A tu kilka fotek, PIĘĘĘĘĘĘĘĘKNYCH basów... mniam

TADAM!

Moderator:MacAgga
Heh, więc nie tylko ja mówię na siebie jako następne wcielenie Jimmi'ego Hendrixa... O_o A mogę być Gilmoure'm????MacAgga pisze:...Czyli MacAgga jako Roger Waters w spódnicy (odsyłam do biografii Pink Floyd)...no i w akcji...
Czemu nie, hehehe, byleby bez żadnych ogromniastych kłótni :evilbat:Kourin pisze: O_o A mogę być Gilmoure'm????
Ja tu mam basa pod ręk±... Hochner, 4 struny, kolor morski... Hie hie hie to scheda po braciszkuMacAgga pisze:Tak patrzę na te basy i mnie zaraz DESIRE zeżre... Gdzie jest mój nowy bas?! No gdzie... A no tak... Wiem... Jeszcze muszę poczekać 10 dni, 2 godziny, 26 minut... (sekund nie liczę...chyba
)... Bosheeeeee... Ze¶wirować moshna...
![]()
<MacAgga wali głow± w ¶cianę>... Kto¶ chce mnie dobić, czy jak?!Kourin pisze: Ja tu mam basa pod ręk±... Hochner, 4 struny, kolor morski... Hie hie hie to scheda po braciszku
< walenie głow± w ¶cianę >BJbart pisze:hmmm lubię stringi... zwłaszcza jak jest ich 6 .. na jednej kobiecie...(lubię czarne
) jednak jak by nie było czterech i pięciu to nie było by tesh sze¶ciu.... :flasingsmile: :rainbowafro: