Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Najseksowniejsi rockmani na swiecie
Moderator:daroo
Nie zwialem tylko bezsensowne jest dla mnie toczenie jakichkolwiek batalii,zwlaszcza , ze nie mam do bronienia zadnych moich idealow.Nazywanie dziewczyn-babami bylo w tym wypadku zartobliwe,bo cala ta sytuacja czy tez batalia o urode Duffa czy innego Axla jest dla mnie conajmniej smieszna.Wiadomo,ze kazda ma swoj gust i tyle.Jezeli poczulyscie sie urazone tymi "babami" - trudno.
Wypowiedziane w zartobliwym stylu nie uwazam za obrazliwe.Moge sie zalozyc,ze uzywasz takiego slowa jak"facet" a to taki sam styl jak "baba" wiec nie mozesz mi wyskakiwac z jakimis przeprosinami w twoja strone.Chyba,ze wyjawisz mi jakies glebsze wyjasnienie dlaczego poczulas sie urazona-wtedy przeprosze.
o wow
podwójne przeprosiny
tego się faktycznie nie spodziewałam 
a to nie tyle było słowo 'baba' co Twój pozniejszy post:

a to nie tyle było słowo 'baba' co Twój pozniejszy post:
no ale dobra.. zostawmy to juz...Nie zwialem tylko bezsensowne jest dla mnie toczenie jakichkolwiek batalii,zwlaszcza , ze nie mam do bronienia zadnych moich idealow.Nazywanie dziewczyn-babami bylo w tym wypadku zartobliwe,bo cala ta sytuacja czy tez batalia o urode Duffa czy innego Axla jest dla mnie conajmniej smieszna.Wiadomo,ze kazda ma swoj gust i tyle.Jezeli poczulyscie sie urazone tymi "babami" - trudno.
-
- Wild In The Streets
- Kontakt:
Czy widział kto plakat promujący koncert Velvetów w Polsce? Toć to ja nawet liczyłam, że Duff wygląda minimalnie lepiej niż parę lat temu (co wcale nie znaczy, że wygląda dobrze
), ale kacza uroda nie przemija, podkreślona eyelinerem w kolorze deep black XD Teraz wygląda jak skrzyżowania Maćka Maleńczuka z Davidem Bowie XD