Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
HAND na Popliście!
Moderator:Marcjanna
Tak, to jest bardzo prawdopodobne...wkońcu kawałek nie jest taki zły, a wczoraj...usłyszałem aż 3 razy handzika( w tym raz podczas trwania listy) w rmf fm!!!!
, aha przeczytalem gdzieś...że średnio codziennie słucha tego radia jakieś 13 mln. polaków...i rmf fm zajmuje pierwsze miejsce w polsce pod tym względem... 

-
- It's My Life
-
- It's My Life
Z NIE dla M. to już chyba epidemia, bo jak ja wchodzę na stronę rmf, żeby głosować na poplistę, to od razu pierwsze co robię, to głosuję na TAK na Bon Jovi.... a potem jakoś tak wychodzi, że pokazuje mi się okienko "Oddałeś głos na NIE dla: Mandaryna-Ev'ry Night". Cieeekawe, co to za syndrom???? Zranionego fana????
Ale co do 1.miejsca-nie chcę nic mówić żeby nie zapeszać, ale kto wie-może się nam drugie IML (tylko chyba ciut lepsze
) szykuje.....

Ale co do 1.miejsca-nie chcę nic mówić żeby nie zapeszać, ale kto wie-może się nam drugie IML (tylko chyba ciut lepsze

-
- Save A Prayer
Brawa dla Daroo !
Jeszcze nie dawno wpadlem na podobny pomysl tzn. masowego wsparcia fanow dla tej nowej perelki (Hand). Jak sie okazalo Daroo - byles pierwszy.
Ale to nie jest wazne.
Mam dla was kilka ciekawych newsikow: tam gdzie w tej chwili jestem (Niemcy) Bon Jovi bije wszystkich na leb na szyje
Od kilku tygodni nie schodzi z 1 miejsca na radiowych webchartach - czyz to nie cudowne kilka razy dziennie slyszec w radio jak Bon Jovisie zycza milego dnia ?
Poza tym Bon Jovi jest swietnie oceniane przez Prowadzacych audycje - nie slyszalem jeszcze zlosliwych uwag a wrecz przeciwnie -same komplementy typu : .... dieses lead ist echt abgefahren (ten kawalek jest naprawde odjazdowy ). Glosujcie a moc bedzie z nami
! Pozdrawiam!
Ale to nie jest wazne.
Mam dla was kilka ciekawych newsikow: tam gdzie w tej chwili jestem (Niemcy) Bon Jovi bije wszystkich na leb na szyje

Poza tym Bon Jovi jest swietnie oceniane przez Prowadzacych audycje - nie slyszalem jeszcze zlosliwych uwag a wrecz przeciwnie -same komplementy typu : .... dieses lead ist echt abgefahren (ten kawalek jest naprawde odjazdowy ). Glosujcie a moc bedzie z nami

-
- It's My Life
-
- It's My Life
Ja też nie przejawiam zamiaru zaprzestania głosowania na BJ i już rano głosowałam (tak na BJ, nie-na wiadomo kogo). Może dzięki nam utrzymają się na miejscu 1.
???
A co do popularności BJ w Niemczech-przecież nawet na niemieckiej Vivie Plus czasem można złapać np. Always czy Keep The Faith, jest specjalna lista retro gdzie BJ często są i tak dalej.... na polskiej Vivie tak średnio, a na MTV wcale.
Oczywiście, że dobrze że są popularni w Niemczech-szkoda, że nie w Polsce....

A co do popularności BJ w Niemczech-przecież nawet na niemieckiej Vivie Plus czasem można złapać np. Always czy Keep The Faith, jest specjalna lista retro gdzie BJ często są i tak dalej.... na polskiej Vivie tak średnio, a na MTV wcale.