Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
The Bon Jovi HATE MAIL PAGE
Moderator:Marcjanna
-
- It's My Life
- Kontakt:
http://indigo.ie/~rrolfe/bonnew.htm
smiac mi sie chce jak sobie ta strone przegladam, niektorzy chyba maja niezle poprzewracane w glowie zeby robic takie strony, rozumiem mozna nie lubic , no ale w intenecie mozna wszystko wiec sie temu nie dziwie.
smiac mi sie chce jak sobie ta strone przegladam, niektorzy chyba maja niezle poprzewracane w glowie zeby robic takie strony, rozumiem mozna nie lubic , no ale w intenecie mozna wszystko wiec sie temu nie dziwie.
-
- Wild In The Streets
- Kontakt:
Zapobiegawczo przeczytałam najpierw wasze wypowiedzi, by wiedzieć, co mnie może czekać po kliknięciu na linka, ale chyba trochę dramatyzujecie 0_0 Oprócz paru nieładnych epitetów nie ma tam w sumie jakiegoś strasznego rzucania mięchem w zespół, a co tam ludzie piszą sobie między sobą zostaje w ich zamkniętym kręgu. Ja to puszczam kantem.
Witam państwa spowrotem po wieloletniej nie obecności, daroo powraca!!
hmm...co do tych stronek, to uwazam ze hehe ludzie którzy je tworzą mają nie równo pod sufitem, ale to zadna nowość dla mnie...już nie raz widzialem strony o tego typu treści jeśli chodzi o Bon Jovi, np. ostatnio w polsce przykukałem coś takiego że Bon Jovi jest wysłannikiem szatana, najbardziej morderczy i masakrujący heay-metalowy zespoł świata hehehe, nie moglem z tej strony
, nie pamietam adresu...ale oki, nie ważne, ważne że powróciłem i witam was wszystkich spowrotem!!! szczegółnie kolezanki agebonjovi i cruchynke, oraz wielu wielu innych