Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
ILE MOŻNA CZEKAĆ?...
Moderator:MacAgga
-
- King Of The Mountain
- Kontakt:
Hmmm... Ci±gle czekam na stronę Tico... I ci±gle tej oficjalnej brak... Ech, co za szkoda... Ci±gle widzę tylko napis: "ALMOST HERE, check back soon"... Ok... może jestem zbyt niecierpliwa... Może. Ale czy kto¶ jeszcze wyczekuje na t± stronę? (Nie zapomnijmy dodać: TAK desperacko jak ja )... Ale może wła¶nie się okaże, że ta strona będzie tak bardzo ¦WIETNA?... I am confused... Really...
Crazy wykonuje w orginale Patsy Cline - ukochana piosenka mej mamusi
a Tico można posłuchać w tej piosence na "These Days Special Edition Bonus CD"!!!! wydanym w 1996 roku którego niee mozna juz pewnie kupic w sklepach - ale zawsze mozna ściągnąc z internetu
ja tak zrobiłam i aktualnie mam skompletowany cały ten bonusowy albumik!!!!
a Tico można posłuchać w tej piosence na "These Days Special Edition Bonus CD"!!!! wydanym w 1996 roku którego niee mozna juz pewnie kupic w sklepach - ale zawsze mozna ściągnąc z internetu
Albumik mam i jestem z tego bardzo dumna. Jest sliczny w tekturowym pudełku... cód miód i orzeszki... palce lizać...kaasica pisze:Tico można posłuchać w tej piosence na "These Days Special Edition Bonus CD"!!!! wydanym w 1996 roku którego niee mozna juz pewnie kupic w sklepach - ale zawsze mozna ściągnąc z internetu