A jak wrażenia po ostatnim dwumeczu naszych? Pierwsze spotkanie z Estonią jak dla mnie było świetne, praktycznie bez błędów a młodzież grała po profesorsku, drugie ze Słowacją już gorzej, szczególnie tragiczna pierwsza połowa; w drugiej odrobili straty i ogólnie rzecz biorąc gnietli Słowację. Najsłabszy na boisku był jednak Kaźmierczak - typowany niby na lidera linii pomocy, a tu zawiódł całkowicie, co tylko potwierdziło zmarnowanie 100%-wej sytuacji w ostatniej minucie.
Sobol akurat mylisz się z tą Legią, bo w duchu sosnowieckiego patriotyzmu kibicuję od dziecka naszemu Zagłębiu Sosnowiec i Legii. Ale w pucharach trzymam kciuki za wszystkich naszych
Z drużyn z innych lig moim ukochanym teamem jest mediolański Inter, dalej Napoli (ale to coś w rodzaju lokalnego patriotyzmu którym zaraziła mnie rodzina z Neapolu

) no i mimo, że to drużyna wroga Interowi lubię też Milan - głównie z uwagi na to, że gra tam Paolo Maldini, mój ulubiony piłkarz

W ogóle uwielbiam włoską piłkę i niesamowicie mnie uradował tytuł mistrzowski dla Italii w zeszłym roku