Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Dla ludzi o mocnych nerwach.
Moderator:BJbart
-
- Wild In The Streets
http://media.putfile.com/mandaryna2
A tak śpiewa uwielbiana przez polskich fanów Bon Jovi (*-*) Mandaryna,nie wspomagana taśmą z playbackiem.Nie nastawiajcie za głośno-słuch może się Wam jeszcze kiedyś przydać...
Nie powiem:enjoy,bo byłoby to okrutne.
A tak śpiewa uwielbiana przez polskich fanów Bon Jovi (*-*) Mandaryna,nie wspomagana taśmą z playbackiem.Nie nastawiajcie za głośno-słuch może się Wam jeszcze kiedyś przydać...
Nie powiem:enjoy,bo byłoby to okrutne.
-
- I Believe
apropo
tragedia.... ja duzo lepiej spiewam ona nawet słuchu nie ma a apropo byłam wczoraj w mpiku i zgadnijcie ktora plyta sie najlepiej sprzedaje .......MANDARYNKOWY SEN ZAŁAMAŁAM SIE TYM SPOŁECZEŃSTWEM
-
- It's My Life
Oj, to rzeczywiście się załamać można było.... Nie dziwię się . Ale co do sławetnego wykonania Mandaryny bez playbacku: założę się, że my wszyscy razem lepiej śpiewamy w warunkach under-prysznicowych, z pętlą na szyi i katarem, niż ona na szczycie swoich możliwości.
A, i nie dosłuchałam do końca nagrania-nie byłamw stanie po prostu..... Dzięki, Stonka za ostrzeżenie-faktycznie nie warto słuchu marnować.
A, i nie dosłuchałam do końca nagrania-nie byłamw stanie po prostu..... Dzięki, Stonka za ostrzeżenie-faktycznie nie warto słuchu marnować.
o matko, co to jest ? masakra, to powinien usłyszeć każdy który się podnieca śpiewaniem tej kretynki. wkurza mnie najbardziej jedna rzecz. moja kuzynka, najlepsza kumpela i kumpel jej słuchają, twierdzą że ona strasznie fałszuje ale i tak kontynują to słuchanie w dodatku płyty kupują ((. co się dzieje z polskim społeczeństwem? chyba schodzi na psy ....