Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
ta to ma dobrze...
Moderator:daroo
;)
Wiem wiem... czekałam tylko aż przykleicie tu zdjęcie jego pieska, które zresztą posiadam
Czytałam wywiad z Jonem jak był w Polasce i Jagielski się go pytał czy ma jakieś zwierzę, a Jon powiedział, że nie, bo nie ma czasu...
To ja już sama niewiem...
W końcu tym psem, to nie zajmuje się Jon, tylko rodzina, co nie

W końcu tym psem, to nie zajmuje się Jon, tylko rodzina, co nie

-
- I Believe
Hmmm....
Heh ma kobieta problemy...Mnie by wystarczylo jakbym mogla tam pracowac..heh A im to tylko o kase chodzi..NAwet bym nie musiala zarabiac za sprzatanie...Tylko bym sprzatala za darmo..
A ta zarazbia, sprzata sobie w domku JBJ i jeszce ma o to pretensje heh...No cos tu chyba jest nie tak...

Re: Hmmm....
Spójrz na to z innej perspektywy..... Jej JBJ zwisa jak np.Sanaska pisze:Heh ma kobieta problemy...Mnie by wystarczylo jakbym mogla tam pracowac..heh A im to tylko o kase chodzi..Nawet bym nie musiala zarabiac za sprzatanie...Tylko bym sprzatala za darmo..A ta zarabia, sprzata sobie w domku JBJ i jeszce ma o to pretensje heh...No cos tu chyba jest nie tak...
![]()

A co do tego 450$ to nie była jej stawka za sprzątanie, tylko tyle chciała jak ją zwolnili.... rzekomo zwrot kosztów dojazdu do posiadłości JBJ.

Tyle wiem.... może sie mylę....

-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt: