Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Velvet Revolver
Moderator:BJbart
a masz może bilety? wybiersz się na koncert?LoRdI pisze:na koncert raczej sie nie wybiore no chyba ze w jakims przypływie gotówki
w porównaniu z koncertami Judas i Ironów VR to pikus
po ile są te bilety?
mój na U2 kosztował 150 zł, ale to był najtańszy.
na droższe niestety się nie załapałam, za późno przypomniałam sobie o ich kupnie
-
- Wild In The Streets
A słyszeliście o tych nieprzeciętnych jajach z biletami na U2?Jakiś pomysłowy Dobromir wykupił dużą partię biletów,po czym zaczął sprzedawać je...na Allegro.Do łez rozbawiła mnie natomiast reakcja organizatorów,którzy orzekli,iż wiedzą,które to konkretnie miejsca zostały w ten sposób wysprzedane i nie wpuszczą ludzi,którzy je nabyli .Pomysł na "poziomie poziomki".
koncert U2 jest na stadionie Śląskim w Chorzowie, a nie w Spodku, Stonko.Stonka pisze:Myślę,że nikt,kogo spasiony ochroniarz za fraki wyrzuciłby z terenu Spodka tylko dlatego,że zakupił bilet nie wydany przez kasę,nie byłby zachwycony tą sytuacją ^-^.
ale to tylko pewnie takie małe przeoczenie
a jeśli chodzi o ten numer z biletami, to dotyczy tylko płyty, a ja mam na szczęście miejsce w sektorze.
i proszę się nie nabijać, bo pewnie każdy by chciał tyle super koncertów w swoim mieście.
a co do Velvetów to może sama bym się wybrała??
hehe.. taaaa chęć ujrzenia Slasha widzę ze nie towarzyszy ona tylko mi jego boska grzywa jeszcze naturalnie istnieje i myślę ze o ile Mr Hudson nie zacznie łysieć istniała zawsze eh... oprócz grzywy istnieje jeszcze pare innych rzeczy godnych uwagi *już się zamykam juz.. już.. *elek84 pisze:Chęć ujrzenia Slasha i oczywiście jego bujnej grzywy jest rzeczywiście bardzo kusząca.
no chyba że już jej nie poisiada to nie ma po co iść?
kto ma jakieś bardziej aktualne informacje ?
ja mam informacje na temat supportu informacje jak informacje bo dowiedziałam sie że takowy jest przewidziany ale jeszcze nie wiadomo jaki (tzn. kto nim bedzie )
a tak poza tym to mam już bilety