Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.

Najlepszy zespół w historii

Wszystkie tematy związane z zespołem

Moderator:Marcjanna

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » sob kwie 23, 2005 4:26 pm

Jakby nie patrzeć-tak czy srak pozwolę sobie zauważyć,że mimo wszystko wiem o latach przed moim osobistym narodzeniem trochę lepiej,niż 60% ludzi w moim wieku,dla których muzyka nieodmiennie kojarzy się li i jedynie z hip-hopem.Pewnie,że nie wiem jak to jest,kiedy dostaje się świeżuchny winyl od ciotki zza granicy,bo kryzys w państwie nie pozwala na nabycie go na miejscu.Ale nie powiem,żeby było mi śpieszno do takiej wiedzy i cieszę sie,że mam dostęp do muzyki bez staczania o nią krwawych bojów.Lata 80-te najpiękniejsze były w Stanach,a polską szarzyznę muzyczną ratowały chyba,jako jedne z niewielu rzeczy,listy Niedźwieckiego :wink: .

daroo
King Of The Mountain

Post autor: daroo » ndz kwie 24, 2005 10:11 pm

Jeżeli chodzi o mnie to ciężko mi cokolwiek powiedzieć na ten temat, chyba nie ma takiego zespołu który był by najlepszy w historii itd. Każda z kapel który zapisały się w annałach 50-letniej historii rocka zasłużyła sobie w swój sposób i wogóle...ale powiedzmy że tak mniej wiecej ukaże swoje typy do pierwszej dychy ok:

1.The Beatles
2.The Rolling Stones
3.Quenn
4.Led Zeppelin
5.Black Sabath
6.Aerosmith
7.Bon Jovi 8)
8.Metallica
9.U2
10.Guns n' Roses

No powiedzmy że coś koło tego...móglbym jeszcze wymienić Def Leppard i ewentualnie Pink Floyd, ale jak wspomnialem jest wiele kapel, mozna by zliczyc ok dzwudziestu paru... 8)

ROKITA
It's My Life

Post autor: ROKITA » ndz kwie 24, 2005 11:13 pm

widze ze wszyscy wymieniaja zagraniczne kapele ale i dla nas polaków nasze rodowe kapele są wielkie nie wiem czemu dla nas liczą sie tylko te z zagranicy. narodowośc polska wszystko co za granicą lepsze a moim zdaniem polskie papele4 terz zrobiły furore na świece chodzby mannam który zrobił karierę za granicą ..mamy kupe zespoiłow co za granicą zrobiły kariere. czemu nie mówimy o tym naszym dobrym . mamy super zespoły może powiedzby terz cos o naszych..... jak byłam w niemczech to lady pank okazalo sie ze jest tam strasznie lubiany ,tsa .

Gośka
It's My Life

Post autor: Gośka » pn kwie 25, 2005 3:24 pm

daroo pisze: 1.The Beatles
2.The Rolling Stones
3.Quenn
4.Led Zeppelin
5.Black Sabath
6.Aerosmith
7.Bon Jovi 8)
8.Metallica
9.U2
10.Guns n' Roses
Umnie lista sie podobnie ukalda jak u daroo tylko ze bym jeszcze umiescila tam cus:
11. Pink Floyd
12. Iron Maiden
13. i niech bedzie ten "bidny" Deep Purple

Zablokowany