Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
WHEN BLIND MAN CRIES
Moderator:Kourin
http://www.emule-project.org/
pod tym linkiem można po polsku dowiedzieć sie prawie wszystkiego o
eMULE, pobrac ten program w wersji polskiej (na poczatku instalacji zaznaczyć jezyk angielski, a póżniej ustawic na polski) . Po polsku nikt problemów z obsługa miec nie może. Trzeba podlaczyc sie do serwera (po uruchomieniu program robi to automatycznie), wyszukać pliki przez zakladke szukaj i wybrany plik kliknac dwukrotnie ( powinien pojawić sie w zakladce transwer). Ciagniete i ściagnięte pliki znajduja się w folderze incoming eMULE na dysku gdzie go zainstalowaliscie.
i jeszcze jedna sprawa. Żeby sciagnąc cos odemnie musicie w tym samym czasie być podłączeni do tego samego serwera co ja.
i tu jest malutki problem.... bo tych serwerów jest dużo... ale mioze kiedys sie "spotkamy"
pod tym linkiem można po polsku dowiedzieć sie prawie wszystkiego o
eMULE, pobrac ten program w wersji polskiej (na poczatku instalacji zaznaczyć jezyk angielski, a póżniej ustawic na polski) . Po polsku nikt problemów z obsługa miec nie może. Trzeba podlaczyc sie do serwera (po uruchomieniu program robi to automatycznie), wyszukać pliki przez zakladke szukaj i wybrany plik kliknac dwukrotnie ( powinien pojawić sie w zakladce transwer). Ciagniete i ściagnięte pliki znajduja się w folderze incoming eMULE na dysku gdzie go zainstalowaliscie.
i jeszcze jedna sprawa. Żeby sciagnąc cos odemnie musicie w tym samym czasie być podłączeni do tego samego serwera co ja.
i tu jest malutki problem.... bo tych serwerów jest dużo... ale mioze kiedys sie "spotkamy"
no wiesz z tym sciaganiem to jest różnie....Seebra pisze:jejku, ludzie, co z wami?? jednej piosenki ściągnąć nie potraficie?? jeśli chodzi o Kazę -wpisujesz Richie Sambora i później patrzysz czy nie ma tej piosenki! polecam też WinMX, ale pewnie sie połowa nie połapie w obsłudze znając życie... ech...
Ja na przykład próbuję sciagnąc jedną piosenkę ( In These Arms, Davida Bryana) i nie mogę bo malo kto ma, albo czeka sie w nieskończenie długich kolejkach .....
Wpisać jest prosto... a ściągnąć piosenke to jush gorzej....