Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Najlepszy zespół w historii
Moderator:Marcjanna
-
- Wild In The Streets
Jakby nie patrzeć-tak czy srak pozwolę sobie zauważyć,że mimo wszystko wiem o latach przed moim osobistym narodzeniem trochę lepiej,niż 60% ludzi w moim wieku,dla których muzyka nieodmiennie kojarzy się li i jedynie z hip-hopem.Pewnie,że nie wiem jak to jest,kiedy dostaje się świeżuchny winyl od ciotki zza granicy,bo kryzys w państwie nie pozwala na nabycie go na miejscu.Ale nie powiem,żeby było mi śpieszno do takiej wiedzy i cieszę sie,że mam dostęp do muzyki bez staczania o nią krwawych bojów.Lata 80-te najpiękniejsze były w Stanach,a polską szarzyznę muzyczną ratowały chyba,jako jedne z niewielu rzeczy,listy Niedźwieckiego
.

Jeżeli chodzi o mnie to ciężko mi cokolwiek powiedzieć na ten temat, chyba nie ma takiego zespołu który był by najlepszy w historii itd. Każda z kapel który zapisały się w annałach 50-letniej historii rocka zasłużyła sobie w swój sposób i wogóle...ale powiedzmy że tak mniej wiecej ukaże swoje typy do pierwszej dychy ok:
1.The Beatles
2.The Rolling Stones
3.Quenn
4.Led Zeppelin
5.Black Sabath
6.Aerosmith
7.Bon Jovi
8.Metallica
9.U2
10.Guns n' Roses
No powiedzmy że coś koło tego...móglbym jeszcze wymienić Def Leppard i ewentualnie Pink Floyd, ale jak wspomnialem jest wiele kapel, mozna by zliczyc ok dzwudziestu paru...
1.The Beatles
2.The Rolling Stones
3.Quenn
4.Led Zeppelin
5.Black Sabath
6.Aerosmith
7.Bon Jovi

8.Metallica
9.U2
10.Guns n' Roses
No powiedzmy że coś koło tego...móglbym jeszcze wymienić Def Leppard i ewentualnie Pink Floyd, ale jak wspomnialem jest wiele kapel, mozna by zliczyc ok dzwudziestu paru...

widze ze wszyscy wymieniaja zagraniczne kapele ale i dla nas polaków nasze rodowe kapele są wielkie nie wiem czemu dla nas liczą sie tylko te z zagranicy. narodowośc polska wszystko co za granicą lepsze a moim zdaniem polskie papele4 terz zrobiły furore na świece chodzby mannam który zrobił karierę za granicą ..mamy kupe zespoiłow co za granicą zrobiły kariere. czemu nie mówimy o tym naszym dobrym . mamy super zespoły może powiedzby terz cos o naszych..... jak byłam w niemczech to lady pank okazalo sie ze jest tam strasznie lubiany ,tsa .
Umnie lista sie podobnie ukalda jak u daroo tylko ze bym jeszcze umiescila tam cus:daroo pisze: 1.The Beatles
2.The Rolling Stones
3.Quenn
4.Led Zeppelin
5.Black Sabath
6.Aerosmith
7.Bon Jovi![]()
8.Metallica
9.U2
10.Guns n' Roses
11. Pink Floyd
12. Iron Maiden
13. i niech bedzie ten "bidny" Deep Purple