Witam ,
i o zlot pytam ?
Nikt nie organizuje w końcu , by było miło ?
Szkoda , bo ja akurat w Gdańsku będę od 30-ego i zamierzam spędzać Sylwka albo na ulicy , albo nad morzem , nawet jak będzie lało ha ha bo o śniegu nie marzę ...
CO Z TYM ZLOTEM ? JAKIMKOLWIEK?
Moderator: Mod's Team
CO Z TYM ZLOTEM ? JAKIMKOLWIEK?
HAVE A NICE DAY !
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
Zgodnie z podaną informacją zlot w Gdańsku został odwołany z przyczyn organizacyjnych... Innych zlotów na sylwestra nie przewiduje się... gdzieś po nowym roku będzie zapewne jakiś zlot na Śląsku...KATA pisze:Witam ,
i o zlot pytam ?
Nikt nie organizuje w końcu , by było miło ?
Szkoda , bo ja akurat w Gdańsku będę od 30-ego i zamierzam spędzać Sylwka albo na ulicy , albo nad morzem , nawet jak będzie lało ha ha bo o śniegu nie marzę ...
Nie mniej jednak zachęcam fanów do spotykania się w mniejszym czy większym gronie...
Tyle ode mnie...
Tobie się chyba nudzi "człowieku"...jovi pisze:bycie fanem od 85 i napisanie new yersey
nibny wielki bagaż doświadczeń i nie zrobiłem tego złośliwie - po prostu "razi"
i poniższa wypowiedź pokazała "reszte" Twojego obeznania w tym człowieczeństwie
pozdrawiam
Dumny ciemnogrodzianin 
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
heh... post katy był po prostu głupi, a reakcja joviego... dziwna, ale w sumie kapuje goscia. Być fanem zespołu ponad 20 lat i nie umieć poprawnie napisać tytułu płyty?
PS. Kata - nastepnym razem jak bedziesz coś pisać to zdejmij paluszek z Caps Locka.
PS. Kata - nastepnym razem jak bedziesz coś pisać to zdejmij paluszek z Caps Locka.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!