Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Ktora płyta lepsza ????
Moderator:Kourin
Ktora solowa plyta Ryśka jest wedlug was lepsza ? UNDISCOVERED SOUL czy STRANGER IN THIS TOWN ? Nie przyjmuje odpowiedzi,ze obie sa rownie dobre
a ja powiem tak pierwszy jego solowy albumik jest bardziej rockowy ,a nie wiem jaki to rodzaj dokładnie muzyki troszke blusowo,rockowo,melancholijny
ja uwielbiam dwie a to dlatego że ja różne chwile w życiu i na każdą ina z nich pasuje. a jeśli musze wybrac jedna z nich to dla mnie najbardziej rozgrzewajaca zmysły jest pierwsza płytka (której już nie mam )
jest wspaniała pod punktem rockowej sceneri muzycznych dzwięków.
a tak wogóle powinien wydać nastepna bo jakoś mamy mało porównania..
ja uwielbiam dwie a to dlatego że ja różne chwile w życiu i na każdą ina z nich pasuje. a jeśli musze wybrac jedna z nich to dla mnie najbardziej rozgrzewajaca zmysły jest pierwsza płytka (której już nie mam )
jest wspaniała pod punktem rockowej sceneri muzycznych dzwięków.
a tak wogóle powinien wydać nastepna bo jakoś mamy mało porównania..
-
- It's My Life
- Kontakt:
-
- Wild In The Streets
-
- I Believe
- Kontakt:
Widzę, że większość wybiera pierwszy albumik Ryśka, ze względu na powiedzmy "mroczny" (?) klimat. Ja także. Gdzieś na okładkach czytałam komentarze Ryśka ad obu płyt. Przy pierwszej mówił zapalajcie świece, gaście światło..., natomiast przy Undiscovered Soul było odwrotnie: bawcie sie, cieszcie się, to radosny album.... Także wszystko zależy od tego co chcemy robić w danej chili i jak się czujemy... Zdecydowanie wybieram Stranger... może dlatego że w moim życiu zbyt wiele kolorów wyblakło ....