Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź
tutaj.
Wszystkie tematy związane z zespołem
Moderator:Marcjanna
-
klaudi
- I Believe
Ja jednak wolałabym aby BJ pokazali nam nowe piosenki we współczesnym brzmieniu a nie żeby wracali do starych piosenek które znamy i kochamy. Ja bardzo chcę aby mój ukochany zespół nadal się rozwijał i udowadniał nam wszystki że nadal mają ciekawe pomysły do tworzenia muzyki.
-
Bon Jovi
- Save A Prayer
-
Kontakt:
autor: Bon Jovi » czw wrz 01, 2005 9:42 pm
daroo pisze:Na oficjalnej strone zespołu zostały zamieszczone urywki utworków (w dyskografii)...hmm oczywiście przesluchalem je sobie, wszystkie dwanascie i...pozwólcie że sobie tutaj krótko z recenzuje już (choć oceniac nie bede ale sądząc po urywkach jest b. dobry) a więc zacznę od:
Zacznę od tego że mamy wkońcu to czego chcemy

szybkie rockowe kawałki...które pasują do dzisiejszych standartów typu Green Day

, praktycznie nie ma na albumie mdłych ballad których jak sami wiemy w ostatnim czasie na ostatnich albumach Bon Jovi było wiele i mielismy ich dosyć

, chcielismy dostać w ręce szybki rockowy albumik - no to mamy hehe ja kupuje na bank oryginał!!

Green Day?
Proszę mi nie porównywać Bon Jovi do Green Day.
Bon Jovi nie grają punck'roka a Green Day tak.
lubie ze 2 kawałki GD. Ale nie podoba mi się porównanie do kapeli punck'rokowej. Green Day ma zupełnie inny przekaz.
Bon Jovi nie ma takiego przekazu jak Green Day.
-
Dandi
- It's My Life
daroo na poczatku porownal fragmenty do Green day'a ,kazdy to podchwycil a ja wcale w tym nic z Green day'a nie widze, to jest rock a nie punk rock. Wedlug mnie zupelnie nie trafne porownanie.
-
daroo
- King Of The Mountain
Chwileczke...zgodze się, jest różnica miedzy tymi zespołami...ale chodziło mi oto że nowa płyta Bon Jovi jest równie szybka i żywiołowa jak obecnie Green Day i pasuje do dzisiejszych standartów patrząc jak obecnie są popularni panowie z Green Day, myślę że Bon Jovi z Have A Nice Day osiągną podobny sukces co GD z albumem "American Idiot"
Z tąd moje porównania...
-
Bon Jovi
- Save A Prayer
-
Kontakt:
autor: Bon Jovi » pt wrz 02, 2005 1:15 am
Green Day zawsze było zywiołowe, cały punck'rock jest żywiołowy. Bon Jovi są różni, czasem spokojni a czasem dają czadu, innymi chwilami mroczni.
-
CRUSHynka
- Wild In The Streets
-
Kontakt:
autor: CRUSHynka » pt wrz 02, 2005 9:51 pm
Odczepmy się już od tego Green Day, niech będzie, że płyta ma współczesne brzmienie, jakie prezentują niektóre kapele, grające obecnie i będące na topie -_-'.
-
daroo
- King Of The Mountain
-
LoRdI
- Keep The Faith
nie brzmi to optymistycznie
ps
Green Day z prawidzwym punkiem niewiele ma wspolnego
-
Jeopardy
autor: Jeopardy » sob wrz 03, 2005 8:42 pm
Wielkie Joł!
Green Day to banda pedałów grająca pedalska muzyke.
Restekpa!
Mateo