Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.

2...piosenki Bon Jovi na live 8...

Wszystkie tematy związane z zespołem

Moderator:Marcjanna

iza
Keep The Faith

Post autor: iza » wt lip 05, 2005 11:32 am

Green Day? klasyka? BUHAHAHA :lol: Z nimi było tak, że chociaż może i chcieli wywołać wielki bunt, szaleństwo i falę frustracji, to udało im się nałapać jedynie niezliczoną ilość dzikich fanek na blvd of broken dreams. Ale za to w Berlinie jeżeli nawet nie popisali się wokalnie, to show zrobili. To udało się również Madonnie, za której twórczością również nie przepadam.
Szalony był wręcz występ Snoop Dogg'a czy jakoś tak- nie wiem, ile piosenek "zaśpiewał", bo odróżniam żadnej. Miałam wrażenie, że jakoś specjalnie się nie zaangażował w to, co zrobił. Wysiliły się za to radosne dziewuszki skaczące po scenie. Do okazji pasowały perfekcyjnie.
Prawdą jest to, że każdy do koncertu podszedł subiektywnie. Z drugiej strony tandety poszczególnych jego fragmentów nie mozna było nie zauważyć, nawet pomijając swoje uprzedzenia.

Dandi
It's My Life

Post autor: Dandi » wt lip 05, 2005 11:44 am

Olcat pisze:a są też takie, które robią to tak, że aż robi się niedobrze - bo czym innym jest u Green Daya narzekanie na Amerykę, jak nie próbą trafienia w gusta młodych sfrustrowanych za pomocą udawanego buntu?
A moze ci faceci po prostu czuja ten bunt ? Moze po prostu im nie podoba sie to co dzieje sie a Ameryce ? Dlaczego zawsze probuje sie wyszukac jakis komercyjnych powodow uprawiania muzyki.Taki zespol jak Green Day nie musi myslec o tym co zrobic zeby porwac ludzi bo ma swoja stala grupe sluchaczy i moga sie zajac tym co chca , tym co chca przekazac.Obojetnie czy ich sie lubi czy nie trzeba docenic to co zrobili na Live8 bo badz co badz to oni byli jednymi z niewielu , ktorym udalo sie porwac tlumy i na scenie dali z siebie naprawde wszystko w 100 procentach.

bonjova
It's My Life

Post autor: bonjova » wt sie 16, 2005 11:43 am

Jesli ktos z was nie miał przyjemności obejrzenia wystepu BJ na Live 8 to w sobotę o 16.10 na tvn 7 ma byc powtórka :P

Zablokowany