Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Papież - Jan Paweł II
-
- I Believe
twoje posty nie zostały usuniete wiec o co sie czepiasz?? chyba ze jestes tak jak mowi pathfindere jedna i ta sama osoba??Ania Queen of New Orleans pisze:WOLNOŚĆ SŁOWA widzę że jak wam coś się nie podoba to wystarczy to po prostu usunąć (jesteście śmieszni) Zgadzam się w PEŁNI z osobą którą usuneliście. Jesteście IDIOTAMI, i chciała bym powiedzieć że jest to moja OSTATNIA wizyta na tej stronie a i widzę ze nic z tego co napisałam nie zrozumieliście.BRAVO
Bodzio moze to zdajsie sprawdzic
a wypowiedz gówna została usunieta gdyz zawierała jedynie wyzwiska pod adresem Papieza i nas, wystarczyło napisac to w innym stylu a napewno by zostało
nie było wyzwisk na papieża!!!a "ania" i ja to dwie różne osoby.sobie sprawdzcie!!!czasami jednak wychodzi kto jest naprawde inteligentny a wy nie jestescie, bo prostych słów nie rozumiecie!!!a ten komunista bodzio to niech pali gumy bo sam uzywa wulgarnego słownictwa a siebie nie wykresla :twisted:a co do pogladow, ze mozna je tu wypowiadac to gowno prawda. wielki cenzor czuwa!!!a jak cos mu sie nie spodoba to sam pokazuje na co go stac.powodzenia łosie!!!
-
- I Believe
-
- Wild In The Streets
-
- Save A Prayer
- Kontakt:
Doszedłem do wniosku że najlepszym sposobem jest zostawianie takich obraźliwych i bez grosza szacunku wypowiedzi bez komentarza i skupieniu się na danej dyskusji czy odczuciach adekwatnych do tematu.
Byłem wczoraj na pl. Piłsudskiego i było dużo ludzi, atmosfrera była spokojna, w rejonie którym byłem nikt na nikogo nie wrzesczał jak ktoś przechodził lub sie przepychał. Duzo miał każdy wyrozumiałości do innych. Podobało mi sie to:)
A jakie są wasze odczucia z dnia wczorajszego. Proszę wszystkich o wypiwedzi w tej sprawie, a ci którzy jednak nie mogli być z różnych powodów, moga pisać o swoich odczuciach lub o tym jak też spędzili ten czas wspólnej Mszy Narodowej. Być może ktoś uczestniczył w tym samym czasie w innych uroczystościach związanych z Żałobą Narodową.
Byłem wczoraj na pl. Piłsudskiego i było dużo ludzi, atmosfrera była spokojna, w rejonie którym byłem nikt na nikogo nie wrzesczał jak ktoś przechodził lub sie przepychał. Duzo miał każdy wyrozumiałości do innych. Podobało mi sie to:)
A jakie są wasze odczucia z dnia wczorajszego. Proszę wszystkich o wypiwedzi w tej sprawie, a ci którzy jednak nie mogli być z różnych powodów, moga pisać o swoich odczuciach lub o tym jak też spędzili ten czas wspólnej Mszy Narodowej. Być może ktoś uczestniczył w tym samym czasie w innych uroczystościach związanych z Żałobą Narodową.
Ostatnio zmieniony czw kwie 07, 2005 8:01 pm przez Bon Jovi, łącznie zmieniany 1 raz.
no nie moge!!!cala polska ma tu dostep a wy sie na jakas dziewczyne uwzieliscie!! jasne to ja jej kolezanka, moge sie opisac moze mnie znacie: drewniana noga, szklane oko i jestem łysa w długich włosach!!paranoja, moze poprosila pana boga zeby sie tu za nia wstawil, co??faktycznie szkoda słów na ograniczonych ludzi...nie mozecie zrozumiec ze AZ 2 osoby maja takie samo zdanie, podkreslam AZ 2???????????????????no to gratuluje!!"BRAVO"
Oj powtarzasz się "gówno...", daj sobie spokój.
Rozumiem mieć własne zdanie, ale nie rozumiem braku szacunku!
Własny tacy ludzie niszczą.... Szacunek, szacunek ludzie!
Nikt nie każe Wam wieblić Papieża, ale to nie znaczy, że możecie Go tak obrażać! Kto Was wychował?!
Czy On Wam coś zrobił?!
Aż płakać się chce kiedy czytam takie rzeczy:( Jak można być takim egoistą...
NIE ROZUMIEM...
Rozumiem mieć własne zdanie, ale nie rozumiem braku szacunku!
Własny tacy ludzie niszczą.... Szacunek, szacunek ludzie!
Nikt nie każe Wam wieblić Papieża, ale to nie znaczy, że możecie Go tak obrażać! Kto Was wychował?!
Czy On Wam coś zrobił?!
Aż płakać się chce kiedy czytam takie rzeczy:( Jak można być takim egoistą...
NIE ROZUMIEM...