Kierunek:kiosk
Bon Jovi we wkladce w Teraz Rock !!!!!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Bon Jovi we wkladce w Teraz Rock !!!!!
Czy młodzież wie że po 20 latach , w końcu w tym zacnym periodyku muzycznym pojawi sie wkłądka o naszym zespole
?:):):):)
2001 Wieden
2003 Erfurt
2003 Wieden
2010 Londyn
2010 Londyn
2011 Wiedeń
2013 Sofia
2013 Gdańsk
2013 Praga
2003 Erfurt
2003 Wieden
2010 Londyn
2010 Londyn
2011 Wiedeń
2013 Sofia
2013 Gdańsk
2013 Praga
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Oczywiście Kondzik że tak. Ja sobie kupię na pamiątkę(i jako ciekawostkę) a ich recenzje i opinie spływają po mnie...
Wiedzę to może mają ale nie o zespołach amerykańskich. Czytam ich od początku i nie pamiętam aby mnie zachwycili jakimś wywiadem, artykułem czy czymkolwiek dotyczącym np. Aerosmith, Poison, Kiss czy Skid Row(bo o o naszych chłopakach to już nie wspomnę hehe)
Także słabiutko zawsze było o Bossie, Dylanie czy Pettym. Dla mnie to porażka...
ps-mówimy o zwykłej wkładce do numeru wrześniowego!
Wiedzę to może mają ale nie o zespołach amerykańskich. Czytam ich od początku i nie pamiętam aby mnie zachwycili jakimś wywiadem, artykułem czy czymkolwiek dotyczącym np. Aerosmith, Poison, Kiss czy Skid Row(bo o o naszych chłopakach to już nie wspomnę hehe)
ps-mówimy o zwykłej wkładce do numeru wrześniowego!
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
(jakby co, to) Prezes nr 1 już podawał informację o wkładce do TR.
Info wraz ze skanem zapowiedzi i naszymi komentarzami
(m.in. podałem tam jakie oceny otrzymały albumy BJ w TR w 2001r) są w poniższym temacie s.130/132
http://www.bonjovi.pl/forum/topics1/wzm ... 5,1935.htm

Info wraz ze skanem zapowiedzi i naszymi komentarzami
http://www.bonjovi.pl/forum/topics1/wzm ... 5,1935.htm
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wychodzę z tego samego założenia. Dlatego nie kupuję takich gazet regularnie, szkoda kasy i czasu.prezes1 pisze:Ja sobie kupię na pamiątkę(i jako ciekawostkę) a ich recenzje i opinie spływają po mnie...![]()
Co do kolekcji "Po całości" - podejrzewam że nie doczekamy się wydania o BJ, bo obecnym numerze nie ma mowy o tym co w kolejnym

Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
- Margaretka
- It's My Life
jeszcze nie ma - numer wrześniowy trafi do sprzedaży 28 sierpnia (w środę).justine90 pisze:czy ktoś wie, czy ten numer jest już w kioskach??
Zawsze uważałam, że Teraz Rock podchodził do Bon Jovi z rezerwą (tak to ujmę). Zdziwiło mnie nawet to co przeczytałam teraz, że niegdyś ukazała się o nich wkładka. A to, że BJ otrzymają kilkanaście kartek na własność po raz drugi zakrawa o wytrzeszcz.
Swoją drogą pamiętam recenzję DVD z koncertu Wembley 95', kiedy to uznano, że po scenie biegały farbowane lisy, Jon podczas śpiewania 'Always' miał w sobie tyle romantyzmu, co aktor z telenoweli, Sambora gwiazdorzył i grał drętwo. Na pocieszenie: "no dobra, przebili na listach przebojów Jacksona, ale co to, wyścigi z Jacksonem?"-jakby nie przebili dopisek zapewne brzmiałby: nawet Jacksona nie umieli przebić; widać włosy to nie wszystko.
A co do Teraz Rocka ogółem: zgadzam się, że nie mają tam racji bytu również KISS, Poison czy Motley Crue. Cóż poradzić; ja za to uwielbiam i mam szacunek dla fanów, których nie interesuje czyjaś opinia (nie chodzi o ignorancję czy obrażanie się; fajnie, że istnieją muzyczne magazyny, bo to niekiedy zbieranina istotnych i nieznanych informacji, ale myślę, że najważniejsza jest postawa: sam jestem sobie recenzentem), która jest ważniejsza niż ich własna i nie wpatrują się w nią jak w przykazania (doświadczyłam tego na własnej skórze, ot młodzieńcze "ortodoksyjne" muzyczne zauroczenia...), tylko: synek, pożycz farbki, tatuś się robi na Stanley'a
Swoją drogą pamiętam recenzję DVD z koncertu Wembley 95', kiedy to uznano, że po scenie biegały farbowane lisy, Jon podczas śpiewania 'Always' miał w sobie tyle romantyzmu, co aktor z telenoweli, Sambora gwiazdorzył i grał drętwo. Na pocieszenie: "no dobra, przebili na listach przebojów Jacksona, ale co to, wyścigi z Jacksonem?"-jakby nie przebili dopisek zapewne brzmiałby: nawet Jacksona nie umieli przebić; widać włosy to nie wszystko.
A co do Teraz Rocka ogółem: zgadzam się, że nie mają tam racji bytu również KISS, Poison czy Motley Crue. Cóż poradzić; ja za to uwielbiam i mam szacunek dla fanów, których nie interesuje czyjaś opinia (nie chodzi o ignorancję czy obrażanie się; fajnie, że istnieją muzyczne magazyny, bo to niekiedy zbieranina istotnych i nieznanych informacji, ale myślę, że najważniejsza jest postawa: sam jestem sobie recenzentem), która jest ważniejsza niż ich własna i nie wpatrują się w nią jak w przykazania (doświadczyłam tego na własnej skórze, ot młodzieńcze "ortodoksyjne" muzyczne zauroczenia...), tylko: synek, pożycz farbki, tatuś się robi na Stanley'a
Prezes, obstawiam, że czytając będziemy umierać ze śmiechu - jak myślisz?prezes1 pisze:http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... edazy.html
Od jutra w kioskach wrześniowy Teraz Rock!