Dramatyczna próba zaśpiewania Livin In Sin

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dramatyczna próba zaśpiewania Livin In Sin

Post autor: Grzesiek »

To jest prawdziwie koszmarne, mam nadzieję że ten człowiek się jakoś ogarnie bo to jest nienormalne, tym bardziej że ja się wybieram w czerwcu na koncert.

Jak zaczęli grać te rzeczy na LH Tour to wiedział że (albo Always, Dry County i reszta) to jest wyzwanie, a teraz chyba sądzi że będzie ok jak "zaśpiewa" w ten sposób:

Posłuchajcie np. 1.35-1.45. Kolejny refren też jest obleśny
http://www.youtube.com/watch?v=9kkgIimQj1o

Mam nadzieję że chociaż wie jak bardzo ohydne jest to jego śpiewanie.
I że coś z tym zrobi jak najszybciej (ostatnich kilka koncertów nie da się słuchać, nawet na YouTube). Podobnie jak zbrodnią było zabieranie się za Something To Believe In w tym "stanie" trudnym do określenia.

Niech wrócą dobre czasy O2 2010 albo chociaż te z MSG 2008. Trzymam kciuki dla dobra wszystkich wybierających się na koncerty w tym roku.
jack1982
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: jack1982 »

.... szukając dalej na YT tej samej piosenki z tego samego koncertu ... o lepszej jakosci dzwieku oraz video ...brzmi to zdecydowanie lepiej .... przestrzegam przed odsluchem z nagran komorkowych itd .... ;) pzdrw
Awatar użytkownika
Bon Jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Cała twórczość

Post autor: Bon Jovi »

Normalnie śpiewa, wiadomo że wokal nie ten sam ma co 1988 roku, ale bym nie przesadzał. Na kmórkach jest zawsze inna jakość.
"Livin' On A Prayer"
-----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”