Je¶li nikt tu nie zna, to mogę dobroczynnie wgrać mp3kę na serwer...

Moderator:Kourin

...Polecam ¶ci±gać noc±... Wtedy leci jak burza...Joanna pisze:Kourin, mi też się co¶ nie chce ¶ci±gać ta piosenkaHelp!
No nic, jeszcze będę próbować

)
)  rozpakowywalem plyte Dave´a. Zaakceptowalem ten krazek niemalze od pierwszych pierwszych minut przesluchiwania i duma umiescilem go obok calej rodzinki
 rozpakowywalem plyte Dave´a. Zaakceptowalem ten krazek niemalze od pierwszych pierwszych minut przesluchiwania i duma umiescilem go obok calej rodzinki  Uwielbiam jej sluchac w pracy kedy nikogo jeszcze nie ma i kiedy bez wiekszych przeszkod moge sie nurzac w magicznej glebi kazdego dzwieku .A co do "In these arms"-hmm tu sprawa wydawalaby sie skomplikowana ale w gruncie rzeczy jest prosta: Ta wersja nie jest lepsza jest poprostu inna...
 Uwielbiam jej sluchac w pracy kedy nikogo jeszcze nie ma i kiedy bez wiekszych przeszkod moge sie nurzac w magicznej glebi kazdego dzwieku .A co do "In these arms"-hmm tu sprawa wydawalaby sie skomplikowana ale w gruncie rzeczy jest prosta: Ta wersja nie jest lepsza jest poprostu inna... Z netu próbuję ale marne szanse.... Z zagranicy - koszta nie na moja kieszeń.
   Z netu próbuję ale marne szanse.... Z zagranicy - koszta nie na moja kieszeń.