Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Nowy album studyjny BJ w 2005 a konkurencja nie śpi!!!
Moderator:Marcjanna
-
- Save A Prayer
- Kontakt:
Bon Jovi wydadzą marzec - maj 2005 roku nowy studyjny album, zapowiadali że będzie to rock'owy album, ale mają powody aby spełnić swoje obietnice, ponieważ konkurencja z naszego kontynentu nie śpi i wydała 27 września studyjny album po 12 latach przerwy. Większość wie że chodzi tu o zespół Europe. Jedna z ich kompozycji "Hero" jest momentami podobna do I'll Be There For You", tak mi się wydaje. Muszę stwierdzić że nowy album "Start From The Dark" Europe jest naprawdę dobrym rock'owym materiałem. Nie jest gorszy od poprzedniej ich płyty "Prisoners In Paradise". Czy album Bon Jovi będzie też tak dobry albo jeszcze lepszy, z całego serca bym tak chciał i mam nadzieje że mnie nie rozczarują. Ciekawe co tym sądzicie.
Ostatnio zmieniony sob paź 16, 2004 10:56 pm przez Bon Jovi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wild In The Streets
-
- Save A Prayer
- Kontakt:
CRUSHynka, info dla Ciebie co do ilości jakąs będziesz mogła mieć posiadanych przez siebie wydawnictw Europe.
Bon Jovi pisze:Europe w razem z ostatnim wydali 6 studyjnych albumów i 3 składanki Best Of, z tym że jedna była wydana dwa razy z dodoatkowym remixem TFC. Oprócz tego woklaista jak i gitarzysta nagrywali płyty solowe. Jedno jeszce utwór z nowej płyty "Hero" jest bardzo podobny momentami do "I'll Be There For You". Ja mam przyjemność znać ich wszystkie studyjne albumy i ze dwa /w tym jednej koncertowy/ solowe gitarzysty i dwa pierwsze solowe Joey'a.