Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.

"Have a nice day"

Wszystkie tematy związane z zespołem

Moderator:Marcjanna

Jonny
I Believe
"Have a nice day"

Post autor: Jonny » pn mar 14, 2005 1:32 pm

ten utworek poprostu wymiata! :D ta girara itd. ktos moze wie kiedy wyjdzie nowa plytka i co na niej bedzie???

Dandi
It's My Life

Post autor: Dandi » pn mar 14, 2005 4:01 pm

a ja nawet go nie slyszalem :( moglby mi ktos go wyslac na meila( baiser@wp.pl ) , byl bym bardzo wdzieczny :)

Jonny
I Believe

Post autor: Jonny » pn mar 14, 2005 8:23 pm

wejdz na www.bonjovi.com idz do videos----->box set-----> AMA

no i podglosnij sprzet audio :D

B0UNCE
Save A Prayer
Kontakt:

ja tez:D

Post autor: B0UNCE » pt mar 18, 2005 5:06 pm

Ja też bym prosił o ten utworek... Mój mail: dawidrj@poczta.fm[/url]

ediyo
I Believe

Post autor: ediyo » pt mar 18, 2005 6:50 pm

Przydaloby sie spojrzec na post wyzej Bounce :lol:
No ale czy ja cos mowie?? 8)

daroo
King Of The Mountain

Post autor: daroo » pn kwie 04, 2005 11:44 am

Ten utworek zeczywiście jest niezly, wobec tego plytka sie zapowiada niezle, tymbardziej ze Jon z Richem wspominali że to głosna gitarowa płyta, a więc cuż...pozostało nam tylko czekać :wink:

Mateusz Staniszewski
Wild In The Streets

Post autor: Mateusz Staniszewski » pn kwie 04, 2005 3:09 pm

Utworek, owszem niezły. Po pierwsze to zawsze może być lepszy. BJ na to stać (choć nie jestem już tego taki pewien). Po drugie, mamy tu doczynienia ze schematem: pierwszy singiel - piosenka o życiu (it's my life, everyday, no i jeszcze nie wydany singiel have a nice day), drugi o kłopotach, nieporozumieniach (say it isn't so, misunderstood, ...), no i trzeci o miłości (thank you for loving me, calkiem udana ballada, all about lovin' you - bez komentarza ;], ...) Po trzecie, to o Bounce też się tak wypowiadali, i co ?? Było kilka mocnych, dobrych, gitarowych kawałków. Ale nie przesadzając, naprawde kilka ;] Bounce singlem Everyday też zapowiadał się nieźle :twisted: A skończyło się na gejowskiej koszulce Jona w Misunderstood, no i żałosnym, nietylko wokalnie, ale jeżeli chodzi o teledysk AALY... Czas z tym skończyć. Tak więc czekam spokojnie na atak z waszej strony :twisted:

Bodzio
Blaze Of Glory
Kontakt:

Post autor: Bodzio » pn kwie 04, 2005 3:22 pm

I piosenka i teledysk All About Loving You bardzo, BARDZO mi sie podobaja.

Mateusz Staniszewski
Wild In The Streets

Post autor: Mateusz Staniszewski » pn kwie 04, 2005 3:52 pm

Rzecz gustu :wink: A o gustach się podobno nie rozmawia...

LoRdI
Keep The Faith

Post autor: LoRdI » pn kwie 04, 2005 5:07 pm

Bodzio pisze:I piosenka i teledysk All About Loving You bardzo, BARDZO mi sie podobaja.
osobiscie oceniam ten utwor bardzo negatywnie

Jonny
I Believe

Post autor: Jonny » pn kwie 04, 2005 5:18 pm

blah BOUNCE to byla kontynuackja CRUSH, a now plytka to zapowiada cos swiezego :)

CRUSHynka
Wild In The Streets
Kontakt:

Post autor: CRUSHynka » pn kwie 04, 2005 8:24 pm

Mateusz Staniszewski pisze:Utworek, owszem niezły. Po pierwsze to zawsze może być lepszy. BJ na to stać (choć nie jestem już tego taki pewien). Po drugie, mamy tu doczynienia ze schematem: pierwszy singiel - piosenka o życiu (it's my life, everyday, no i jeszcze nie wydany singiel have a nice day), drugi o kłopotach, nieporozumieniach (say it isn't so, misunderstood, ...), no i trzeci o miłości (thank you for loving me, calkiem udana ballada, all about lovin' you - bez komentarza ;], ...)
Ameryki, kolego, nie odkryłeś, jako że zdarzyło mi się już pisać o prostym kluczu, wobec którego wybierane są piosenki na single i tak właśnie wywróżyłam pojawienie się AALY :wink: Winę przy tym zwalałam na niedołężną pod tym kątem kadrę producencką, czyli także przecież Jona i Rycha O_o Miejmy nadzieję, że z nową płytą się poprawią - a jak się nie poprawią, to przepowiem wam z niej wszystkie single XD

Mateusz Staniszewski
Wild In The Streets

Post autor: Mateusz Staniszewski » pn kwie 04, 2005 8:46 pm

Pragnąłbym oświadczyć, iż duchem świętym nie jestem i nie mogę wiedzieć co i gdzie ty powiedziałaś, lub też napisałaś... W takim razie gratuluję intuicji :twisted:

Bon Jovi
Save A Prayer
Kontakt:

Post autor: Bon Jovi » wt kwie 05, 2005 4:42 am

Nie znamy jeszcze materiału z albumu, więc zobaczymy jak sie juz pojawi. Teraz nie czas aby płakać nad tym czego jeszcze nie ma.

Gonia M
Save A Prayer

Post autor: Gonia M » wt kwie 05, 2005 9:22 am

Przecież zawsze tak jest, ze na kazdej płycie (nie dotyczy to tylko BJ) pojawi sie kilka takich kawałkow ktorych po prostu nie da sie sluchac. Ale chyba wszyscy wiemy do czego sluzy przycisk >> ... Ja sie tak pocieszam faktem, ze na poprzednich płytach nie było kawalkow ktore ukazaly sie na box-setcie...

Zablokowany