Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Czy Adaś Małysz zdobędzie 4 puchar świata?
-
- Save A Prayer
Ja również doceniam Adama i to co dla nas zrobił, nawet jeśli nie wygra pucharu to i tak chwała mu za to co do tej pory osiągnął, zrobił coś dobrego dla polskiego społeczeństwa (mamy nareszcie kogoś kto nam wygrywa) i nie tylko dla nas (w końcu komentatorzy z innych krajów nauczyli się literli ,,Ł,, ) Także Adam pokaż na co Cię stać
-
- Wild In The Streets
- Kontakt:
-
- Wild In The Streets
- Kontakt:
jak wszyscy tu z Was ja równiez sie pzrejełam biedactwem Morgim, mały chłopak i tak zycie mógł miec zmarnowane, a teraz tylko palec złamany czy tam noga nie pamietam juz i wstrzasnienie mózgu jak na taaki upadek na serio nic wielkiego, dzieki Bogu , a nasz Adasiek pierwszy i to on jedyny jak iwdac jest równy w skokach, oby tak dalej, nio może sie chłopaczek jeszcze troszke wyrównac na pierwsze, nio ale i tak nasz mistrz kochany jest na 1. ale ale ale czy Wy wiecie czyje dziś są urodzinki 25 bodajze no własnie bingo.................... Małyszka wiec Adasiu kochany pomyslnych wiatrów
sto lat, sto lat niech mu cos tam pomyslnosi........ nigdy cos tam.....sto lat
ADAM MALYSZ!!!!! ADAM MALYSZ!!!!!
tak na marginesie dodam, ze podczas ostatniego konkursu, na widowni bylo widac bialo-czerwone flagi, ale to norma, prawda? powiem jeszcze tylko, ze jedna z nich miala na bialym tle ogromy napis ELBLĄG!!! hurururuaaaaaaaa musieliscie to widziec! no powiedzcie ze widzieliscie
moje miasto!!!
ADAM MALYSZ!!!!! ADAM MALYSZ!!!!!
tak na marginesie dodam, ze podczas ostatniego konkursu, na widowni bylo widac bialo-czerwone flagi, ale to norma, prawda? powiem jeszcze tylko, ze jedna z nich miala na bialym tle ogromy napis ELBLĄG!!! hurururuaaaaaaaa musieliscie to widziec! no powiedzcie ze widzieliscie
moje miasto!!!
-
- Wild In The Streets
- Kontakt: