Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
2...piosenki Bon Jovi na live 8...
Moderator:Marcjanna
Niestety rozczarowal mnie wystep..zanczy nie wystep tylko transmisja wystepu Bon Jovi..jak ogladałem w necie to chlopaki zagrali 3 piosenki..livin' on a plyer,It's my life ii HAVE A NICE DAY całe!! ale oczywiiscie w tvn7 nie zobaczylismy tej 3.. piosenki na ktorą przynajmnniej ja bardzo czekałem..
:(

Poprostu HaND jest piosenka nieznana, na dodatek z nowego albumu to postanowili jej nie puszczac i tym samym niestety nie promowac.Ja sie bardzo rozczarowalem no ale ciesze sie , ze wiedzialem wszystko wczesniej w necie.Swoja droga to HAND coraz bardziej zaczyna mi sie podobac i mysle , ze moze byc hitem jak IML.
Ci goscie tak sie podniecili wystepem Destiny Child ,nie wiem zupelnie dla czego.Tak wychwalili ,ze sie kolysaja i wogule , ja tego zupelnie nie rozumialem.Komantarz bardzo stronniczy,widac bylo , ze akcentuja swoje uwielbienie do niektorych artystow zbyt mocno,powinni byc bardziej neutralni.A jak jeszcze powiedzieli ,ze BJ slabo przelozyli swoje piosenki co do dzisiejszego dnia to sie niezle wkurzylem.
jak to było dokłądnie? na początku HAND a po nim livin i IML czy hand był na końcu? bo własnie jak skoncyzli spiewac IML to zrobili moze ze 30 sekund przerwy i od razu weszło destiny's child wiec chyba nie mogli zagrac w tak krótkim czasie 
ej a w sumie w necie gdzie to mozna było oglądnąc?
bo ja sie troche zacofałam ostatnio...
z drugiej strony spójrzcie na to: ci komentatorzy musza być obiektywni i nie mogą mowić że A ON BYŁ NAJLEPSZY itp itd bo nie o to w tym chodzi. muszą obiektywnie spojrzeć na to co się dzieje, a przeciez wiadomo że nie dla wszystkich własnie BJ jest numerem 1...
występ mi się bardzo podobał.
czy nie uważacie że Richiemu jest ładnie w bordowym?

ej a w sumie w necie gdzie to mozna było oglądnąc?

z drugiej strony spójrzcie na to: ci komentatorzy musza być obiektywni i nie mogą mowić że A ON BYŁ NAJLEPSZY itp itd bo nie o to w tym chodzi. muszą obiektywnie spojrzeć na to co się dzieje, a przeciez wiadomo że nie dla wszystkich własnie BJ jest numerem 1...
występ mi się bardzo podobał.
czy nie uważacie że Richiemu jest ładnie w bordowym?

z fajnym tekstem wyskoczyl jedden gosc na poczatku:D
Ten gosc co graa na gtarze potrafii powiedziec kilka slow po polski : pierogi,kieldbsa wódka
no gosciu mnie powalił..
Have a nice day rządzi!!!
http://bonjovi.aeglive.com/ polecam : HAND w super wersji ;D
Ten gosc co graa na gtarze potrafii powiedziec kilka slow po polski : pierogi,kieldbsa wódka

no gosciu mnie powalił..
Kurcze nie oglądałamSambo2 pisze:z fajnym tekstem wyskoczyl jedden gosc na poczatku:D
no gosciu mnie powalił..

Możecie powiedzieć ja wypadli i o co chodzi z tymi slowami po polsku??????

Ludzie, co do tego ma polska tv? Przecież oni tą transmisję wykupili od kogoś i nie mieli nic do gadania co pokazują...
Co do występu, mnie się podobało HaND i jestem dobrej myśli
Pozostałe dwa songi znam na pamięć w wersjach koncertowych a oprócz delikatnie innego talk boxu w IML to nic nie zmienili 
Co do występu, mnie się podobało HaND i jestem dobrej myśli