Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
"Have a nice day"
Moderator:Marcjanna
ten utworek poprostu wymiata!
ta girara itd. ktos moze wie kiedy wyjdzie nowa plytka i co na niej bedzie???

a ja nawet go nie slyszalem
moglby mi ktos go wyslac na meila( baiser@wp.pl ) , byl bym bardzo wdzieczny 

-
- Save A Prayer
- Kontakt:
ja tez:D
Ja też bym prosił o ten utworek... Mój mail: dawidrj@poczta.fm[/url]
-
- Wild In The Streets
Utworek, owszem niezły. Po pierwsze to zawsze może być lepszy. BJ na to stać (choć nie jestem już tego taki pewien). Po drugie, mamy tu doczynienia ze schematem: pierwszy singiel - piosenka o życiu (it's my life, everyday, no i jeszcze nie wydany singiel have a nice day), drugi o kłopotach, nieporozumieniach (say it isn't so, misunderstood, ...), no i trzeci o miłości (thank you for loving me, calkiem udana ballada, all about lovin' you - bez komentarza
, ...) Po trzecie, to o Bounce też się tak wypowiadali, i co
Było kilka mocnych, dobrych, gitarowych kawałków. Ale nie przesadzając, naprawde kilka
Bounce singlem Everyday też zapowiadał się nieźle
A skończyło się na gejowskiej koszulce Jona w Misunderstood, no i żałosnym, nietylko wokalnie, ale jeżeli chodzi o teledysk AALY... Czas z tym skończyć. Tak więc czekam spokojnie na atak z waszej strony 
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)

![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)

-
- Wild In The Streets
-
- Wild In The Streets
- Kontakt:
Ameryki, kolego, nie odkryłeś, jako że zdarzyło mi się już pisać o prostym kluczu, wobec którego wybierane są piosenki na single i tak właśnie wywróżyłam pojawienie się AALYMateusz Staniszewski pisze:Utworek, owszem niezły. Po pierwsze to zawsze może być lepszy. BJ na to stać (choć nie jestem już tego taki pewien). Po drugie, mamy tu doczynienia ze schematem: pierwszy singiel - piosenka o życiu (it's my life, everyday, no i jeszcze nie wydany singiel have a nice day), drugi o kłopotach, nieporozumieniach (say it isn't so, misunderstood, ...), no i trzeci o miłości (thank you for loving me, calkiem udana ballada, all about lovin' you - bez komentarza, ...)

-
- Wild In The Streets
Przecież zawsze tak jest, ze na kazdej płycie (nie dotyczy to tylko BJ) pojawi sie kilka takich kawałkow ktorych po prostu nie da sie sluchac. Ale chyba wszyscy wiemy do czego sluzy przycisk >> ... Ja sie tak pocieszam faktem, ze na poprzednich płytach nie było kawalkow ktore ukazaly sie na box-setcie...