Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Ciuszki:)
Moderator:Marcjanna
-
- Wild In The Streets
Nie wiem czy ten temat był już kiedyś poruszany na tym forum, ale tak się zastanawiałam, kto z Jovisów najlepiej się ubiera...?! Po dłuższym zastanowieniu możnaby stwierdzić, że wszyscy mają podobny styl, ale czy napewno? Co na ten temat myślicie, bo jak dla mnie to ciuszki mają bardzo fajne i modne....bardzo na czasie. Chociaż chyba kiedyś ubierali się jeszcze fajniej ...
Hmmmm, nie no ja myślę, że wszyscy się super ubierają ale:
1/uwielbiam te wszystkie pelerynki czy też płaszczyki Richa
2/uwielbiam jego spodnie szczególnie takie jedne fajne :D:D
3/uwielbiam jego kapelusze
4/uwielbiam jego
Aczkolwiek reszta gust tez ma wspaniały
/Czy ktoś może już kiedyś zauwazył, że ja chaotycznie się czasami wyrażam Momentami sama siebie nie rozumiem.../
1/uwielbiam te wszystkie pelerynki czy też płaszczyki Richa
4/uwielbiam jego
Aczkolwiek reszta gust tez ma wspaniały
/Czy ktoś może już kiedyś zauwazył, że ja chaotycznie się czasami wyrażam Momentami sama siebie nie rozumiem.../
JA TEŻ!!!!!bucziia pisze: 1/uwielbiam te wszystkie pelerynki czy też płaszczyki Richa
4/uwielbiam jego
ja momentami też Cię nie rozumiem, ale ogólnie to zdarzają się przypadki, gdy można się z tobą dogadaćbucziia pisze:Czy ktoś może już kiedyś zauwazył, że ja chaotycznie się czasami wyrażam Momentami sama siebie nie rozumiem.../
-
- Save A Prayer
-
- Wild In The Streets
heh..
rzeczywiście "najlepsze rekwizyty" ma chyba Mr Sambora, ale Jon w sumie tez niczego sobie ( ) tak bardziej z modą idzie, a Sambo tak bardziej ma swój styl i się go trzyma...
ale w ogóle wszyscy są wspaniali
a ciuszki z ery Livin' itd są b. fajne - jak dla mnie przynajmniej ale dziś by się nie przyjeły...
rzeczywiście "najlepsze rekwizyty" ma chyba Mr Sambora, ale Jon w sumie tez niczego sobie ( ) tak bardziej z modą idzie, a Sambo tak bardziej ma swój styl i się go trzyma...
ale w ogóle wszyscy są wspaniali
a ciuszki z ery Livin' itd są b. fajne - jak dla mnie przynajmniej ale dziś by się nie przyjeły...
-
- Wild In The Streets
Ankieta jest fajna, tylko mam z nią jeden problem. Czemu można tylko jednego członka zespołu zaznaczyć? Ja tam bym najchętniej na wszystkich zagłosowała...ale tak poważnie to oni mają na prawdę świetny styl... normalnie 100% faceci. Dave i Jonny w tych swoich koszulach, Tico w jakimś obciskowym T-shircie no i Richie.....miodzio