Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.

The Bon Jovi HATE MAIL PAGE

Wszystkie tematy związane z zespołem

Moderator:Marcjanna

Zablokowany
Cr@sH
It's My Life
Kontakt:
The Bon Jovi HATE MAIL PAGE

Post autor: Cr@sH » śr mar 16, 2005 5:58 pm

http://indigo.ie/~rrolfe/bonnew.htm

smiac mi sie chce jak sobie ta strone przegladam, niektorzy chyba maja niezle poprzewracane w glowie zeby robic takie strony, rozumiem mozna nie lubic , no ale w intenecie mozna wszystko wiec sie temu nie dziwie.

Dandi
It's My Life

Post autor: Dandi » śr mar 16, 2005 6:21 pm

ale niektorzy ludzie sa zj*bani :P

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » śr mar 16, 2005 7:39 pm

No cóż,można i tak.Widywałam już antystrony "skrajnie punkowej ^-^" Avril Lavigne,ale w życiu Wraszawy nie spodziewałam się,że takiejż nieprzyjemnej działalności ze strony ludu doczekają się i Bon Jovi 0_0.Prędzej Gunsi...

CRUSHynka
Wild In The Streets
Kontakt:

Post autor: CRUSHynka » śr mar 16, 2005 7:53 pm

Zapobiegawczo przeczytałam najpierw wasze wypowiedzi, by wiedzieć, co mnie może czekać po kliknięciu na linka, ale chyba trochę dramatyzujecie 0_0 Oprócz paru nieładnych epitetów nie ma tam w sumie jakiegoś strasznego rzucania mięchem w zespół, a co tam ludzie piszą sobie między sobą zostaje w ich zamkniętym kręgu. Ja to puszczam kantem.

daroo
King Of The Mountain

Post autor: daroo » pn kwie 04, 2005 11:35 am

Witam państwa spowrotem po wieloletniej nie obecności, daroo powraca!! 8) hmm...co do tych stronek, to uwazam ze hehe ludzie którzy je tworzą mają nie równo pod sufitem, ale to zadna nowość dla mnie...już nie raz widzialem strony o tego typu treści jeśli chodzi o Bon Jovi, np. ostatnio w polsce przykukałem coś takiego że Bon Jovi jest wysłannikiem szatana, najbardziej morderczy i masakrujący heay-metalowy zespoł świata hehehe, nie moglem z tej strony :roll: , nie pamietam adresu...ale oki, nie ważne, ważne że powróciłem i witam was wszystkich spowrotem!!! szczegółnie kolezanki agebonjovi i cruchynke, oraz wielu wielu innych !! :wink:

Gośka
It's My Life

Post autor: Gośka » pn kwie 04, 2005 2:39 pm

O tym ze Bon Jovi zostali ogloszeni "szatanistami" na tej stronce tez czytalam ale to co przeczytalam dzis pozostawie bez konentarza !!

CRUSHynka
Wild In The Streets
Kontakt:

Post autor: CRUSHynka » pn kwie 04, 2005 8:29 pm

To o szatanistach miało okurat wydźwięk humorystyczny :wink:

daroo
King Of The Mountain

Post autor: daroo » pn kwie 04, 2005 10:07 pm

Heh, no cuż ludzie mają różne odchyły...ale czasami jest to nawet śmieszne..."najbardziej masakrujący... i satanistyczny... zespół świata..." hehe 8) :wink: to bylo dobre

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » wt kwie 05, 2005 4:56 pm

Największą grozą zionie zapewne pomarańczowa kurtała Jona.W porównaniu z nią gołębie z odgryzionymi głowami a'la Ozzy Osbourne mienią się czystością i przykładnym chrześcijaństwem ^-^.

Zablokowany