Dandi pisze:Potem ludzie beda porownywac BJ do Papy dance ze wzgledu na podobna okladke i tytul.Wiadomo ,ze muzyka jest o wskros inna , ale sama mozliwosc podobienstwa ,obojetnie jakiego ,mnie denerwuje[....] a pozatym nie powinno was martwic co pomysli sobie menago papy o fanach BON JOVI-dla mnie to nieistotne.Ufff skonczylem...
Chciałabym abys wskazał mi kilku przynajmniej ludzi, nie związanych z BJ, ani z Papa Dance ktorzy wskażą Ci te okładki jako coś wspolnego miedzy dwoma zespołami ... po protu nie wierze, ze ktos kiedys to wspomni ... buchac bedziemy sie my fani BJ i oni PD, a że jest nas zdecydowana mniejszość to wielkiej krzywdy zadnemu z zespolow to nie wyrzadzi ... propo listu, to słownictwo to Ty masz niezłe

przeciętny 17 latek, z nadmiarem testosteronu

każdy reaguje impulsywnie, jak mi SD pokazał tą okładkę to w pierwszej chwili myślałam, że sam ją zrobił

Teraz możemy liczyc tylko na to, iż manager grupy PD jest tak zajęty promocją nowego krążka co nie pozwala mu marnować czasu na czytanie maili od rozwścieczonych fanów BJ, a Ty masz czas Dandi napuisać drugi i przyznać się do swojego zachowania, skoro tutaj sie przyznałes, to tam tym łatwiej powinno Ci pojsc
P.S. Okładka może nawet lepsza ... ale nic nie błyszczy sie tak na pólce jak BJ