Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.

HAND na Popliście!

Wszystkie tematy związane z zespołem

Moderator:Marcjanna

Klorcio
It's My Life

Post autor: Klorcio » pt sie 12, 2005 8:30 pm

:D ja się tam cieszę, że są na pierwszym i oby utrzymali się tam jak najdłużej.
Fakt faktem, że to nie jest ich najlepsza piosenka i od I't my life nie jedna mogła dojść do pierwszego na listach, no ale realia mamy takie jakie mamy. I głęboko wierzę, że jeśli ich popularność wzrośnie w tym naszym kraju, pomimo wszystko, gdzie panienki myślą, że robią "dobrą muzykę" to może i pojawią się pewnego dnia u nas i zagrają nam świetny koncert :D Wiem, wiem...marzenia...ale jakie piękne :D

A wracając jeszcze raz do HAND, to fajnie, że się ludziom podoba, nawet u nas w Polsce, bo wpada w uszo i przyjemna jest :D poza tym przypomni niektórym że BJ istnieje i na zachodzie jest popularne....... choć nie chciałabym żeby co druga Lala w mojej szkole miała naszywkę z BJ :? :P

CRUSHynka
Wild In The Streets
Kontakt:

Post autor: CRUSHynka » pt sie 12, 2005 9:02 pm

Nie wiem, jak z tą popularnością, bo obawiam się, że my własnymi siłami (my-fani BJ) upchnęliśmy HAND na pierwszym miejscu listy. Widzieliśmy sami, jak było z rockową listą radiowej jedynki.

Co dalej nie zmieni faktu, że jako fanka BJ cieszę się, że są na pierwszym miejscu listy w komercyjnym radiu i wydaje mi się to zupełnie naturalne. Przepraszam, czy płyty to też mają rozprowadzać jedynie drogą pocztową, bo w normalnych sklepach ich wydawnictwa mogą przypadkiem leżeć obok jakiś mandaryn?

Jonny
I Believe

Post autor: Jonny » pt sie 12, 2005 9:30 pm

dzis 1 na liscie tak trzymac, GLLOSOWAC!! nie pozwolic spasc, ma tam byc ze rok przynajmniej :P

daroo
King Of The Mountain

Post autor: daroo » pt sie 12, 2005 9:51 pm

No tak...Crushynka ma racje...ale wydaje mi sie że nie tylko my glosujemy mimo wszystko, świetnie jest 1 miejsce...teraz nie można pozwolić by któraś z piosenek zwalila Bon Jovi na niższe miejsce...oby tak dalej... 8) :D :wink:

Dandi
It's My Life

Post autor: Dandi » pt sie 12, 2005 10:00 pm

Na jedynce tylko my glosowalismy i zupelnie nie wyszlo,wiec watpie zebysmy tylko my glosowali na rmfie skoro HAND jest pierwsze.

daroo
King Of The Mountain

Post autor: daroo » pt sie 12, 2005 10:08 pm

Tak, RMF ma przecież dużą słuchalność, setki jeśli nie tysiące ludzi w calej polsce prawdopodobnie może głosowac, a więc myśle że nie tylko my glosujemy, wręcz przeciwnie, zastanawiam sie nad tym, ze zeczywiscie komus nowemu sie mogl spodobac ten kawałek...ciekawe, jeśli tak to świetnie 8) :) :P !!

Jonny
I Believe

Post autor: Jonny » pt sie 12, 2005 10:52 pm

tak! glosowac ja zakladam mafie dla nowej plytki btw... , szczegoly GG 5535477 :evil: :D

daroo
King Of The Mountain

Post autor: daroo » sob sie 13, 2005 11:15 am

Głosować, głosować...tymbardziej że Have A Nice Day jest dopiero drugą piosenką Bon Jovi na tej liście (tyle udało mi sie dopatrzeć)...pierwszym utworem był Misunderstood, który przebywał na liście przez 45 notowań, w tym dwa razy był na drugim miejscu...a więc niezle...ale HAND nie powinno być słabsze tymbardziej że już osiągło pierwsze miejsce...ale dopiero jest na 4 notowaniach...a więc głosujemy!! 8) :D :) :wink: !!

Klorcio
It's My Life

Post autor: Klorcio » sob sie 13, 2005 11:16 am

iza pisze:HAND w anty radiu? Było - wiem, chociaż nie słyszałam. Ojciec mnie zawiadomił sekun trzydzieści kilka po tym, jak się skończyło. Okrutny jaki.

Hm...HAND w antyradiu nie słyszałam, ale dziś rano na dzień dobry leciało "Why aren't you dead" ;) Miły początek dnia :P :D

klaudi
I Believe

Post autor: klaudi » sob sie 13, 2005 5:17 pm

ja będę na BJ głosować przez cały czas

CRUSHynka
Wild In The Streets
Kontakt:

Post autor: CRUSHynka » sob sie 13, 2005 6:08 pm

Na rmf można głosować ile wlezie, może stąd ten wynik. Swoją drogą, Everyday też tam gościło na pierwszym miejscu, chyba, że to była jeszcze poprzednia jakaś lista XD.

Tatiana
Save A Prayer

Post autor: Tatiana » sob sie 13, 2005 6:13 pm

Kiedys na liscie Hop Bec tez bylo kilka piosenek BJ. It's my life nawet 127 razy.

Lin...
I Believe

Post autor: Lin... » sob sie 13, 2005 7:12 pm

Ja jestem w stanie siedziec godzine przed kompem i glosowac tylko zeby nasza Brzoskwinka nie byla zamiast Bj....

daroo
King Of The Mountain

Post autor: daroo » sob sie 13, 2005 9:45 pm

Tak tak...na jakiejś poprzedniej liście, it's my life było wielkim przebojem...bo po podsumowaniu wszystkich notowan...było na 4 miejscu...wkońcu przebój roku wybrany przez słuchaczy radia RMF FM 8) :) :D have a nice day też...niech troche zagości na pierwszym miejscu poplisty...zobaczymy za miesiac jak bedzie sie wszystko sprzedawać i jak często bedzie grane w radiu oraz puszczane w tv... 8) :D :wink: !! 8)

bonjova
It's My Life

Post autor: bonjova » pn sie 15, 2005 8:20 pm

Ludziska głosujcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAND spadło na 5 miejsce :twisted:

Zablokowany