Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.

HAND na Popliście!

Wszystkie tematy związane z zespołem

Moderator:Marcjanna

Zablokowany
Dandi
It's My Life

Post autor: Dandi » pn sie 15, 2005 8:27 pm

Dobra spoko , nie jest zle.A swoja droga to ktos oddal mniej glosow niz poprzednio :> nie no zartuje. Wolalem jak porownywali HAND do BTBMB niz do IML wiec ten nowy gosc mi nie odpowiada , wole Maciborka :P

Tatiana
Save A Prayer

Post autor: Tatiana » pn sie 15, 2005 8:32 pm

Nie, no naprawde jest dobrze IML z 1 miejsca wylecialo z listy.

daroo
King Of The Mountain

Post autor: daroo » pn sie 15, 2005 10:15 pm

5 miejsce...głosujemy głosujemy...jest dobrze...ale ma być lepiej...i niech sie trzyma w pierwszej piątce z pare miesiecy hehe...do końca roku :lol: 8) :D :? !! :wink:

Dandi
It's My Life

Post autor: Dandi » śr sie 17, 2005 8:06 pm

Znowu 1 miejsce ! chyba jednak ludziom sie bardzo podoba... 8)

daroo
King Of The Mountain

Post autor: daroo » śr sie 17, 2005 8:15 pm

Tak, to jest bardzo prawdopodobne...wkońcu kawałek nie jest taki zły, a wczoraj...usłyszałem aż 3 razy handzika( w tym raz podczas trwania listy) w rmf fm!!!! 8) :P, aha przeczytalem gdzieś...że średnio codziennie słucha tego radia jakieś 13 mln. polaków...i rmf fm zajmuje pierwsze miejsce w polsce pod tym względem... 8)

Twisted Sister
It's My Life

Post autor: Twisted Sister » śr sie 17, 2005 8:57 pm

Teraz tylko głosować, bo nawet utwory z 1.miejsca lubią czasem spadać..... I nie zapomnijcie wklepać NIE dla Mandaryny.... tak tylko, z przyzwyczajenia..... 8)

Dandi
It's My Life

Post autor: Dandi » śr sie 17, 2005 9:05 pm

dla mnie NIE dla mandaryny to juz nawyk nie kontrolowany :P

Twisted Sister
It's My Life

Post autor: Twisted Sister » śr sie 17, 2005 9:16 pm

Z NIE dla M. to już chyba epidemia, bo jak ja wchodzę na stronę rmf, żeby głosować na poplistę, to od razu pierwsze co robię, to głosuję na TAK na Bon Jovi.... a potem jakoś tak wychodzi, że pokazuje mi się okienko "Oddałeś głos na NIE dla: Mandaryna-Ev'ry Night". Cieeekawe, co to za syndrom???? Zranionego fana???? :wink:
Ale co do 1.miejsca-nie chcę nic mówić żeby nie zapeszać, ale kto wie-może się nam drugie IML (tylko chyba ciut lepsze :) ) szykuje.....

Lin...
I Believe

Post autor: Lin... » śr sie 17, 2005 9:45 pm

No u mnie tez to juz nawyk...;-)

klaudi
I Believe

Post autor: klaudi » śr sie 17, 2005 9:53 pm

u mnie też, nie zapomnę zagłosować jutro na tak na BJ i na nie na mandaryne

Duncan Idaho
Save A Prayer

Brawa dla Daroo !

Post autor: Duncan Idaho » czw sie 18, 2005 10:09 am

Jeszcze nie dawno wpadlem na podobny pomysl tzn. masowego wsparcia fanow dla tej nowej perelki (Hand). Jak sie okazalo Daroo - byles pierwszy.

Ale to nie jest wazne.

Mam dla was kilka ciekawych newsikow: tam gdzie w tej chwili jestem (Niemcy) Bon Jovi bije wszystkich na leb na szyje :) Od kilku tygodni nie schodzi z 1 miejsca na radiowych webchartach - czyz to nie cudowne kilka razy dziennie slyszec w radio jak Bon Jovisie zycza milego dnia ? :)

Poza tym Bon Jovi jest swietnie oceniane przez Prowadzacych audycje - nie slyszalem jeszcze zlosliwych uwag a wrecz przeciwnie -same komplementy typu : .... dieses lead ist echt abgefahren (ten kawalek jest naprawde odjazdowy ). Glosujcie a moc bedzie z nami !!! Pozdrawiam!

Twisted Sister
It's My Life

Post autor: Twisted Sister » czw sie 18, 2005 10:49 am

No to świetnie! 8) Oby HAND utrzymało.... co ja gadam, nawet zwiększyło swoją popularność także w Polsce.... co pewnie będzie trudniejsze niż za naszą zachodnią granicą....

Jonny
I Believe

Post autor: Jonny » czw sie 18, 2005 1:16 pm

jak kazdy z tego forum odda codziennie chociaz jeden glos w rmf fm , to bedzie dobze. GLO$owaC :D

klaudi
I Believe

Post autor: klaudi » czw sie 18, 2005 1:39 pm

nie mam zamiaru przestac głosować i bardzo się cieszę że tak dobrze BJ sobie radzi w Niemczech mam nadzieję że w innych krajach jest podobnie

Twisted Sister
It's My Life

Post autor: Twisted Sister » czw sie 18, 2005 2:05 pm

Ja też nie przejawiam zamiaru zaprzestania głosowania na BJ i już rano głosowałam (tak na BJ, nie-na wiadomo kogo). Może dzięki nam utrzymają się na miejscu 1.?????
A co do popularności BJ w Niemczech-przecież nawet na niemieckiej Vivie Plus czasem można złapać np. Always czy Keep The Faith, jest specjalna lista retro gdzie BJ często są i tak dalej.... na polskiej Vivie tak średnio, a na MTV wcale. :( Oczywiście, że dobrze że są popularni w Niemczech-szkoda, że nie w Polsce....

Zablokowany