Ava?
Moderator: Mod's Team
Jak to coJJ pisze:Im jest starsza, tym krótsze sukienki ubiera...co to będzie jak dorośnie i będzie miała 18 lat
Jak na razie wygląda na całkiem zadowolonego z tego przedszkola, które ze sobą przyprowadził. Ava... jej przyjaciółka... następnym razem całą klasę weźmie ze sobąBonjova pisze:Sądzę, że jak tak dalej pójdzie to Richie będzie chodził z ręcznikiem lub czymś innym coby mógł swoją córkę zakryć
O ile trochę bardziej lubie Jona od Richiego, to córka Ryszarda bije na głowę córkę JaśkaCo do corki Richiego to.. wolę córke Jaśka ;P
Nie wydaje mi się. Początkowo David brzmi za głośno w stosunku do zespołu, potem to skorygowano, a ogólnie na gali z tego co słyszałem wszystko było live i nieraz zabrzmiał fałsz znanych piosenkarek (Beyonce, Fergie) itp.Jeżeli te wykonania nie były wspierane przez playback no to chyba możemy przestać się martwić o głos Jona.
Wyobraziłam sobie toJJ pisze:Sądzę, że jak tak dalej pójdzie to Richie będzie chodził z ręcznikiem lub czymś innym coby mógł swoją córkę zakryć