Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
The Radio Saved My Life Tonight
Moderator:Marcjanna
-
- Save A Prayer
- Kontakt:
CRASHynka, napisz w takim razie czego oczekiwałaś, jednak nie zapominaj że to dopiero dwa utwory, myśle że może Ciebie też czymś zaskoczą. Dla mnie te utwory, chociaż "Why Aren't You Dead?" znam tylko krótki fragment, są rewelacyjne, zwłaszcza "The Radio Saved My Life Tonight" mnie powalił swoją dynamicznością i jakby nie patrzeć od strony instrumentalnej, podobają mi się i gitary i perkuscja, a także JBJ ma fajny wokal.
-
- Wild In The Streets
- Kontakt:
Może jeszcze nie na całej linii, ale już masz minusLoRdI pisze:i juz podpadłem

No właśnie mnie Radio nie powaliło, mnie właściwie z reguły nic nie powala. Oczekuję od boxu najszczególniej odrzutów z SWW, NJ i KTF, tym bardziej się przejmuję, że nie wyczułam tej piosenki. Coś się ze mną nie-tego dzieje, ale z tym będę już musiała chyba poradzić sobie sama

-
- Save A Prayer
- Kontakt:
W sumie każdy inaczej reaguje, więc nie masz się czym przejmować. Gdyby wszyscy reagowali tak samo, to było by nudno i nie było by tej dyskuscji:-)
Ja się np. cieszę żę te kawałki, no część z nich będzie w podobnym klimacie do "The Radio Saved My Life Tonight". Dziś przesłuchałem konkurecje Bon Jovi która po 12 latach się obudziła i wydała bardzo dobry rock'owy album. Ale o tym wspomne w nowym temaciku.
Ja się np. cieszę żę te kawałki, no część z nich będzie w podobnym klimacie do "The Radio Saved My Life Tonight". Dziś przesłuchałem konkurecje Bon Jovi która po 12 latach się obudziła i wydała bardzo dobry rock'owy album. Ale o tym wspomne w nowym temaciku.
-
- Wild In The Streets
-
- Wild In The Streets
-
- Wild In The Streets
- Kontakt: