Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
"In These Arms"
Moderator:Kourin
-
- King Of The Mountain
- Kontakt:
No nie od dzi¶ wiemy, że najgłówniejszym autorem "In These Arms" jest Dave. Pytanie: która wersja przypadła nam bardziej do gustu??
Je¶li nikt tu nie zna, to mogę dobroczynnie wgrać mp3kę na serwer...
Je¶li nikt tu nie zna, to mogę dobroczynnie wgrać mp3kę na serwer...
-
- King Of The Mountain
- Kontakt:
W razie, gdyby komu¶ nie chciało się ci±gn±c z gery.pl, to na http://kourin.blog.pl/ można ¶ci±gn±ć
-
- King Of The Mountain
- Kontakt:
...Polecam ¶ci±gać noc±... Wtedy leci jak burza...Joanna pisze:Kourin, mi też się co¶ nie chce ¶ci±gać ta piosenka Help! No nic, jeszcze będę próbować
A co do utworu... Jest ¶wietny... (Again, thanks Kourin! )
Poza tym bardzo lubię, jak reszta zespołu robi także co¶ "solo"...
Hmmm...
...
To może ja wreszcie łaskawie pójdę spać?!
...
-
- Save A Prayer
Dave - Chopinem XXI wieku :)
Nigdy nie zapomne lata 2002 r. kiedy to z dusza na ramieniu i drzeniem konczyn gornych rozpakowywalem plyte Dave´a. Zaakceptowalem ten krazek niemalze od pierwszych pierwszych minut przesluchiwania i duma umiescilem go obok calej rodzinki Uwielbiam jej sluchac w pracy kedy nikogo jeszcze nie ma i kiedy bez wiekszych przeszkod moge sie nurzac w magicznej glebi kazdego dzwieku .A co do "In these arms"-hmm tu sprawa wydawalaby sie skomplikowana ale w gruncie rzeczy jest prosta: Ta wersja nie jest lepsza jest poprostu inna...
A ja nie moge zdobyc nigdzie tej plytki. Z netu próbuję ale marne szanse.... Z zagranicy - koszta nie na moja kieszeń.
Dlaczego zycie jest takie niesprawiedliwe??!!??!!
Dlaczego zycie jest takie niesprawiedliwe??!!??!!
Ostatnio zmieniony śr lip 07, 2004 3:53 pm przez Kasiunia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wild In The Streets