Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
If I Can't Have Your Love......
Moderator:Kourin
Co myślicie o tej piosence? Dla mnie jest genialna...... jak żyję nie słyszałam nic piękniejszego (bo równie dobra jest Father Time) w wykonaniu Rycha. Czekam na wasze opinie.....
-
- Wild In The Streets
- Kontakt:
Re: If I Can't Have Your Love......
Potraktuję to jako nieświadomą profanację Dla mnie If I Can't Have Your Love jest raczej typową dla US maślanką, ale w sumie wcale nie gorszą, niż inne na albumie. Chociaż wokalnie się trochę postarał bardziej, niż w większości utworów z tego okresu ;PKasiunia pisze:(bo równie dobra jest Father Time)
-
- It's My Life
- Kontakt:
-
- It's My Life
Milo , ze ktos wspomnial o tej piosence.
Uwielbiam Richiego a jego pierwsza plyta jest genialna i bardzo wyjatkowo traktuje ja w swoim zyciu .
Utwór " If I Can't...." dla mnie jest zdecydowanie najjasniejszym utworem na boxie. Kazdy sluchacz box odbiera indywidualnie odnajdujac swoje
hity- dla mnie to wlasnie ten utwor.
I zdecydowanie nie jest maslanka Chyba ktos tu kogos nie docenia.
Uwielbiam Richiego a jego pierwsza plyta jest genialna i bardzo wyjatkowo traktuje ja w swoim zyciu .
Utwór " If I Can't...." dla mnie jest zdecydowanie najjasniejszym utworem na boxie. Kazdy sluchacz box odbiera indywidualnie odnajdujac swoje
hity- dla mnie to wlasnie ten utwor.
I zdecydowanie nie jest maslanka Chyba ktos tu kogos nie docenia.
moze i odrzut... ale za to jaki.... !!
w tej piosence Rychu naprawdę daje pokaz swoich możliwości wokalnych ( i tym sie tak zachwycam) i nic tu nie przeszkadza..... wszystko jest takie, ze nie mogłoby być lepsze..... delikatny akompaniamen na pianinie (albo fortepianie... zabijcie, ale po dzwieku nie rozróżniam... ) i boski głos Boskiego ..... miodzio.....
w tej piosence Rychu naprawdę daje pokaz swoich możliwości wokalnych ( i tym sie tak zachwycam) i nic tu nie przeszkadza..... wszystko jest takie, ze nie mogłoby być lepsze..... delikatny akompaniamen na pianinie (albo fortepianie... zabijcie, ale po dzwieku nie rozróżniam... ) i boski głos Boskiego ..... miodzio.....
Crushynko! powaliłaś mnie na kolana wzmianką o 'When A Blind Man Cries' kocham tą piosenke! poprostu kocham w każdym detalu i najmniejszym szczególe!!!!CRUSHynka pisze:Prawdziwy popis swoich możliwości wokalnych to daje an Father Time tudzież When A Blind Man Cries. Tu... też może być
a If I Can't Have Your Love musze przyznać ze nie słyszałam w dodatku raczej niezbyt mam ochote ją usłyszec