Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Motyw muzyczny
Moderator:Marcjanna
-
- It's My Life
- Kontakt:
Wiecie co, tak mnie wczoraj naszło po zlocie: hipisi mieli taką swoją piosenkę "My jesteśmy ludzie wolni / długowłosi lecz spokojni..." i coś tam dalej. Fani Dżemu mają "W życiu piękne są tylko chwile". A czy my, fani Be Jot, mamy jakiś nasz "motyw muzyczny"????????
Ostatnio zmieniony pn lis 01, 2004 1:37 pm przez 99-in-the-shade, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- It's My Life
- Kontakt:
-
- Wild In The Streets
-
- It's My Life
- Kontakt:
Och... nie wiem ile ma mutacji99-in-the-shade pisze:Aha... to dlatego "Wanted..." ma 1 156 000 różnych mutacji??Ava` pisze:Oczywiscie 'Livin' On A Prayer' ale wiecie.... ja takze myslalam o 'Wanted dead Or Alive'. Moze dlatego, ze gdzies w wywiadzie przeczytalam, ze to hymn Bon Jovi i od razu skojarzylam, poza tym jakos mi lepiej na hymn pasuje

-
- It's My Life
-
- Wild In The Streets
No chyba trochę przegiąłeś pojęciem,że nigdy nie zwykłam się z kimś zgadzam.Kaasica oraz Iza świadkami,że zdarza mi się przyznać komuś bezwzględną rację
.
Nie mówię,że coś jest "nie tak",w końcu TO TWOJA OPINIA I MASZ DO NIEJ PRAWO (nie mogłam sobie odmówić tego drobnego chamstewka
).Po prostu uważam,że o ile Livin' jest naprawdę świetnym kawałkiem,o tyle istnieją utwory jeszcze jakąś klasę lub dwie wyżej.Głównie mam tu na myśli samą muzykę,się znaczy-mm...nie wiem,jak to wyrazić...poziom trudności?

Nie mówię,że coś jest "nie tak",w końcu TO TWOJA OPINIA I MASZ DO NIEJ PRAWO (nie mogłam sobie odmówić tego drobnego chamstewka