Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.

Nowy album studyjny BJ w 2005 a konkurencja nie śpi!!!

Wszystkie tematy związane z zespołem

Moderator:Marcjanna

Zablokowany

Czy Bon Jovi dotrzymają słowa i nagraja rock'owy album?

tak, napewno tak zrobią, nidgy się na nich nie zawiodłem / nie zawiodłam
3
38%
nie sądze, już nie raz coś mówili i nie dotrzymywali słowa
2
25%
nie wiem, trudno mi powiedzieć /napisać/
3
38%

Liczba głosów: 8

Bon Jovi
Save A Prayer
Kontakt:
Nowy album studyjny BJ w 2005 a konkurencja nie śpi!!!

Post autor: Bon Jovi » sob paź 16, 2004 10:45 pm

Bon Jovi wydadzą marzec - maj 2005 roku nowy studyjny album, zapowiadali że będzie to rock'owy album, ale mają powody aby spełnić swoje obietnice, ponieważ konkurencja z naszego kontynentu nie śpi i wydała 27 września studyjny album po 12 latach przerwy. Większość wie że chodzi tu o zespół Europe. Jedna z ich kompozycji "Hero" jest momentami podobna do I'll Be There For You", tak mi się wydaje. Muszę stwierdzić że nowy album "Start From The Dark" Europe jest naprawdę dobrym rock'owym materiałem. Nie jest gorszy od poprzedniej ich płyty "Prisoners In Paradise". Czy album Bon Jovi będzie też tak dobry albo jeszcze lepszy, z całego serca bym tak chciał i mam nadzieje że mnie nie rozczarują. Ciekawe co tym sądzicie.
Ostatnio zmieniony sob paź 16, 2004 10:56 pm przez Bon Jovi, łącznie zmieniany 1 raz.

CRUSHynka
Wild In The Streets
Kontakt:

Post autor: CRUSHynka » sob paź 16, 2004 10:48 pm

Na razie sądzę o tym tyle, że mam dwie pierwsze płytki Europe, a teraz przyszedł czas na wykołowanie dwóch drugich XD

Agata Bon Jovi
Wild In The Streets

Post autor: Agata Bon Jovi » sob paź 16, 2004 10:49 pm

Żeby odpowiedzieć na pytanie, czy będzie lepszy album BJ, to chyba pozostaje nam jedynie czekać do maja 2005 roku :lol: Ja mam ogromną nadzieję, że naprawdę będzie to udany album z rock'owym brzmieniem, czyli tym co u BJ lubię najbardziej :wink:

Bon Jovi
Save A Prayer
Kontakt:

Post autor: Bon Jovi » sob paź 16, 2004 11:05 pm

CRUSHynka, info dla Ciebie co do ilości jakąs będziesz mogła mieć posiadanych przez siebie wydawnictw Europe.
Bon Jovi pisze:Europe w razem z ostatnim wydali 6 studyjnych albumów i 3 składanki Best Of, z tym że jedna była wydana dwa razy z dodoatkowym remixem TFC. Oprócz tego woklaista jak i gitarzysta nagrywali płyty solowe. Jedno jeszce utwór z nowej płyty "Hero" jest bardzo podobny momentami do "I'll Be There For You". Ja mam przyjemność znać ich wszystkie studyjne albumy i ze dwa /w tym jednej koncertowy/ solowe gitarzysty i dwa pierwsze solowe Joey'a.

CRUSHynka
Wild In The Streets
Kontakt:

Post autor: CRUSHynka » sob paź 16, 2004 11:09 pm

Wiem, wiem, kojarzę je wszystkie, ale ja zawsze mam dużo do ściągania i nigdy nie mogę się zdecydować, z czym się teraz zapoznać :wink: W ogóle, to ostatnio zbluzgałam kolegę za to, że jest laikiem, bo na moją wypowiedź, że lubię muzykę w stylu BJ i Europe, zaczął nucić TFC :lol:

Zablokowany