling" z repertuaru Chrisa de Burgha i "You Give Love A Bad Name" z repertuaru grupy Bon Jovi. Prawdopodobnie ostatni z wymienionych utworów będzie kolejnym singlem promującym album nie tylko w kraju, ale również na rynkach międzynarodowych.
 ehh...i co otym sądzicie???? bo ja nie jestem za bardzo usatysfakcjonowany...
 ehh...i co otym sądzicie???? bo ja nie jestem za bardzo usatysfakcjonowany... ps bon jovi the best
 ps bon jovi the best

Dobrze,że nie masz kaca,bo powaliłoby cię to na kolana.
 Dobrze,że nie masz kaca,bo powaliłoby cię to na kolana. Mandaryna w tym swoim srebrno czarnym przypominającym zbroje wdzianku śpiewająca YGLABN masakra....nie chce nawet na to patrzec....
 Mandaryna w tym swoim srebrno czarnym przypominającym zbroje wdzianku śpiewająca YGLABN masakra....nie chce nawet na to patrzec....